julieki -
Hjem Add Om meg Kontakt

10

Heisann♥

I skrivende øyeblikk sitter jeg i sofakroken, hvor jeg har tilbringethele dagen min! Følte meg ikke noe bra når jeg kom hjem fra jobb igår, og endte opp med oppkast.. WOHO  ( nei...) Er på bedringens vei nå da heldigvis! Men uff, bloggingen har vært helt nede de siste dagene! Absolutt ikke bra ! Torsdag var jeg på jobb til 6, siden det var nattåpent denne dagen så måtte jeg jo selfølgelig se litt! Og Fredagen var det jo også jobb! Satser på en god dag imorgen, hvor jeg også kanskje får vist litt av innkjøpene mine!Hvordan går det med dere da?♥

 • 26

  Heisann♥

  Uff, jeg må virkelig beklage den helt utrolig bloggingen! Lysten til å blogge har ikke vært her de siste dagene, og jeg vil blogge fordi jeg vil og ikke tvunget, if you know what i mean? Hehe, uansett ! Igår var jeg å såg cathing fire, noe jeg virkelig digget ! Hunger games er rett og slett min favoritt film og Jennifre Lawrence er virkelig super ! 
    
  Jeg har forresten sett litt rundt på, og jeg har satte min interrese for St.tropez selvbruning mousse !  Jeg er vel ikke den eneste som ønsker sommer brun og fin hud ikke bare om sommeren men vinteren også? Føler meg 10 ganger bedre når jeg har litt farge på kroppen!  Så lurer litt på om noen av dere har noen gode ord om st.tropez eller andre selvbruninger som er gode? Blir super duper glad for svar!!   


  Peace♥

 • 20

  Hei Søtiser♥

  Idag fikk jeg sovet lenge ut, noe som var super herlig! Lagde meg en god frokost, og ikke lenge etter så kom heldigvis sis hjem fra skolen og kunne ta litt antrekks bilder. Planen for resten av dagen er ikke stor utenom en liten tur ned til Susann, alltid koselig!


  Late som man går poseringen

  Jakke Cubus, T-skjorte Gina Tricot, Bukse Carlings, Skjerf Cubus

  Tycks?♥

 • 15

  HeiHei♥

  Jeg må bare skynde meg å skrive her ! Blir snart hentet av Mormor og tante for å være med på teater for å se jul i blåfjell, aw så koselig ! Kusinen min er med å spiller, som er utrolig flink, så det blir nok bra ! Fikk tatt litt antrekks bilder, og heldigvis rett før mørket satte seg og snøen begynte å dale ned. Det var flinke lillesøster som var så snill å kunne ta bilder av meg. Skal prøve å få hun til å hjelpe til med det flere ganger, hehehhehe!


  Jakke ??, T-skjorte BikBok, Bukse BikBok, Skjerf, BikBok
  Ja, vi får vel gå for BikBok idag !

  Noe kjekt som skjer idag?♥

 • 8

  Heii♥

  På lite med en liten søndagsinspirason! Samle opp litt inspiasjon for den kommende uken:   I know the secret of Victoria | via Tumblr

  (100+) Tumblr

  Hva skulle jeg gjort uten weheartit?

  Tycks?♥

 • 0

  Hei og hå♥

  Hadde en kjempe fin kveld med jentene igår! Var så koselig å kunne samles igjen, og merket det var mye å cathe up, rett og slett masse snakkings.  Utenom det så lagde vi god mat, chicken tandor (mmm, det er så godt), og deretter litt film, og det ble selfølgelig en animasjons film, hehe! Veldig kjekt !   


  Skulle få til et bra bilde her men.. så var det et jordskjelv og sånt, såå..

  Åjj, not again,  jeg som skulle legge meg tidlig, heheheheheheheheheheh...Didnt happen!

  Flere som synes det er koselig med slike kvelder og what?♥

 • 24

  HeiHei♥

  Da var det endelig Lørdag igjen, og denne lørdagen skal tilbringes med gode venner. Alle jentene skal samles igjen og ha en god jentekveld, noe som begynner å bli veldig lenge siden sist. Vi er mer opptatt enn før, og når alle først har tid så skal det nytes. Så det er mine planer! Tar nok snart bussen på butikken med de andre for å kjøpe inn litt varer. 

  Skjorte BikBok, Skinnjakke Cubus, Jeans BikBok, Skjerf Cubus

  Hva er deres lørdags planer? ♥

 • 4

  God fredags kveld♥

  Det begynner å nærme seg Desember med stormskritt, noe som vil si " snart bursdag og jul" Wihuu! Tiden har gått fort, det er ikke noe tvil om en gang ! Nå har jeg endelig fått laget meg en liten ønske liste, og er nok mer enn det som står på listen, NewYork tur ( Kan jo drømme... ).
  Neglelakker, Opprøret av Ally Condie, Daniel Wellington klokke, Kameralinse 50mm, Michael Kors veske, Dr. Martens sko, Bodybutter fra the body shop, Jorgobe Maske, Moroccan oil, Ole henriksen produkter, cocochanel leppestift, "Vakker" Bok, Lulu`s sminkemappe, St.Tropez mousse selvbruner, Nye hvite Converse, Klær fra Ivyrvel

  Hva er deres ønsker for jul/bursdag? ♥

 • 10

  Heisann ♥

  Igår var en dårlig dag for bloggen. Var på jobb igår og var ikke hjemme før veldig sent. Haha, siden jeg måtte vente på bussen igår og  samtidig var super tørst så bestemte jeg meg for å kjøpe meg noe å drikke på Statoil, når jeg kom til kassen og skulle betale med kortet så ser jeg forvirret rundt meg( hvor er bankterminalen?) så sier jeg "emm, jeg skal betale med kort.." , mannen peker rett foran meg, og ja.. der var den." hehe, vel, jeg er litt trøtt..."  Uff, går det an å væe så blond!!

  Forresten så har jeg tenkt litt på om jeg skal farge håret mitt!! Jeg har alltid sagt sånn at jeg aldri noen gang skal farge håret, gidd ikke det, bare go for the natural. Men har vært så fristet med å farge ombre, har egentlig veldig lyst! Men så er det den lille skrekken med å sette seg i frisørstolen, no way back! Men tror det kunne blitt veldig fint! Såå, What to do? Hva synes dere??  Eller bare gå for det naturlige som jeg allerde har?


  Hva synes dere?♥

 • 23

  Heisann♥

  Trodde det skulle være enkelt å måtte kle seg i varme klær.. men nei! Jeg ender alltid opp med å fryse med en gang jeg stikker foten ut fra døren. Nå som snøen er kommet så får man vel vende seg til det. Idag er det forresten min storebrors bursdag, så må gratulerer han masse med dagen ! ♥ Nå stikker jeg snart til byen tenker jeg, så får vel prøve å skynde meg.  Flere som synes det er vanskelig å kle seg varmt? haha♥

 • 2

  Hei ♥

  What a day ! Har ikke vært så trøtt på lenge. Startet dagen med å dra på jobb og som vi ALLE har fått med oss, enten ved å lese på facebook, eller bare se ut vinduet så har begynte det å snø her i Bergen by også. Veel, det er jo koselig men liker ikke når snøen blir slafsette, bussene alltid er for sein og alt bare er kaldt. Etter jobb så dro jeg å møtte en vennine for så å spise litt god china food (Nam,Nam), Kongereker og stekt ris, jeg synes iallefall dette var super godt! Litt etter jeg hadde kommet hjem så sovnet jeg (!!) noe jeg aldrii pleier å gjøre!! Har rett og slett vært utrolig utslitt og trøtt idag, så derfor very very bad bloggings...............  Hva har du gjort idag? Flere som også er veldig disse dagene?♥

 • 14

  God kveld ♥

  Innom for å si God natt ! Skulle jo legge ut antrekksbilder og alt, men alt gikk rett i dass for å si det slik..   Som skrevet så skulle jeg jo opp til Bestevenninen min, noe som var veldig koselig, ble serie og litt snikk snakk!  Så nå blir det en episode av Top model Norge før jeg hopper til sengs, for å imorgen blir det tidlig opp på jobb. Skal likevel prøve å få til litt bedre blogging imorgen!   God natt søte dere ! ♥
   

 • 17

  God morgen... eller, god dag!♥

  Idag har jeg fri og planen min var å få vasket, og fikset litt på rommet, deretter ta turen ned til min godeste vennine for en liten walking dead date! Hehe, ny episode kommer ut og den måå bare sees! Tenkte nettopp at jeg skulle få til en antrekkbilde ute idag, også løfter jeg blikket ut og bare.... " its rainy outside ". Jeg hater det... men skal nok få til noe uansett ! 

  Hatt en fin start på dagen?♥

 • 27

  Hei søte leser ! ♥

  Det begynner å nærme seg jul med stormskritt og den tiden man burde begynne å tenke på julegaver. Det skal faktisk ikke alltid være så lett å finne gaver! Og visst du er sånn som meg så venter man vel til siste uke der man har så liten tid at man bare løper rundt og rundt senteret for å finne the perfect gift, hehe ja. 

  Tro det eller ei, så har jeg noen små julegavetips for han og henne, dere kanskje kan få noen tips fra!  1. Bodybutter fra Bodyshop   2.Neglelakker i forskjellige farger   3. Ansiktsmasker fra diverse butikker som Kicks  4. Smykkestativ  fra   6. Sminkemappe fra Lulu`s  1. Boksere   2. Parfyme   3. psp/Xbox spill han liker   4. Skjorte eller div. gensere   5. Små høytaller

  ET TIPS TIL: Du kan jo også avtale med venninene dine at dere dropper julegaver og heller tar en kveld ute å spiser, eller en kveld hjemme hos en av dere der alle spleiser på masse god mat og tilbehør ! Hehe, slipper alt julegavestress og win win situation! 

  Hva synes dere om innlegget?♥

 • 8

  God morgen♥

  Var til en ny vri å våkne til blå himmel og litt sol? fra storm og regn. Men klager absolutt ikke! Så langt så har jeg bare fått tid til å spise meg en god frokost, ellers så får dagen min gå som den går! Take it as it comes! 

  Har forresten meldt meg på schwarzkopf  til konkurranse, hvor man kan vinne en photoshoot i DET NYE! Hvor gøy og spennende hadde ikke det vært? Jeg har iallefall et veldig VELDIG stort ønske om dette! Så om dere vil så kan dere veldig gjerne stemme på meg HER HER HER   ... hehe, ja, hadde blitt super happy!   Setter veldig stor pris på alle kommentarer dere legger fra dere på bloggen min, er så kjempe koselig !! 

   Ønsker alle en fin søndag !!

 • 18

  God lørdags kveld♥

  Har et lite velværetips til dere idag, om hvordan lage en super hjemmelaget ansiktsmaske. Man trenger ikke nødvendigvis kjøpe kjempe dyre produkter for ansiktet når man kan bruke ingredienser man allerede har hjemme for å lage en.

  Jeg startet med å vaske ansiktet skikkelig med en vaskeduk for bedre effekt på masken. Deretter blandet jeg Honning, sukker og kanel og lot masken være på i ca 10 minutter, så vasket det av! Huden ble kjempe myk og følte det gjorde ansiktet mitt så mye bedre og freshere! Denne skal garantert prøves flere ganger, se litt om hvor bra effekt den gir etter tid!


  Føler meg pretty prettyy..

  Honning er jo full av proteiner, antioksidanter og bare bra for huden. Sukker og kanel virker som fin skrubb! 
  Dere kan gjerne føle litt selv på hvor mye sukker og kanel dere ønsker!

  Hva synes dere?  Noen som har noen andre tips til ansiktsmasker?♥

 • 20

  God Morgen♥

  Starter dagen med 4 bloggere jeg har plukket ut fra linkerunden! 


  http://juliaagnes.blogg.no/
  Når jeg klikket meg innpå bloggen hennes så fikk jeg virkelig lyst til å scrolle meg nedover!  Den har et fint, enkelt og ryddig design! Bildene er i veldig god kvalitet og antrekkene hennes er helt utrolig inspirerende! Super søt jente! 


  http://linnyy.blogg.no/
  Herlig jente, med super fin blogg, fine bilder og fint design ! Fant også masse fin inteiør inspirasjon, noe som iallefall interreserer meg veldig! En jente som venter en søt prins, ønsker deg all lykke med det! 


  http://idsa.blogg.no/
  Liker denne bloggen  veldig godt! En sprudlende og glad jente med en blogg som inneholder mange fine bilder, outfits, hverdag og innlegg som gir inspirasjon! Designet hennes er også ryddig og fint! 


  http://emmasinblogg.blogg.no/
  Kjempe søt jente med en kjempe fin blogg! Tar helt utrolig fine bilder og med et veldig fint design, også kjempe flink med oppdateringer! Bildene hun tar er virkelig av kvalitet, verd å ta en titt! 

  Tusen takk for alle som ville melde seg på, appreciate it! Blir nok linkerunder flere ganger, med så mange fine bloggere som er der ute!!

  Noen av dem du allerede leser?♥

 • 20

  Heisann♥

  Hvor gøy er det ikke å få pakke i posten? Og når den kommer helt uventet! Idag kom iallefall denne herligheten i posten til meg. Wii! Super fin og kommer nok til å bli brukt masse fremover! Har lenge ønsket meg en worldmap klokke, og når jeg såg de selgte en super billig på Ebay, så var det bestill med en gang! 
  Link HER

  Tycks?

  PS: Dere kan fortsatt skrive dere på LINKERUNDEN for dere som ikke har gjort det enda!!

 • 18

  God morge søtinger !♥

  Da tar jeg veldig snart turen på jobb !  Burde egentlig lastet ned et par nye sanger på den lange bussturen idag... Skynd meg !!!  Også tenkte jeg å bare kjøre igang en linkerunde, såå mange utrolig fine blogger der ute, så bare til å skrive ned blogg adressen sin, trekker jeg ca. 3 blogger, så blir det linkerunde om ikke alt for lenge !   Ønsker alle en fin Torsdag! Snart Fredag folkens , woo! ♥

 • 26

  God morgen ! ♥

  Tenk at jeg fikk til å skrive et innlegg før jeg tar turen ut fra døren! Drar snar på jobb, og er heldigvis så heldig at jeg får bli kjørt av min kjære besten ! Heldige meg! Været er ikke så stabilt eller noe særlig varmt sååå... gleder meg masse til å komme meg hjem etter jobb, slappe av med en god serie.  Ønsker dere alle en super awesome Onsdag ! ♥

 • 10

  HeiHei!♥

  Da har jeg fått svart på spørsmålene dere sendte inn! Ble ikke på noe video denne gangen desverre, funket bare ikke, haha! Og tusen takk for spørsmålene jeg fikk inn av dere !


  Hva er det du like best ved deg selv utseendemessig? Hm, må kanskje bli leppene! heheh


  Hvilke butikker handler du mest klær fra? Handler mest på BikBok, GinaTricot, Monki, H&M og VeroModa vil jeg si !

  Hvilke produkter bruker du til håret ditt? Bruker igrunnen bare vanlig shampo og balsam.

  Favorittblogg og favorittsmykke? :) Det må være EirinKristiansen sin blogg! Hun har alltid så interresante og gøye innlegg med mange fine bilder ! Spesielt nå som hun bor i NewYork, HELDIG JENTE !!   Og favorittsmykke må være gullenken jeg har kjøpt på H&M, den passer til så mye og gjør et antrekk så mye bedre !   Leser du noen blogger som ikke er på topplisten? Yes i do, leser jo bloggen til noen av dem jeg er venner med på blogg, men greier rett og slett ikke å skrive ned alle, kanskje jeg kan lage et innlegg å tipse litt om blogger da?  Ja!  det kan jeg  !  Er jo så mange fine blogger der ute som ikke er på topplisten og som fortjener plassen til noen av dem som faktisk er på topplisten!

  Hvor gammel er du? Jeg er 18, snart 19 !Woop

  har du noen ting som irriterer deg? Jaa! Som når noen går foran deg på gaten, og egentlig går utrolig saaakte, men du får deg liksom ikke forbi, det er liksom sånn.. irriterende..

  Rom video? Det har jeg laget for en liten stund siden ! Men lurte på om jeg skulle få prøvd å laget en ny og litt bedre en? Romvideoen Finner dere HER

  Spørsmålsrunde på video? Not this time... desverre : ( 

  top 3 bestevenner. Catarina, Linn Anita og Susann heter de, og de er supre !! 

  Mest brukt sminke. Det må være foundationen fra Lancome, Mascara fra MaxFactor og Coco Leppestiften fra Channel ! Favorittene !!   Hvor får du inspirasjon fra, både innen mote og blogging? Inspirasjon får jeg over alt ! Blogger, weheartit, in tha city, blader, tv, og ja, listen er lang ! Inspirasjon for blogging får jeg fra andre blogger, når jeg ser hvor bra og interresant bloggen deres er! Da blir inspiasjonen stor ! 

  Hva vil du bli når du blir voksen? Vanskelig å si, jeg vet faktisk ikke heeeilt ! 

   Hvad kan du bedst lide med at blogge? :) Å få søte kommentarer for bloggingen min, kunne dele bilder, meninger og tanker med dere ! 

   Jakken din på bilde *-* ELSK! hvor er den fra? Det var i Tyskland, men jeg husker faktisk ikke hva butikken heter! Den solgte liksom såå masse fint, litt merkeklær og andre merkelige klær... Haha, neida! Men de hadde blandet med klær ! 
   hvilke blogger leser du ? Litt fra vennelisten på blogg, noen av toppbloggene som f.eks Eirin Kristiansen, L0ve, Auroramohn, Krisssy, Ssbk og litt ... mange flere!

   
  Favoritt klesplagg? Denne tskjorten, jeg kjøpte på BikBok for en liten stund siden !! Behagelig og super kul! 


   Har du noen forbilder? Jeg kan vel si at EirinKristiansen er et veldig fint forbilde!

  Hvilken linje går/gikk du på vgs? Gikk på interiørlinjen, har fullført tredje året og er nå utdannet som interiør konsulent!

  Hvorfor blogger du? Fordi det er kjekt å holde på med ! Dele bilder jeg tar, meninger og tanker! Er også en ganske grei hobby, og " dagbok" Skrive ned litt 

  hva vil du jobbe med når du blir stor ??? Noe innen Interiør eller mote, Garantert !! 

  liker du unge mødre ? Er ikke noe jeg sitter å ser på.. Men absolutt ikke noe imot det! KAAN jo være litt spennende å se på av og til, men ikke noe som interreserer meg noe særlig!  Håper dere likte svarene og at dere får en fin Tirsdagskveld videre!♥ Bloggast!

 • 16

  Heisann!♥
   
  Jeg er vel ikke den eneste som ofte får en liten trist regnsky over meg når helgen er over og når tanken på alt som må gjøres til neste uke igjen er rett rundt hjørne? Og når Mandagen er her ( Dagen vi alle elsker♥♥), og allerede føler oss litt nedtrykt, plutselig ser det høljer ned med regn, og kulden slår til med en gang du løfter dyna! Hva er ikke mindre motiverende enn det??.. Men nå skal jeg ikke fortelle dere alt det er å hate med nye harde uker, men hva som kan løfte hverdagen litt opp! Jeg føler jeg trenger en liten Reminder med det iallefall! Jeg har merket at noen av disse punktene faktisk kan hjelpe stort med vanskelig og tunge dager!

  ♥Ny uke, nye mulighter, og what? Skriv ned mål for uken og fullfør dem!

  ♥Lag deg en god frokost, og prøv så godt å lag deg god tid til å nye den før du må ut! Grovt rundtsykke + te ! Mmmm

  ♥Prøv, prøv, prøv å legg deg tidligere dagen før!

  ♥Smil til folk du møter på din vei! (Gjør dagen til de du møtes bedre også)

  ♥Vær positiv med deg selv! 
   
  ♥Gled/overrask noen som trenger det

  ♥ Ta kontakt med noen du ikke har snakket med på en stund

  Og sist men ikke minst !! 
  ♥ Fortell deg selv " Dette skal bli en god dag " 
  Håper alle får en en fin uke videre !  ♥
   

 • 12

  Heii! ♥

  Var såå utrolig ufristende å våkne idag. Hørte regnet pisket mot vinduet mitt og en helt galvind utenfor! Det var faktisk helt crasy!! Jeg trengte ikke stå opp såå tidlig idag heldigvis, men sku gjerne lagt litt lengre, men men! Skulle forresten endelig prøve å spille inn spørsmålsrunden på video! Men gjett hva, jeg kom til "Da er det spørsmålrunde" så slo kameraet seg av, LOW BATTERY!! Er ikke det veldig typisk eller? Nå har jeg iallefall satte det på lading, så får vi se om jeg rekker det før jeg må ut!

   

  Forresten noe tips til blogginnlegg fremover?♥

 • 5

  Hei og håå ! ♥

  Litt sein bloggings men sånn kan det gå!   Idag er det jo Farsdag så da vil jeg bare begynne med å gratulere My DAAAD så mye med dagen, kunne ikke hatt en bedre far enn deg !! ♥ Har jo også vært rundt på besøk til besteforeldre, hvor det ble servert litt godsaker! Alltid så koselig å besøke familie !  

  Uttenom dette så holder vi på med et kjøkkenprosjekt her hjemme. Og det ser bare ikke ut!! Dere vet den følelsen av å vite hvor alt er, også plutselig har 0,00 peiling på hvor ting ligger fordi alt bare ser ut som et mess og alt er bare ommøblert! Jeg liker iallefall å ha kontroll over ting, istedefor å løpe rundt som en forvirret veggalus for å finne ting!  Gleder meg til dette er ferdig og se det ferdige resultatet ! 

  Hvordan har dere tilbringet dagen?♥

 • 28

  Heii ♥

  Da fant jeg endelig dataen min igjen. Ettersom vi holder på å pusse litt opp her hjemme, og at jeg da samtidig legger fra meg dataen i det åpenlyse så måtte jeg på leteaksjon! Ellers så var det en vellykket og fin bursdagsfeiring igår! Nå føler jeg det er Søndag og igår følte jeg det var lørdag. Jeg har virkelig begynt å forskyve dagene fremover! Ellers så satser jeg på en avslappende kveld idag ! 


  Har fortsatt spørsmålsrunde HER !!!!

  Noen lørdagsplaner?♥

 • 25

  Mornings♥

   ÅhhSå gøy å se hvor mange spørsmål jeg har fått inn av dere! Blir mye kjekker å svare når jeg faktisk får inn en del, så skal jeg se om jeg kan få svart på Søndagen ! Så dere kan fortsatt stille noen spørsmål HER !! 


  Fredag folkens ! Hvem liker vel ikke den dagen? Idag skal jeg ut å feire bursdagen til min fine kursine som fylte 18 år på onsdag, som helt sikkert blir veldig kjekt! Har fortsatt ingen anelse om hva jeg skal ta på meg ! Kjole, skjørt, jeans... you name it ! Noen tips??

   

  Kan ærlig si at bildene ikke er tatt idag. Er så utrolig vanskelig å få til lyse fine bilder for tiden! Jeg trodde det var jeg som var helt blond som ikke visste hvordan man kan stille inn kamera på slike mørke tider, helt til jeg leste at det var flere bloggere som slet med dette ! Im not the only one ! 

  Noen fine fredagsplaner?♥

 • 18

  HeiHei! !♥

  Tenkte jeg rett å slett skulle kjøre igang en spørsmålsrunde! Har ikke hatt det på denne bloggen før, så kanskje noen av dere har noen spørsmål på lur eller noe spesielt dere lurer på? Tenkte først og fremst å ha spørsmålsrunden " skrivende " men er ikke helt umulig at jeg vil ha den på video heller! I dont know!   Spør i vei!♥

 • 44

  Heiii♥

  Kommer med en liten anbefaling her ! Kjøpte med meg noen helt fantastiske bukser for noen få dager siden! Jeg har satt mitt elsk på Dr.denim buksene. Men denne gangen ga jeg en sjanse til BikBok igjen.. Er ofte slik at de alltid er for lange i beina, sitter ikke helt fint på, ja, you name it! Men wæ, jeg virkelig elsker denne burgunder fargede buksen jeg fant. SItter perfekt på, helt perfeect lengde og super billig ( 199,- ).  Jeg er forelsket!! Haha, neida... eller... jeg er vel ikke den eneste som smiler av glede når man FAKTISK finner en bukse som sitter fint på?  Tycks? Hvor kjøper du dine favoritt bukser?♥

 • 12

  Mornings♥

  Våknet med en herlig følelse! Fikk sovet lenge, og når jeg åpnet gardinene og var forberedt på kjipt vær og gråe skyer så ble jeg overrasket med fin sol og blå himmel. Luv it! Laget meg en god frokost og tenkte meg snart en liten tur ut! Ellers så må jeg bare gratulerer min supre kusine med 18 års dagen !! HIPP HIPP HURRA FOR DEG ! ♥ Gleder meg til å feire bursdagen med deg! 
  Honning & brunost er bare SÅÅ godt ! Nam nam!

  Hva er deres planer for dagen?♥

 • 12


  God kveld fine lesere♥

  Et lite sjønnhetstips innlegg til dere, hope u like! Legg gjerne igjen en kommentar om du har noen gode tips eller triks og komme med! 


  ♥Ikke klem kvisene, ta heller en klut under varmt varm og hold den på kvisene i ca. 1 min. 

  ♥Langt hår og fort floker? Sov med en slapp flette/hesteheale om natten. Gjør det mindre flokette om morningen!

  ♥Drikk masse vann!!

  ♥Skrubbe føttene, deretter smøre dem inn i baby olje & Smør babyolje på føttene før du barberer dem. Og føttene blir super myke og får ekstra fuktighet! 

  ♥Fjern ALLTID sminken hver kveld!!

  ♥Hold 1 agurk skive på over hvert øye i ca. 15 minutt. Hjelper mot trøtte og mørke ringer rundt øynene.

  ♥Rense ansiktet jevnlig!!

  ♥Ønsker lengre øyevipper? Smør vaselin på øyenvippene før du legger deg!

  ♥Kok opp vann og hold ansiktet over det kokte vannet hold en håndduk over hodet, i ca. 10-15. Fin måte å drepe bakterier og passer perfekt til før du tar ansiktsmaske! 
  raluca-1 - Polyvore
  Har DU noen gode sjønnhetstips?♥

   

 • 14

  Heiii♥

  Fikk sovet godt ut idag, noe som var utrolig godt! Har egentlig bare hjulpet mamma med å rydde litt og ellers bare tatt alt med ro. Ikke såå spennende for dere å vite eller? haha. Mellom ryddingen så fant jeg disse 3 gamle flaskene, noe pappa nok samler på. Synes de var litt tøffe, så knipset litt bilder av dem, jeg ble litt fornøyd med.

  Tycks? Noen planer for dagen?♥
   

 • 6

  Hei fininger♥

  Dagen startet med en super dag på jobb! Etter dette så var det kjapt hjem for å spise noe, og deretter rett ut igjen på familiebesøk for feiring for min supre kusine som blir 18 år !! Skal bli feirings for det på fridaay! Akkurat nå er jeg kjempe trøtt & got some headache.... fortsatt ikke helt frisk. Gleder meg til å legge hode på puta, MEN først, litt serie, bla. Top modell Norge! 

  Har forresten fått dilla på denne sangen !! Luuv it !  


  Monster - Eminem ft. Rihanna

  Hva synes dere om sangen?♥

 • 10

  God kveld søte♥

  Føler det er så mye å glede seg til fremover! Og tiden går super fort! Selvom sommeren må være den beste årstiden i året, og kulden og mørket begynner å ta sterkt over, så kan vi også ha en del gleder i denne vinter perioden, spesielt Desember, heheh ! 
   Hva gleder dere, dere til fremover? ♥

 • 14

  HeiHei♥

  Først og fremst må jeg beklage veldig for dårlig blogging. Jeg har vært syk, og dagene har ellers gått i ett! Bloggmotivasjonen var ikke på topp i og med at jeg ikke har orket å tatt noen bilder heller...  Ellers folkens, en helt ny måned med nye muligheter. Allerede November, helt crasy. Det er faktisk ikke lenge til juletiden kan komme for fult, tiden der vi kan kose oss med kalendere, sitte inne ved peisen, Bursdagen min og JULAFTEN! Woho, gøy !  

  Litt insta throwback!


  Lørdagsmorgen på vei til jobb                Selfie.... (kjedemodus..)                         Awesome art på Lagunen senter

  Enda litt awesome art                          Fine fjeset                              Selfie bilde fra bloggjiii

  Det regner og paraplyen er min bestevenn                                           bloggselfie                                          Høstantrekk (Begynner å bli cold)                


  Hvordan har helgen deres vært?♥

 • julie Kippersund

  Hei ! Er en jente på 19, ifra selveste Bergen. Bloggen min vil handle om tanker, hverdag, inspirasjon, innkjøp, og litt sånt. Håper bloggen faller i smak! Kontakt/Sponsor: julie.k.b@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde