julieki -
Hjem Add Om meg Kontakt

12

Heii♥

Hadde akkurat lagt meg godt til rette i sengen og skulle slå på en serie for en litt fin avslutning på kvelden men så kommer torden og ødelegger, for da er vel det smarteste å slå av nettet, som vil si ikke noe serie... Greide heldigvis å bufre opp 2 episoder før nettverket forsvant OG publiserer dette innlegget! Resten av dagen har vært grei men slitsom. Jeg har greid å få på meg en forkjølese som også pleier å bære med seg øreverk, ( noe arvet fra mamma... Fy deg mamma". Øreverk er seriøst noe av det VONDESTE jeg har vært borti, det er rett og slett helt forferdelig!!! Så håpet på at jeg skal bli bedre er MEGA STORT!! For dere som ikke har hatt øreverk! BE HAPPY! ♥ 

 • 12

  Heihei ♥

  Fikk sovet ut idag og tok deretter en liten tur til senteret for å se litt og handle inn litt nødvendigheter! Ellers så ja.. Ikke så mye mer spennende som har skjedd. Merker jeg plutselig ble kjempe trøtt nå! Orker ikke være trøtt, hehe ! Og tenk dere!! Imorgen er det 1 November allerede, er jo snart jul jo!! Dagene går fooooort!

  Dagens antrekk:


  Tycks?♥

 • 15

  God kveld♥

  Idag har dagen gått ut på jobb, og liten sentertur med noen venniner! Først og fremst så har jeg fått en dum forkjølese, og når jeg får det, så mister jeg nesten hørselen på ene øret mitt.. sdakjføsndfn, hate on that! Ellers så tok vi en liten tur på Mc donalds, men siden jeg prøver å holde meg unna det, så dro meg og en vennine å kjøpte og delte en kylling hver, haha! Der satt vi snikende med en kylling på mcdonalds.. 

  På veien hjem så viste jeg et bilde fra instagram av Miley Cyrus hvor hun faktisk hadde langt hår:
  Jeg: Se her da !
  Linn: Åj, det var jo kjempe fint, men du såg litt annerledes ut! 
  Meg: Det er jo ikke meg en gang...

  Altså dette bildet:


  Hva synes dere, ligner eller ikke?♥

 • 14

  God morgen ! ♥

  Laget en "liten" onsdags collage med masse inspirasjons bilder til dere ! Hope u like ! 
  Keep Calm and Relax | via Tumblr
  GossipGirlXoXo


  (Forhådsskrevet innlegg. Akkurat NÅ er jeg probably ute å svømmer i regnet... eller noe sånt)

  Hva synes dere? ♥

 • 22

  Heii!♥

  Da var jeg endelig plassert godt i sofaen etter en litt slitsom dag! Startet dagen med jobb og var ikke ferdig før halv 5. Da måtte jeg løpe i det fæle Bergens været for å rekke toget! Tross for det helt forferdelig regnværet, dagene som blir mørke før man får kommet seg hjem fra skole/jobb, og forkjølelse så er jeg faktisk i et veldig goodie good humør idag! Wihu, for that!


  Jeg har fått dilla på TEEEEE! Rart med det... for før hatet jeg det..

  Hvordan har deres dag vært?♥

 • 28

  Heisann♥

  Snart tar jeg turen opp til min bestie for en ny episode av The walking dead. Er jo såå spennende! Selvom det freaker meg skikkelig ut, så må jeg liksom bare følge med, noen andre som føler det samme? Er også noe med det å skremme seg selv som er litt gøy også, haha! Jeg håper bare været holder seg greit nok så jeg slipper å svømme, ser ikke så veldig lyst ut for å si det sånn....  Hva er deres planer for resten av dagen?♥

 • 15

  God morgen ! ♥

  Uff, for et vær det er ute. Jeg som alltid er beredt og alltid har en paraply i vesken og da forventer at den faktisk funker når regnet kommer... vel.. Når regnet kom på sitt værste og jeg tenkte " lurer ikke meg! JEG har faktisk paraply" så bestemte den seg for å ikke slå seg opp. Og jeg kom vandrende med paraplyen nedslått i hånden.. DET såg dumt ut...     

  Fant forresten denne super fine klokken isted på Adrienne sin blogg! Den er fra Ebay, super fin og ikke minst super billig! 

  Finnes HER
   
  Hva synes dere? Flere om liker å handle på Ebay?♥

 • 26

  HeiHei♥

  Beklager veldig for dårlig blogging! Har egentlig ingen veldig spesiell grunn for at det ikke ble noe innlegg igår... rett og slett bare 0,00 motivasjon, uheldigvis! Men men..
  Men woho, en ekstra time på oss idag, siden vi stiller klokken en time tilbake, elsker å kunne stille den bak og ikke frem.. for da blir det liksom en ekstra dyrebar time, hehe!
  Planen idag er vel for det meste bare å slappe av. Kanskje en tur til byeen !   Ønsker alle en fantastisk Søndag ! ♥

 • 12

  Hei og hå♥

  Idag startet jeg fredagen min jobb, og deretter en liten rundtur på senteret for å se litt. Skjenner også begynnelsen på en ekkel forkjølelse.. PLIS ikke la det forværre seg over natten !!!  Senere så var det hjem og slappe av litt før jeg fikk øvelseskjørt litt i den nye bilen til mummy and daddy, som igrunnen gikk ganske fint!  Når blir det fredagsavlslappning med New girl på dataen. Love that serieee ! P

  røvde forresten ut en "ny" sjokolade (jeg har iallefall ikke sett den) idag! Sukkerfri, sunn og glutenfri sjokolade med blåbær i. Smaken var spesiell, men god! Kjente liksom den friske bær smaken samtidig den gode sjokoladen! 

  Noen som har smakt sjokoladen før? Hva er dine fredagsplaner ?♥

 • 10

  Heii! ♥
  Fikk denne herligheten fra Carriealong i posten idag! Elsker slike lommebøker, de er praktiske, super fine og kan lett bæres med seg når man skal ut. Min gamle lommebok begynte å bli veldig slitt å ødelagt, så denne her vil nok komme i stort bruk, der det også er plass til masse kort og moneey ! 

  Link HER

  For de som ikke har hørt om Carriealong.dk så er det en side hvor du finner alt ifra mange fine vesker, kofferter, ryggsekker, lommebøker, ipad og data vesker, mobilvesker og accesories. De har mange forskjellige merker og også bla. den kjente Fjällräven. De har kvalitets produkter! Ta deg gjerne en titt innom HER  ! 

  Har du hørt om siden deres før?  ♥

  #Sponset, med egne meninger ! 

  kjøpe Haglofs online

 • 6

  HeiHei! 

  Uffaaaa MEEG! beklager for utrolig dårlig blogging... Var på jobb til 3 idag og ellers har jeg og en vennine av meg gått å trakket litt i bydn! Har ikke noe dagens bilde så får bli disse! Men bedre enn nothing right?

  Hva har du gjort idag?♥

 • 14

  Heihei♥

  Beklager for så seint innlegg! Har jobbet fra 9 til halv 5 idag. Så beskrivelse på meg nå trøtt og sliten! Når jeg var ferdig så hadde Bergen tenkt til å slå til med regnvær igjen! Liker ikke! Vil ha sol eller regnfrie dager takk! Når jeg endelig kom meg hjem så var det å lage en god varm te ( Fått dilla på te !! ) og litt god hjemme laget lapskaus? slik vi skriver det laps..kaus liksom?? heh! 
  Fikk med meg to gratis produkter fra Lush idag! Er ikke jeg bare lucky! 


  Hva har dere gjort på idag daa?♥

 • 18

  God kveld ♥

  NÅ er jeg trøtt ! Har ellers hatt en ganske så fin dag! Startet som sagt dagen med jobbintervju, og vel jeg begynner faktisk imorgen, så det blir jo spennende! !!  
  Senere så var jeg med gode venner etter gammelt! Såg siste episode av the walking dead. Og fysj ! Må være en av de ekleste episodene... skal ikke gå innpå detaljer for å spare dere for mareritt, eller oppkast om dere var mitt i kveldsmaten. 

     Nå roper sengen! 

  God natt fine lesere ♥

 • 14

  God morgen♥

  Er absolutt ikke vandt med å måtte stå så tidlig opp... Høres sykelig dumt ut, men når man ikke går på skole eller har noe jobb så blir det jo nesten litt sånn. Om ikke lenge så drar jeg på jobbintervju..!!! ææ! Og etter det så blir det vel kanskje en liten tur på IKEA. Senere så skal jeg være med noen gode venniner av meg så blir nok bloggings senere også! 

     Noe spennende som skjer idag? ♥

 • 6

  Hei hei dere!♥

  Nå sitter jeg plantet i sofaen med familien til stede og leser litt bloogs! Var nettopp vitne til at Pappa greide Candycrush banen han har sotte fast på en stund nå... gleden i øynene hans! haha, morsomt å se! Ellers så har jeg vært på et fint besøk til mormoren og min å de, som jeg nevnte tidligere på bloggen, som var utrolig koselig!  Har altså hatt en ganske fin avsluttning på uken! 

  Har noen bilder fra dagen, men ikke såå mange... Fy deg Julie!   Håper alle har hatt en fin Søndag! ♥

 • 20

  Heyhey♥

  Søndagen er her igjen, og dagene går super fort! Om ikke så alt for lenge så skal jeg og familien opp til Mormoren min og de, der Tanten min er på besøk. Siden hun bor opp i Nord og av og til er på reise med jobb og slikt så får jeg nesten aldri sett henne. Så deet skal bli koselig! Mamma har som vanlig laget gode boller til besøket, så det skal bli goodie good! 
  Ellers ønsker jeg alle mine søte, fine, fantastiske lesere en fin Søndag! ♥

  Tskjorte BikBok   Bukse BikBok   Smykke H&M

  Hvordan tilbringer dere siste dagen i uka?♥

 • 21

  Red

  God kveld♥

  Da sitter jeg godt plassert i sofaen etter å ha spist super god hjemme laget pizza. Idag har det vært barnepass for lillesøsken, som gikk ganske greeit. Ellers så var kvelden ganske rolig til det kom et hellikopter svevende rett over huset.. En nabo hadde fått hjertestopp noe som selfølgelig var helt forferdelig! Vi gikk bort for å se til hvordan det gikk, og det såg heldigvis ut som at de fikk grei nok kontroll over alt til slutten. Håper det beste, at alt vil gå fint ♥


  Elsker denne fargen på neglene! 

  Hva gjør dere ikveld fine lesere? ♥

 • 30

  God morgen finfolk♥

  Brr, det begynner å bli utrolig kaldt om morgenen! Jeg har skrudd ovnen på "fult" på rommet mitt og så snart jeg stiger tåen min utfra rommet så får jeg frysninger. Har til og med begynt å få litt små julestemning av og til, litt for tidag?  Jaa.

  Tenkte jeg skulle publisere gårsdagens antrekk som jeg ikke fikk lagt ut igår.   Hva skjer her mon tro? Løsning: En super kul sang! 

  Ellers så ønsker jeg dere alle en super fin lørdag!

 • 12

  Hei og Håå! ♥

  Wii, endelig fredag! Idag fikk jeg i å oppdrag å fikse søsteren min litt. Hun skulle i bursdagsbesøk og ville krølle håret. Haha, i begynnelsen så sa jeg at dette kanskje ville bli en utfordring, for jeg synes det å krølle mitt eget hår var enklere, men det ble bedre etterhvert, haha. Brukte min MAST krølltang som jeg er super fornøyd med, og jeg synes iallefall resultatet ble ganske bra! Jeg bruker denne hver gang jeg skal krølle håret mitt og får alltid et veldig fint resultat, en liten anbefaling bareee! 

  Flere som har prøvd denne?♥

 • 23

  Mornings♥

  Visst det er noe jeg virkelig liker så er det interiør. Bare å tenke ut ditt eget drømme hjem og hvordan du drømmer at det skal se ut, er så gøy. Iallefall og scrolle se ned weheartit og cathe masse gøy inspirasjon. Har laget meg en liten interiør&hjem collage jeg tenkte jeg skulle dele med dere! 
  Flere som er like glad i interiør som meg? ♥

 • 14

  Heisann ♥

  Smakte noe helt nytt idag.. Nemlig avocado! Jeg har sett det er så " populært " på blogger, og at det skal være så godt til mat og slikt. Så jeg bestemte meg for å endelig teste det ut.  Må innrømme jeg var litt skeptisk, selvom jeg absolutt IKKE er den kresne personen. Jeg la litt på skiven og deretter stekte egg å la på. Smaken og konsistensen var litt rar, men samtidig god, så tror absolutt det ikke er siste gang jeg prøver dette.


  Hva synes dere om avocado? Noen tips til matlaging med avocado?♥

 • 17

  Mornings ♥

  Så langt så har det ikke skjedd så mye spennende.Tar snart turen til Lagunen storsenter for å se litt. Planene for resten av dagen er fortsatt uklare, så tar det som det kommer. Lurte forresten på om jeg skulle ha en liten spørsmålsrunde? om det er noe ønske for det! Er fortsatt litt usikker på om det blir på video eller bare skriftliig da.   Topp VeroModa   Bukse Dr.Denim   Skjorte Monki   Smykke H&M

  Hva er deres planer for dagen?♥

 • 0

  Heihei ♥

  Først og fremst må jeg bare fortelle hvor glad jeg er for hver kommentar jeg får fra dere! Det er så koselig og SÅ motiverende! Blir så glaad !! ♥

  Ellers så har jeg vært med Linn idag. Startet med å se a cinderella story, hehe, den er søt da ! Så tok vi turen til senteret for å se litt, og deretter dro opp til Susann, der vi satt og snakket litt, veldig koselig. Vi såg også første episode av walking dead på nyeste sesongen som er kommet ut nå. Den er så ekkel, men må liksom se, haha, uff.   NÅ sitter jeg trygt plasert i senga og tenkte jeg skulle se noen episoder av New girl, den er så gøy!!  Anbefales virkelig !!

   

  Synes? Flere enn meg som ser på New girl? ♥

 • 24

  Heihei fine ♥
   Nå tar jeg snart turen ut til min gode vennine, vet ikke helt hva planene er helt enda, men tar det som det kommer. Først og fremst tenkte jeg å vise dagens antrekk, med en av mine favoritt jakker og skjerf.   Skjerf Cubus   Jakke husker ikke,( :( ) men kjøpt i Tyskland   T-skjorte Monki   Bukse Dr.Denim

  Tycks? ♥

 • 10

  God kveld søte lesere♥
  Må si det har vært en (veldig) slapp dag også har jeg vel heller ikke følt meg helt vel idag. Har egentlig bare sullet frem og tilbake i huset, haha! Må si jeg ble utrolig overrasket når jeg tittet innom noen blogger og såg det var kommet snø der. Whaat? Jeg mener, det er absolutt ikke lenge siden sommeren var her ( føles det som ) også kom høsten sakte men sikkert inn, og kulden slo fort til! Jeg er virkelig ikke klar for vinter, hva med dere?

  Savner denne tiden og denne dagen, fikk så mange fine bilder når lyset var perfekt ute:  Er dere klar for snø? Om dere ikke allerede har fått det! ♥

 • 15

  Heii ♥
  Satte sammen litt collager til dere idag. Litt inspirasjon på en tirsdag er vel ikke feil?

  gif ;) | via Tumblr

  Hva synes dere?♥

 • 10

  God kveld! ♥
  Er så utrolig trøtt idag ! Fristelsen for å sove har vært stor men å vente til kvelden for å ikke snu døgnrytmen helt opp ned er vel ikke er så gale plan?  
  Resten av denne dagen har jeg bare tilbringet hjemme med serie og slappet av !

 • 5

  Hei og hå ♥
  Idag var det min tur til å måtte dra meg selv til tannlegen. Var faktisk 3 år siden sist jeg var ! Og som normalt så er det alltid sånn #tannlegen spør deg om spørsmål imens han plukker deg i munnen #Skrekken for å ha hull.. Jeg kom meg fredelig ut, UTEN hull, wihu! Så var det turen hjem igjen for å fikse meg litt til jeg skal tilbake til byen igjen, der jeg bla. skal på et jobbintervju! Wish me luck!  


  Satser på et mye bedre innlegg senere ! 

  Hva er deres planer idag? Noe nytt? ♥

 • 31

  Hey♥
  Søndag, nok en uke nesten over. Er ikke helt sikker på hva dagens planer er, men kanskje det blir en tur til byn eller noe, I dunt knuw!
  Uansett, så ønsker jeg dere en fin Søndaaaag! 

  Hva skal du idag?♥

 • 30

  Heihei♥
  Det er allerede lørdag, tiden går så FORT! Noen som er enige? Planen for denne lørdagen er ikke så stor. Startet med en god frokost, ryddet huset til familien kommer hjem igjen siden de er bortreist, noe som vil si jeg er alene hjemme med broren min, ganske herlig egentlig. Lurte litt på om jeg skulle gå en liten tur til butikken for å pante litt flasker, været er jo såå fint! 

  Her er toppen jeg kjøpte meg igår, 139,- på BikBok ! Wii
  23 - Mike will made it ft. Miley cyrus, Juicy J & Wiz Khalifa

  Skal dere idaaag?♥

 • 14

  God kveld♥
  Har hatt en super koselig dag idag. Dro først og fremst opp til bestevenninen min for å hjelpe hun med noe greier, og deretter bestemte vi oss for å dra ut å spise. Så vi tok turen til byn og rett på Peppes, nam nam. Heavy Heaven! Deretter var vi i et par butikker for å se litt. Og når jeg såg skiltet " 30 % " på hele butikken,  BikBok (En av favoritt butikkene) så måtte jeg bare ha noe. Jeg kjøpte meg en super fin topp som jeg kan vise dere tomorrow!  

  Jeg som hadde tatt med kamera og skulle ta masse bilder... didnt happen! : ( 

   
  Ellers så ønsker jeg alle sammen en fortsatt fin Fredags kveld ♥

 • 20

  Fin Fredag alle sammen♥
  Det er freedag og jeg skal snart ta turen opp til en vennine av meg for å hjelpe hun med noen greier, ellers så er jeg ikke sikker på resten av planene for dagen. Skal PRØVE å få tatt litt bilder utover dagen. Det er nydelig vær ute og jeg vil være turist i eget nabolag... haha, what? Vil være litt fotograf iallefall! Ellers ønsker jeg dere alle en fin fin fredag,  så snakkast vi!  (Bildene er ikke fra idag, men kan forsikre deg at jeg ser helt lik ut som alle andre dager)

  Hva skal dere idag?♥

 • 17

  God kveld ♥
  Fikk besøk av en super søt pusekatt isted. Var såå nusselig, og så heldig som jeg var så ville den være modell for meg ! Wii, elsker å ta katte bilder, iallefall når det er så fint høstvær ute.

  Her har dere en nye genseren min fra BikBok som jeg fikk fra mine søte besteforeldre, hehe! Super herlig svart strikke genser med åpning på ryggen. Et must til høsten! 

  Så hva synes dere?♥

 • 16

  Mornings! ♥
  Nå tar jeg snart turen til Storsenteret! Men først og fremst tenkte jeg å vise dere dagens antrekk! Har et ganske godt humør idag. Føler lykken har snudd seg til min side og solen skinner max! Ønsker alle en fin Torsdag!
  Jakke Only   Celine tskjorte Ebay   Bukse Dr.Denim   Skjerf Cubus

  Watcha think?

 • 15

  Heisann fine lesere♥
  Fikk en forespørsel om jeg kunne  vise litt mer av den ene ola jakken min, ooog selfølgelig kan jeg det ! Så når jeg først skulle gjøre det, så tenkte jeg å likevel slenge med alle jakkene! Et jakkeinnlegg hvor jeg viser alle jakkene mine! 

  PSSSS : Må bare takke for de søte kommentarene fra Sminkevideoen i forrige innlegg ! Ble så glad ! Var så usikker på om jeg skulle puiblisere den eller ikke, om jeg kom til og angre! Men etter kommentarene jeg fikk så er ikke angeret på det så stort! Tusen takk dere! ♥   Millitær jakke med nagler  fra random butikk i Tyskland


  Jakke med nagler fra Only


  Dongeri jakke fra Cubus


  Millitær jakke fra BikBok


  Jakke fra Modstrøm (Danmark) ?


  Skinnjakke fra Cubus


  Dongeri jakke arvet av tante


  Biker jakke fra H&M


  Svart dongeri jakke fra BikBok


  Hva synes dere?♥

 • 12

  Heihei ♥
  Jeg greide til slutt og manne meg opp til å lage en video og... legge den ut.. Hvem skulle trodd det? Ikke jeg iallefall. Før dere nevner det, ja, jeg vet jeg ligner en padde. Uansett, håper dere liker den, hehe !
  Hvilke sminke jeg bruker kan dere lese HER !  Hva synes dere? heheh♥

 • 34

  Hei fine ♥
  Hater å være så lite kreativ.. Det er øse pøse vær utenfor. Og jeg aner ikke hva jeg skal finne på idag. Prøvde meg faktisk på en sminkevideo isted, hehehe, dør!  Spørs om jeg ikke må ta det der en annen gang. Vet ikke. Skal prøve å redigere den nå da, så får vi se!

  Ellers! Noen ønskelige blogginnlegg fremover?? ♥

 • 20

  Hei♥
  Har en slik  #vetikkehvajegskalbloggeom dag. Så blir litt bilder fra Instagram den siste tiden. Heter juliekb94 (LINK)

  1. Kos med lys, ipad og The carries diary    2. På vei til bussen med nydelig vær    3. En tur til byen for å levere søknader

  4. Får inspirasjon fra Youtube ( skummelt bilde ) heheh        5. Antrekks bildee                              6. Antrekk før Nattåpent tur

  7. Tre dumme fakta...     8. Selfie! Fin i trynet..         9.  På bryggen og spiser lunsj med bestien! 

  10. Selfie    11. En litt kjedelig dag    12. Prøver ut GTA  V med my big brotha! Fun

  Har du instagram? Isåfall, what`s your name? ♥

 • 16

  Heihei♥
  Som sagt så skulle jeg på et lite besøk til besteforeldrene mine, og mami hadde laget litt kake for denne søndagen, ikke noen spsiell anledning. Kjempe koselig å se litt av familien igjen. Fikk til og med tatt litt bilder, bla. litt fristende kake bilder, hehe! 


  Søte kusineee ♥ (LINK)

  Apple produkt all the way, haha! Måtte jo ta et bilde!  Den til venste er kusine sin, to midterste er lillesøster sine og til venstre er min!

  Har DU gjort idag? ♥

 • 18

  God søndag folkens♥
  Nettopp spist en god søndags middag og skal snart ta turen opp til besteforeldrene mine, noe som sikkert blir veldig koselig! Mamma har også tatt seg tid til å lage god eplekake og litt brownies til å ta med, så det blir nok nam nam. Ellers så har jeg valgt et ganske enkelt antrekk idag, as you can see! 
  Satt faktisk å lurte litt på om jeg skulle lage en sminkevideo, menne tør jeg? haha, det er iallefall noen få prosenter på at det faktisk KAN skje! Men vi får sjåå!
  Ellers så ønsker jeg dere alle en fin Søndag ♥
  Hva er deres søndags planer? Noen ønsker om sminkevideo, hehe? ♥

 • 17

  Hei hei ♥
  Har ikke fått gjort så utrolig mye idag egentlig.. faktisk så har jeg ingen anelse om hva jeg har gjort på idag? haha, bare slasket rundt og ikke gjort noe( fy meg !!  ) har bare ikke hatt orket..
  Nå har jeg iallefall tent litt lys på rommet, blir så mye koseligere da ! Så er ikke planene for resten av dagen heller noe store tenker jeg! Kjedeli lørdag... eller avslappende lørdag for å la det høres litt koseligere ut, hehe!   Topp #1 sjokoladen man kan finne, Kinder ! 
  Tinie Tempah - Children of the sun

  Hva driver dere med idag? ♥

 • 15

  God morgen! ♥

  Vil bare nevne 2 store inspirasjoner for meg! Nemlig selveste Miranda Kerr & Cara delevigne! To nydeligheter med to av de nydeligste fjesene! Hvor mye inspirasjon kan ikke hentes fra dem? Vellykkede Victoria`s Secret modeller med en stor karriere og som virker som 2 jordnære personer. Jeg blir iallefall veldig inspirert! Stil, sminke, ja det meste!   beautiful | via Tumblr

  Hvem er din/dine stor(e) inspirasjon?♥

 • 23

  God kveld fininger ♥
  Fikk dratt til byen en tur tidligere idag og flaaks for meg så møtte jeg på min gode kusine, også kalt som min gode beste venn. Veldig koselig! Når jeg kom hjem så hadde mamma laget gode pannekaker (jum jum). Hadde ikke spesielt mye å gjøre etter det, så prøvde like gjerne litt klær ( denne søte kjolen) jeg fikk fra kusinen min hun hadde kjøpt i England for en god stund siden. Super søt! 

  Ellers så har jeg fikset bitte litt på designet  ( headeren ). Ikke store forandringen , men jeg er iallefall fornøyd ! Hva synes dere?

  Synes?♥

 • 28

  Hei fine! ♥ Dagen er langt ifra fin som den var igår. Det er regn, humøret er ikke med meg og jeg er i et skikkelig giddeløst humør ...æsj! Men det kan ikke stoppe meg i å gå ut. Må ut å levere litt søknader! Så da er det vel bare til å ta på dykkermaske og svømmeføtter før jeg" svømmer "min vei... Noen som forresten har noen fine bloggønsker til fremover? Lurte litt på spørsmålsrunde men vet ikke om det hadde vært fun?  Hva er dine fredagsplaner ?♥

 • 24

  Hey! Her har dere dagens antrekk.. neida.. Det var dette jeg hoppet rett i når jeg kom hjem idag! Så utrolig deilig å bare hive på seg slaskeklær og ta dagen med ro! Så resten av dagen blir fokus på å slappe av, litt sånn spa dag! Har rett og slett ikke så særlig mye spennede å skrive om idag..  Hva går deres dag ut på?

 • 31

  Heihei søtinger ♥ Må bare hive innpå noen antreks bilder før jeg hopper videre til byen en tur. Været er perfect ute, men fortsatt kaldt, truely høstvær, liker det ! Ellers så ønsker jeg alle dere der ute en fin Onsdag! 
  Hva synes dere? ♥

 • 12

  Åhh, for en herlig morning ! Når jeg våknet idag tidlig så skinte solen inn vinduet, bare elsker den følelsen. Man skjenner det godt på humøret og dagen blir så mye bedre. Det er slik jeg liker høsten. Måtte jo selfølgelig ut å ta litt bilder. Blir jo så mange fine motiver og farger ! loove it !

  Senere på dagen så har jeg ryddet og deretter hjlupet store bror med båten. Fikk nemlig oppdrag med å skrubbe hele taket på båten... (Sånn man kan ta av altså). Hele var jo dekket av grønske og alt, så jeg stod der og skrubbet, til det ble mørkt! TRO MEG, jeg følte meg helt nedkjørt etterpå, haha! Men tjente på det da, taddaaaa !  Så nå er jeg ganske så trøtt og sliten og tenker jeg slukker lyset og sier god natt ganske så snart !♥  Hvordan har din dag vært ? Synes om bildene?♥

 • 10

  Heiiee! Som fleste andre så har jeg mine ønsker " sikleee" Vil ha ! Så har laget meg min egen lille (store) collage av noen av ønskene mine! Jeg lurer alltid på hvor mine rike onkel fra Amerika er når jeg trenger ham... neida, joda... Admit it! Hadde jo vært hyggelig med denne onkelen.. ehehe

  Noen felles ønsker? Hva er dine/ditt ønsker?

 • julie Kippersund

  Hei ! Er en jente på 19, ifra selveste Bergen. Bloggen min vil handle om tanker, hverdag, inspirasjon, innkjøp, og litt sånt. Håper bloggen faller i smak! Kontakt/Sponsor: julie.k.b@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde