julieki -
Hjem Add Om meg Kontakt

12

Heisann !! ♥

Alt for mye fravær her... Har vært på jobb og ikke så veldig mye hjemme, så derfor har jeg ikke fått spesielt tid til så mykje bloggings ! Men here i am, for å ønske alle sammen en kjempe fin dag og et herlig godt nyttår! Startet dagen tidlig for å dra på jobb siste gang i år. Så var det hjem for å gjøre meg klar og fikse meg til kvelden. Nå står først pinnekjøtt på vent, snart klar til å spises !! Nam nam nam, #gledermeg!  Ønsker alle en super fin nyttårsfeiring♥ See you next year ! 

 • 22

  God kveld ( natt ? )♥

  Tenkte å gi fra meg lyd før jeg tar kvelden. Dagen startet ganske rolig, og jeg fikk sovet lenge ( got to love it ) , deretter små ryddet jeg litt. Senere så var det (faktisk) en joggetur ut i det stygge stormværet, to get some fresh air. Når jeg kom hjem så var det hjemmekos med hjemmelaget pizza, litt familiebesøk og KingKong på Tv, så trist på slutten : ( SKulle ønske jeg også hadde en så søt gorilla til friend! Stikker til dyreparken og stjeler en "hysj"

  Nei, nå burde jeg finne sengen tror jeg...  Whatcha sayn? Hatt en awesome Lørdag?♥

 • 14

  God kveld♥

  Nå sitter jeg godt plantet i sengen, reading some blogs and redigerer some pictures ( fin engels u know ). Idag var det tilbake til jobb igjen, noe som egentlig bare var koselig. Hater at været utenfor ikke gir fra seg et eneste lite hvitt snøfnugg.. alt som kommer ned fra skyene våre er bare piss. Det regner og det blåser storm, så det er jo umulig å gå med paraply uten å se ut som en tulling som må vri paraplyen riktig slik at den ikke vrir seg helt i feile veier.

  Flere som har like ekkelt vær?♥

 • 10

  HeiHei♥

  Vi nærmer oss med stormskritt til et nytt år, og det er helt sykelig hvor fort dette året er gått og alt som har skjedd iløpet av året! Blir alltid like overrasket over hvor mye som skjer iløpet av et år, nye utfordringer, glede, sårhet, også videre og videre ! 

  Vært år så kommer vi med nyttårsforsett, noe jeg har begynt å slutte med, for jeg greier ALDRI å oppnå dette på det ene året. Så derfor lager jeg heller et innlegg om hva jeg ønsker og håper å kunne oppnå! Selfølgelig er det aldri umulig å oppnå dette, gjelder bare å ha sterk nok tro på seg selv ! 


  ♥ Trene ! Visst det er noe jeg ikke er flink til så er det å trene jevnlig. Får kanskje mine moments hvor jeg er veldig flink, men ønsker å holde dette hele tiden og ikke bare i temperary! 

  Sunn! Er faktisk ikke så aller verst med dette, men ønsker å finne en god rutine jeg kan holde hvor jeg holder godsakene bare i helgene, og drikke mye mer vann ! 

  Sleep ( zZ zzZ z ) ! Bli en flinkere sover! Mer søvn! Jeg er vel ikke den eneste som ønsker å oppnå dette?
   
  Live healthy

  Lappen! Ææææ, jeg vil ha lappen ! Jeg har begynt med timer og slikt, og håper veldig jeg kan greie å fullføre lappen FØR sommeren !! 

  Positiv & mindre stress! Jeg har mine tider der jeg virkelig ikke finner lyset i tunnelen. Er den personen som tenker det værste først, just to be prepared, haha, rart! Vil snu dette, og bli en mer positiv person ! 

  ♥ Spare ! Spare penger, og tenke litt smart om pengebruken ! 

  Reise ! Jeg ønsker å reise til New York! Seriøst, IM COMING NY!! bare vent ! ( Visst dette skjer så kan jeg selfølgelig bare stryke over "spare" greiene.. if u know what i mean!)
   
   
  Noe DU ønsker å oppnå til nye året? ♥

 • 9

  Hey Sweeties♥

  Så utrolig herlig med litt juleferie! De koselige innestundene, gode frokosten, julekake, familiemiddagene, og ja, everything! Veldig snart så går turen opp til Besteforeldrene mine for den tradisjonelle familiemiddagen, hver andre juledag,  hvor vi blir servert verdens beste kalkun !!  Ææ, som jeg gleder meg!
  Bildene ble knallgule !!! Så måtte redde saken med litt black and white! 

  Hva skal dere denne dagen? ♥

 • 22

  Hei & Hå og GOD JUL !!! ♥
   
  Tenk at tiden har gått så fort! Dagen jeg har sett frem til lenge, er nå over, men det betyr ikke at den koselige juletiden med god julemat, familie og julekake er over. Lille julaften så jobbet jeg sent, og på selveste julaften måtte jeg tidlig opp for å dra på jobb, gikk desverre glipp av den lange gode morgenen med julesokk og koselige juleserier, jaja, heldigvis var jeg tidlig ferdig da !
  Når jeg var ferdig så var det hjem, slappe av og kose meg før det var videre til besteforeldrene mine, hvor mange av de andre av familien også var! Kjempe koselig ! Pinnekjøtt, god dessert, familien samlet, og "dam dam dam" gaveåpning! Brukte ca. 3 timer på å åpne gaver, men tiden gikk såå fort, så det var ikke noe jeg la merke til at all!


  Fikk såå masse fint ! Bla. ny kamera linse: 50mm, 1.8 !! Skal bli så mye bilder fremover ! 


  Hvordan var deres Julaft? Fått masse fint?♥

 • 18

  Hei Hei♥

  Long time no see ! Utrolig dumt å bare forsvinne fra bloggen så lenge, men motivasjonen har ikke vært på topp, masse jobbe denne måneden og når jeg ikke jobber så fokuserer jeg på slappe av, venner, kjæreste og julehandel. Desember vil alltid være en travel måned, men liker det! 

  Idag har jeg vært med Mamma og lillesøster på IKEA for å handle inn litt nødvendigheter, og til kjøkkenet vi holder på å pusse opp ( kommer til å bli såå fint ) som jeg gleder meg veldig til er ferdig. 
  Nå har jeg nettopp sett ferdig siste episode av the carries diarie som var kommet ut, og snart er det god hjemme laget pizza for tur!    


  Hvordan går det med dere? Noen som ikke er helt ferdig med julegaver? for det er ikke jeg...♥

 • 24

  Hei søte♥

  Idag har det vært full timeplan. Startet Lørdagen med å stå opp tidlig opp for å dra på jobb, og fy så kaldt og windy det er ute idag. Etter jeg var ferdig så tok jeg turen opp til en vennine for å lage oss noe god middag, Chicken Tandori ( mmmm ), imens vi såg film og tok det helt chill etter en lang dag på jobb. Er utrolig trøtt, så får vel hvile ut til en ny dag på jobb imorgen!

  Last Christmas - Ariana Grande
   
  Hatt en fin Lørdag? ♥

 • 8

  Heyy♥

  Da stikker jeg veldig snart på jobb, så need to hurry !!  Lurer forresten litt på om dere har noen ønsker til blogginnlegg? noe spesielt dere vil jeg skal skrive om? Kommenter gjerne om det er noe! 


  Upps! BH-stroppen viser.. brutalt ! 

  Noe bloggtips?♥

 • 19

  Heii♥

  Bare innom for å ønske alle en fin fin dag før jeg stikker på jobb! Fristelsen av å stikke foten ut døren idag er ikke stor, det regner ute, og jeg kommer til å drukne på vei til jobb. Neida, så lenge jeg tar med meg svømmeføttene så skal det nok gå great!   Ha en super dag alle sammen♥

 • 8

  God kveld♥

  Idag var det jobbings igjen, og koste meg som vanlig! Kan heller ikke tro at det faktisk er mindre enn 2 uker til jul !! ? what?  Tiden går så alt for fort, men akkurat nå liker jeg det ! Før jobb idag så fikk jeg også tatt meg turen på BikBok for innkjøp av en ny bukse, Super flex bukse, tenker jeg viser det imorgen ! ♥
  Ellers så får jeg vise siste updates på instagram så lenge ! 

  ♥ Julehandel med bestejenta, og litt god ettershopping mat!      ♥ Sunday morning, gjør meg klar for middagsbesøk    ♥ MILKA sjokolade !! Omg, jeg ble helt gira når jeg de hadde begynt å selge dem her i Bergen !! Ææ, visst du er like glad i Milka sjokolade som meg, og da spesielt med Oreo, og bor i nærheten av Bergen! Ta turen innom Åsane senter !! 

  Nå må jeg løpe, fjerne masken jeg har klesset i ansiktet, jeg S-t-i-v-n-e....r

  Hva har dere søtiser gjort på idag?♥

 • 14

  Hei & Hå♥

  Dagen idag startet med en liten shopping runde med mor og søster, deretter var turen videre til jobb! Før jobb idag, fant jeg et nydelig skjørt jeg endelig fikk kjøpt meg. Gleder meg masse til å kombinere det med mange forskjellge antrekk, wii, fikk det for 90,- så prisen var absolutt ikke noe gale! 
  Et par nye sko jeg fikk til bursdagen fra min søte familie ♥ Love them

  Hvordan har deres dag vært?♥

 • 14

  God kveld ♥
   
  Da satt jeg endelig godt plassert i sofaen etter en liten dag på jobb, ikke så mye mer enn det jeg har drevet på med idag egentlig, så ikke så veldig mye spennende å skrive. Tenkte uansett at jeg skulle tipse dere litt om hvordan jeg redigerer bildene mine. Jeg er vel ikke den eneste som sliter med gule, eller mørke bilder i vintertiden?  Helst ønsker jeg selfølgelig bildene mine minst mulig redigert men fortsatt lyse og fine, men det er litt vanskelig å få til nå for tiden. 

  Jeg bruker Picmonkey.com til å fikse bildene mine.

  ♥Trykker først og fremst på "Colors" og drar "temperature" knappen ned til ca 11- ( så lenge det ikke blir for blått og unaturlig ) 

  ♥Deretter fikser jeg lyset på "Exposure" og drar "Highlights" knappen opp en del hakk. Det ser man egentlig litt selv på bildet, at det ikke blir alt for kornette og for "blendet", alt ettersom hvordan man ønsker det selv! 

              

  Under ser dere litt eksempler på gule/orange ish og mørke bilder, det er altså bildene til venstre som er uredigert

  Har du noen tips&Triks og dele?♥ 
   

 • 16

  Heii♥

  For meg så innebærer julestemning, Snø, Mandarin, Kakao, Juleserier, Mørke kvelder med peisen, julegavehandel, julebakst og kalender! SPESIELT så MÅ det være snø, uheldigvis så kom regnet idag, men heldigvis så dro den ikke med seg all snøen. Var jo på middagsbesøk idag som var veldig koselig, fikk god mat og stemningen var toppers! 
  Ellers så håper jeg på å få sovnet litt tidligere idag enn de andre dagene, det er et mål! 
  Ønsker alle en god natt ♥

 • 16

  Hei Hei♥

  Jeg er her fortsatt !  Blir en del jobb fremover denne uken, men skal prøveee å få til god blogging fordiom, selvom den ikke har vært noe serlig de siste dagene, ehe.. sorry for that. Om ikke lenge så drar jeg og familien til Mormor og Besten for middagsbesøk, nam nam! Alltid så koselig, gleder mej ! Utenom det så skal jeg nok bare ta søndagen med ro! 


  Hva er dine søndagsplaner?♥

 • 20

  God morgen ♥

  Beklager for at det ikke ble noe innlegg igår. Hadde ikke noe nettverk før jeg dro meg selv til jobb og kom ikke hjem før sent.

  Ville forrsten vise dere 2 utrolig fine youtubere! Bare elsker videoene deres! Husker når jeg først fikk øye på videoene deres så ble jeg sittende langt på kveld, hehe ! SÅ visst dere kjeder dere, ikke har noe å gjøre, or anything, ta dere gjerne en titt på videoene! Veldig inspirerende ! 
  Evelina   ♥  Zoella  ♥

 • 8

  God kveld ♥

  Innom for å ønske alle en fin kveld og en god natt ! kjenner jeg har en liten headache og føler meg ikke på det beste, så det skal bli godt å treffe puta ikveld! Imorgen er det jobb, og er nok ikke hjemme før langt påkveld. Tenkte kanskje å få prøvd å handle inn litt julegaver før jobb, men det får jeg heller vurdere imorgen tidlig, hehe !  Ha en god kveld alle sammen♥

 • 18

  Heisann ♥
   
  Da tar jeg snart turen på jobb, må si fristelsen over å bare ligge i sengen å se på film var veldig stor idag, men det går nok ikke idag.  Har ikke så veldig god tid på meg! Tenkte jeg skulle laste ned et par nye sanger til den lille turen, spise litt og kledd på meg noe annet enn nattåy, selvom det faktisk frister litt å bare gå slik... haha ! 
  Btw. JEG har begynt å lese! Og vel... siden jeg er helt obsessed av Hunger Games så måtte det jo bli den ! 

  Hva skal dere idag?

  Ønsker alle en fin dag♥

 • 14

  Its my Birthday !!
  Tenk at tiden har gått så fort, nå er det ikke særlig lenge til jul heller ! Jeg har faktisk ikke lagt noen store planer for dagen, ingen er hjemme i huset og jeg er helt forlatt, hehe, neida det forandrer seg utover dagen! så får vel bare ta den som den kommer! 

   

  Ønsker alle en super dag♥

 • 26

  Heii søte lesere ♥

  Idag var jeg med bestemoren og bestefaren min på handlings for å være med å plukke ut litt julegave og bursdags gaver, heldig er jeg, fant så mye fint! Gleder meg masse til å pakke opp gaver i nærmeste fremtid! Fikk til og med kjøpt inn litt julegaver selv, så tror faktisk dette kan gå bra, hehe, at jeg faktisk får unnagjort alt uten at jeg må løpe rundt som er galning for å finne de siste gavere! Senere så kom Pappa hjem fra en liten Danmarkstur med jobben, kan vel kalle ham litt nisse, for han hadde så klart fraktet med litt snop til oss !    

  Var forresten også så heldig å vinne en konkurranse idag på Sara sin blogg! Wii, gjett om jeg var glad! Dere kjenner den følelsen når DU av flere folk er den heldige vinneren av en premie, ja , that feeling!!

   


  Nå må jeg egentlig skynde meg! Skal ned på serie date til en vennine, hehe, Walking dead`s siste episode før de har pause ??! i think ! Gleder meg ! 

  Flere som har fått unnagjort litt gavehandlings?♥

 • 44

  HeiHei♥

  Åhh, så herlig, endelig er det Desember, den koseligste måneden i året! Var så heldig å få en av de beste kalendere jeg noen gang kunne fått, kinder sjokolade (favoritt sjokoladen deluxe !!) wii. Føler meg mye bedre idag heldigvis, og har fått gjort mine søndagsplaner. Har ryddet, vasket, dekorert litt på rommet, og har tent det første adventslyset! Resten av søndagskvelden skal tilbringes med koselige adventsserier/episoder, ønsker alle en fortsatt fin søndagskveld!   To innkjøp fra de siste dagene! Faktisk min første YSL leppestift, og et par nye Converse (noe jeg virkelig trengte). Når jeg såg hvor hvite converse EGENTLIG skal være så fikk jeg litt sjokk når jeg tok et blikk på hvordan mine såg ut... jeg bare " okey... skal de være SÅ hvite???" flere som skjenner seg igjen?

  Hvordan tilbringer dere 1 desember?♥

 • julie Kippersund

  Hei ! Er en jente på 19, ifra selveste Bergen. Bloggen min vil handle om tanker, hverdag, inspirasjon, innkjøp, og litt sånt. Håper bloggen faller i smak! Kontakt/Sponsor: julie.k.b@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde