julieki -
Hjem Add Om meg Kontakt

34

God kveld ♥ Denne dagen har virkelig gått i ett ! Startet med å fikse på litt jobbsøknader, skrive ut og slikt. Tro meg, dere vil ikke vite hvor mange ark jeg måtte skrive ut av den printeren, samtidig så var printeren helt crasy (DA mener jeg crasy !!) , bare spyttet ut en hel haug av ark og blekket til en stor del av dem...  Mesteparten av dagen var iallefall ganske fornuftig for å si det sånn. Når jeg endelig var ferdig med dette, så tok jeg turen hjem og måtte så og si løpe ut igjen av døren for å rekke bussen opp til en vennine av meg, koselig var det ! Så nå er jeg Tiiired, og kan ikke vente til å treffe puta! 

 Mamma hadde laget god eplekake♥THAT annoying moment, når håret kommer i veien for bildet...

Må bare takke for alle de søte kommentarene jeg får av hver og en av dere ! Dere er så søte! Og blir så utrolig glaaaad !♥
 

 • 56

  Heihei søtinger ♥ Snart tar jeg turen til byn for å møte en super god gutt! Flinke meg fikk også tid til litt bilder før jeg løper min vei! Til antrekket passer jo det nye skjerfet også super fint inn! Kjøpte det på Cubus, også synes jeg fargen var såå super fin !! love it ! Ett pluss med at det begynner å bli kaldt ute må være alt det fine utvalget av skjerf man kan bruke! 


  Synes? Hva skal dere denne søndagen? ♥

 • 18

  Hei søte ! ♥ Tok tiden til å ta litt bilder isted. Synes det er gøy å se etter måter å sminke seg som kjendiser og slikt på youtube av flinke youtubere! And so i did ! Her har dere resultatet;


  Hva synes dere? Liker dere også å få inspirasjon fra youtube? ♥

 • 18

  Heihei ! Det er lørdag, en av de beste dagene i uka, og jeg har nothing to do, ganske kjedelig egentlig.. Men nei, jeg skal IKKE klage. Mamma kjøpte til og med hjem favoritt sjokoladen til meg, KINDER ! Nam ! Jeg kan ikke forklare, det er bare såå godt. Ellers så er planene mine zero. Skal iallefall sette meg ned med en god serie å bare slappe av, men før det lurte jeg litt på om jeg skulle ut å ta bilder, fortsatt litt usikker. Så får se hvor langt ut døra jeg kommer. Ellers, noen som har noe tips til hva en kan gjøre på?♥

  Hva gjør dere denne lørdagen?♥

 • 16

  Heyy! Åh, de har så mye fint på Sheinside ! Har aldri kjøpt noe derifra men fristelsen er absolutt stor. Prisen er ikke så ille og om jeg ikke mener feil så skal det være fri frakt. Hvor bra er ikke det? Har iallefall plukket meg ut noen favoritter, men fortsatt mye mer fra siden jeg ønsker meg, men vil ikke bombadere bloggen med ting og tang akkurat, hehe...Greier ikke bestemme meg for hva jeg liker best som jeg vil bestille! Hva mener dere?  Light Blue Hooded Long Sleeve Bleached Denim Crop Jacket
                                                    HER                                                             
  Navy Fur Hooded Long Sleeve Drawstring Coat           
    HER

  Black GROVER 32 BASKETBALL Stripe Print Sweatshirt
                                                           HER                                                         
  Grey EXIT RUN AWAY GALAXY Print Sweatshirt
       HER

  Grey Contrast Long Sleeve Lion Print T-Shirt
                                                       HER                                                   
  Black Trumpet Sleeve Tiger Letters Print Oversize T-shirt

   HER

  Har dere bestilt fra siden deres før?♥

 • 12

  God morgen ♥Sitter nå barnevakt for min søte lillebror siden han er syk og ikke kunnee dra i barnehagen, så måtte super nanny.. haha.. slå til! Men siden han bare sitter å ser film så er jo ikke det noe probleem ! Han har alltid sine søte ord, som når jeg tok på filmen isted så sa de på filmen  " ikke vær redd " Så sa lillebror til meg " Ikke vær redd, Julie" haha søtt ! (Han er 3 år )

   Gårsdagen så var jeg på nattåpent med noen venniner for å se litt ! Siden  jeg bærer på en ganske empty wallet for tiden så prøvde jeg jo helst å holde meg unna ting, haha ! Fikk gjort innkjøp på et super deilig skjerf på Cubus da, var såå godt å ha på ! Ellers så kjøpte jeg meg bare en nødvendig mascara. Kan kanskje vises i neste innlegg.

  Merker temperaturen bare synker for hver dag. Er så super trist. Må skru ovnen på fult, stresse med å komme meg opp fra den varme senga, kan ikke gå uten sokker uten å fryseeee, det er liksom bare ka-a-l-d-t.  Men nå skal ikke jeg klage. Er jo igrunnen masse positivt med høsten som siger inn da ! ♥
  Jakke arvet fra tante   T-skjorte Ebay   Smykke H&M   Bukse BikBok

 • 25
  Hva synes dere? ♥

 • 12

  Hei og håå ! Da tenkte jeg at jeg skulle komme opp med litt ting som kan være utrolig irriterende! Det kan være fra små ting til store ting som irriterer hodet av deg! Hehe, enjoy!


  -Når folk har musikken på full guffe i øreproppene / headsettet og man hører på bare dunking og masse bråk fra dem.

  - Når jeg skal ut av bussen/bybanen/toget og folk løper og presser seg inn før jeg i det hele tatt har fått meg ut.

  imgfave - amazing and inspiring images

  Sitat fra søster: Lille søster: Sånn som det derre!  meg : Ka?  Lillesøster: Når du synger fortere enn sangen...

  - Når man går bak noen som går utroliig sakte, men kommer liksom ikke forbi..

  - Når noen skal fortelle deg noe såå viktig men så plutselig " glemte det". Går ikke an til å glemme noe som er viktig!!


  - Når man virkelig må på do i offentlighet steder og alt som heter toalett bare vil ruiniere deg med penger.

  Sitat fra mamma: de som ikke vil betale for bæreposer på butikken    Meg:  hahaha..... em.. (gidder i grunnen ikke jeg gjøre heller)

  - Når vettverket blir tr-e-e-e-e-e-e-i-g-t

  goSupermodel - Forum - ben ik mooi? :$

  -  Når folk maser og maser og maser når jeg er kjempe trøtt ! 

  - Når jeg legger fra meg noe og glemmer det etter 2 sek, KUN 2 SEKUNDER ! Er det mulig? 

  Sitat fra pappa: "Når folk setter skitten oppvask i vasken"... Heheh, hvor ellers skal det stå når vaskemaskinen er full?...

  We're All Mad Here

  - Når foten min sovner og folk prøver å dulte på den ! '" U just dont simply do that !!"

  - Når jeg hører en fin sang på spotify og er helt inn sangenl, så plutselig dukker det opp reklame..

  - Når man glemmer sitt eget språk! Haha, man husker det på f.eks på engelsk men ikke på norsk? er det muliii...


   Noe du kjenner deg igjen i ? Hva irriterer deg? ♥

 • 14

  Heihei ! ♥ Var så deilig å se solen skinne for fult når jeg åpnet gardinene idag! Deilig følelse! Så jeg dro til byn for å møte en vennine. Var igrunnen bare å såg litt og tok litt bilder. Bergen by er så fin, iallefall når solen skinner, og da blir det seklfølgelig også masse bilder. Jeg kunne forresten gå i helt normale klær uten å fryse eller koke i hel, wihu! 
  Hva synes dere & Hva har dere gjort idag?♥

 • 8

  Heisann! Uff for en blogging det er på meg...  idag hadde jeg i begynnelsen en ganske kjedelig start på dagen. Til slutt tok mami, og mine to lille brødre en liten gå tur, veldig koselig. Deretter, senere så fikk jeg mamma med ut på øvelseskjøring! Wihu! Ikke noe krasj eller kollisjon, guess thats a good sign?  hehe. Må nå kjøre litt mer før jeg får noe lapp i hendene da..  Merker også det har blitt utrolig kaldt ute. Varmen forsvant alt for fort!! Jeg gikk ute idag med vinterjakke og stilte meg selv spørsmål om hvordan i huleste jeg skal greie å overleve vinteren når jeg allerede fryser i starten av høsten..,  Ser dere en is skulptur så er det meg.. 

   

  Flere som fryser til is?

 • 34

  Mornings ♥ Først og fremst så må jeg si Gratulerer så mye med dagen til Bestemor som fyller år idag! ♥ 
  Også ønsker jeg alle sammen en fin søndag ! 

  Hva synes dere om bildene & hva er deres planer for dagen? ♥

 • 6

  God lørdagskveld! bloggen er blitt skikkelig slapp.... buu .. . . Har den irriterende dagen der jeg kjeder meg, men samtidig for slapp til å finne på noe(?). Jeg føler meg rett og slett ikke noe bra, alt går liksom bare nedover. Lurte på om eg kanskje skulle rydde litt i klesskapet og litt småting, sette tankene på andre ting. Ellers, kanskje noen som har noen serier å anbefale? Ikke pretty little liars, 90210 eller walking dead!, har sett dem og tør IKKE se walking dead alone! Så, bare skrik ut!  Hva gjør dere idag? Noen serier å anbefale?♥

 • 18

  1God kveld! Dagen har ikke vært så utrolig spennende. Var en tur til Lagunen og Elkjøp med søster og mami! Deretter var det taco senere på kvelden! Jum Jum, skikkelig fredags mat! Månen var også utrolig shiny idag, så da måtte jeg selfølgelig prøve meg på å ta litt bilder av den. Skulle virkelig ønske jeg hadde hatt litt mer ferdigheter med hvordan jeg burde stille kamera for å få best mulig detaljer på månen, men  meen !

  Hva gjør dere ikveld?♥

 • 7

  Heei! Kreativ overskrift? For dagen min har vært 0 % spennende. Startet dagen med en sykelig hodepine, men det gikk seg etter et par paracetter heldigvis! Ellers så har jeg bare slappet av, håpe jeg ikke blir noe mer syk fremover. Har ryddet i huset, vært veldig flink med det ! Siden jeg ikke har vært i toppform, og heller ikke har noen bilder fra dagen, så tenkte jeg at et slikt kjedelig innlegg hadde vært helt uinterresant!

  Uansett så tenkte jeg vise dere en av mine store inspirasjoner ! Iggy Azalea ! Utrolig inspirerende og flink artist ! Synes måten hun rapper/synger på er så utrolig spesiell ! 

   Work~Iggy Azalea | via Tumblr

  change your life | Tumblr

  Iggy Azalea - Change your life

  Elsker denne sangen!  Hva synes dere om Iggy? ♥

 • 34

  Heihei♥ Denne dagen har ikke bestått av så mye. Kjenner meg rett og slett ikke i form. Vondt i hode og halsen ! ng?!"!)#="(€U"Un !! Hate on that !   Uansett, så har jeg redigert og fikset litt på bilder fra turen i dyreparken vi var i, i sommer! De hadde jo super søte apekatter der. Er det bare jeg som synes disse skapningene er utrolig facinerende og interresante. De oppførte seg å menneskelig ( de er jo for såvidt litt mennesker) . Det var alltid en som passet på den lille tassen som surret seg rundt og koste seg. De hjalp hverandre hele tiden! Hvor søtt er ikke det?


  Skjekk denne stillingen da!  Skikkelig laid back! Tar livet med ro liksom! Dette er min nye stil.. 
  Hva synes dere?♥

 • 14

  Hei dere! ♥ Da har jeg jaggu meg en romvideo til dere. Og igjen så må jeg beklage for den svarte raslingen som kommer frem på noen av klippene.. det er absolutt ikke meningen! Trodde jeg hadde greid å endelig få det bort denne gangen, men så lett var det ikke. Et stort mysterium! Noen som vet? Jeg er tydeligvis ikke smart nok. Ellers så håper jeg dere liker videoen ! 

  ( FOR noen ustødige hender jeg har, ser ut som jeg skjelver i hele filmen... Uff, jeg må på kurs, ... nei..vettuka..jeg blir flau... )  Hva synes dere? Noen innlegg dere ønsker fremover?♥

 • 22

  God kveld søte lesere ! Da jeg skulle være med mami på butikken så kom det plutselig 2 sauer vandrende på fortauet, haha, mamma " hva i all verden" Meg " hæ, what?" . Ikke akkurat helt normalt i det strøket vi bor i... Ellers så har jeg vært med gode venniner og hatt litt girl talk. Alltid like koselig!    OOOG, angående romvideoen, så har jeg faktisk " dam dam dam" redigert den klar og ferdig! Så den kommer best sannsynlig imorgen!♥  Så, må jeg takke dere alle som besøker bloggen min OG legger igjen så fine kommentarer, er så koselig også blir jeg så utrolig glad!  Hva har dere dag gått utpå? Fått noen sauer på besøk eller?♥

 • 30

  Mornings ! Haha, fikk den sangen på hjernen nå... for de som ikke skjønte hvilken sang, HER. Tidligere i år ( Januar ) så reiste jeg til Tyskland (køln) med klassen for å dra på stor internasjon møbelmesse, som var utrolig spennende for meg som elsker interiør. Vi bodde på et Hostel, ikke noe Hotel, Motel, men Hostel faktisk.. Hadde selv ingen anelse om hva det var, men fant jo fort ut av det. Selve hostellet var sick skummelt om du ikke skulle hatt noen med deg hele tiden, haha! Det var lange ganger med rom og noen av gangene var utrolig mørke.. Vi var her i 3 dager? 4? Husker ikke. Veldig koselig var det iallefall.

  Vi dro på gode restauranter, besøkte domkirken og for de som ville kunne gå alle trappene HELT opp på toppen, nå husker jeg ikke hvor langt det var, men tro meg.. det var LANGT! De første mange minuttene så gikk trappene rundt og rundt og rundt. Det var liksom som du aldri kom til en enda, og du kunne liksom ikke snu heller, så begynte å lure på når i huleste man skulle komme til en enda, men det gjorde vi da, heldigvis.  Ellers så fikk vi av og til frie tider til å shoppe på!  Wii, Her hadde de masse fint! Så når vi først skulle ut å shoppe, så skulle det shoppes, hehe! 

  Tenkte iallefall jeg skulle dele er par bilder med dere fra turen jeg ble ganske fornøyd med! Bildene er ganske mørke og dystre, men det var vinter og ikke en så veldig fargerik årstid eller plass. Hvorfor jeg forteller dere om dette helt utav noe sammenheng aner jeg ikke, haha! Ville bare fortelle dere litt om denne turen  og vise dere litt bilder ! Hope u like..

  Okey .. wow, litt mye tekst her, skjønner om dere ikke gidder å lese ass... haha, skal ikke lage noe mer tekst for dere nå...    

  SÅ, hva synes dere? ♥


 • 26

  Heihei! Idag tok jeg turen til byn med en vennine for å se litt og fikse piercing til henne. Og siden jeg ikke greier å gå i byn (som oftest) uten å kjøpe noe så måtte jeg selfølgelig innom BikBok for å se! Fant en god super flex bukse på salg, så det var jo ganske fantastiiic. Ellers så startet dagen med fin sol og ganske grei høst temperatur så jeg tok med kamera og tenkte vi kunne få til noen shoots i byn, hadde så mange fine ideer til hvor vi kunne ta bilder. Men så plutselig når vi skulle ut fra en butikk så høljer det ned, akkurat som at værgudene akkurat hadde bestemt seg for at Bergen skulle få restene av vannbøtta over hele byen... Takk....virkelig... det var de bildene!!

  Vi fant oss en fin tunnel å søke ly under!
  Genser Monki    Levis shorts Ebay     Skjerf BikBok     Smykker BikBok, Gina tricot & ?     Veske Hennes & Maurits

  Hva synes dere?♥ 

 • 19

  God morgen! Satte sammen noen klipp ifra sommeren min. Jeg satt på med storebroren min på vei til Danmark, imens de som kjører fremvfor oss er rest of the family. Jeg hadde jo store planer om å få filmet masse og laget en fin film fra ferien, men ble det masse filming? nei... desverre, og det angrer jeg på. Men de klippene jeg filmet fikk jeg laget en film av.

  Desverre så er ikke jeg noe flink med redigering (øving øving øving) beklager, og jeg bruker MovieMaker som redigeringsprogram, vet ikke om noe annet. OG pga. av dette, så blir det sånn skurrette svart greie i begynnelsen av noen av klippene som irriterer meg helt (utrolig) mye, for det ødela kanskje mye ... Men håper dere liker den likevel♥  Tenkte jeg også skulle prøve å få laget en romvideo, noen down for det?♥

 • 7

  Heihei ♥ Først må jeg bare takke masse for nydelige og hjelpende kommentarer fra forrige innlegg! Å vite at så mange bryr seg gjør meg så glad! ♥ Dere er gode !!

  Ellers så startet dagen med en fjelltur med mummyy. Var litt windyyy på veien opp, trodde jeg skulle lette å fly min vei, men kom oss heldigvis trygt opp. Senere så var det å fikse seg klar til familiebursdagen som vi skulle ha idag for broren min, deretter nyte de altfor gode kakene som ble servert. Var koselig da ! 

  Haha, ble veldig mye kakebilder her.. sku gjerne sendt et kakestykke over pc-skjermen til dere, men de har vel ikke funnet opp noe slikt enda..

  Hvordan har deres søndag vært?♥


 • 30

  Alt er fint, har bare en dårlig dag, dårlig periode. Putter på smilet av og til for å vise at alt er bra, iallefall for at folk ikke skal tro jeg er helt misserabel, vil ikke la dem tro jeg er for svak. Skjenner liksom et lite stikk for hver gang alt roter seg til. Hva gjør jeg gale? Hva må jeg gjør bedre?  Jeg prøver jo mitt beste, men hva når det beste ikke er godt nok? Skal jeg sette meg ned å bryte sammen igjen eller prøve enda hardere? Alle disse spørsmålene, tankene, alt. Livet kom ikke med en bruksanvisning, eller er det bare jeg som ikke har fått tilgang til den?. Ingen sa noe om at ting ville bli lett, motganger kommer og går, men av og til føles det som at de kommer for å bli. Føler jeg dytter alt og alle jeg er glad i fra meg. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg prøver å smile bort alt og tenke, morgen dagen er en ny dag og ny sjanse, og DEN vil jeg ta!  Ingenting er lett ! Alle har sine utfordringer, er bare om å møte "frykten", motgangen og slå den, ikke la den slå deg ut til sidelinjen ! Alt går bra til slutt, liker jeg å tenke! 

  Me

  Tanker?♥

 • 12

  Fin lørdag alle sammen! Dro tiden så langt jeg kunne idag tidlig før jeg stod opp, super deilig! Idag har også min lillebror bursdag og ble så mye som 3 år! Han fikk sin egen lille kake som var fint pyntet! Hipp Hipp Hurra for lille bror Markus ♥ Ellers så har jeg ryddet huset (igjen), ettersom at mamma har stått som baker på kjøkkenet for familiebesøket vi skal ha imorgen, så stod jeg for oppryddningen!

  Resten av dagen et jeg ikke hva jeg skal enda.. take it as it comes.. Tok litt bilder isted bla. litt interiør inspirasjon!


  Min egen fine Macbook pc, (helt ny på markedet)..... i wish...


  Hva synes dere om bildene?  Noen planer for helgen?♥

 • 6

  (1) lana del rey | Tumblr


  Lana del rey er virkelig en av favoritt artistene mine! Stemmen hennes, stilen, utseende, ALT! Og denne sangen har virkelig satte seg klistret på hjernen, synes den er såå fin! Og gjør humøret mitt så mye bedre!

  Hva synes dere om Lana del Rey? ♥

 • 29

  Godkveld søtinger ♥ Ikveld stod deilig lasagne på menyen, og det er absolutt en av favoritt rettene mine! Elleeeers, så har vel dagen ikke vært så innholdsrik eller spesiell. Tenkte jeg skulle slå på en serie nå, som selfølgelig blir 90210 som også skremmende nærmer seg slutten !! (shittcrasy!) Neste på lista blir vel once upon a time, heheh..

  Skjer hos dere denne fredagen? Og hva er din favoritt rett, mat, ja..?♥

 • 17

  Hei fine lesere! Var så heldig å finne en herlighet i posten idag, rettere sagt, min søster løp ut til posten. Fikk Almanakken jeg hadde bestilt på Personligalmanakk .Og super fornøyd ble jeg! Den skal bli brukt masse dette året og følge meg de fleste veier, haha! Satte meg også ned med litt blader og begynte å klippe og lime inn smarte ideer og inspirerende bilder til almanakken!

     Flere som har en slik? ♥

 • 18

   La vie est belle | via Tumblr

   h | via Tumblr

  Litt torsdagsinspirasjon for you guys !

  Hva synes dere? ♥ • 6


  Idag ble det en "curly day", når jeg til vanlig har veldig stritt hår så er det godt med litt forandringer i hverdagen. Og fornøyd ble jeg! 

  Hva synes dere om krøller/bølger?♥

 • 9

  Heyhey! Så bra dere musikklisten min ♥ Dagen min  begynte med barnepass for min lillebror som var litt for dårlig til å dra i barnehagen, noe som gikk utrolig fint. Han har sine gullkorn og alltid så søt og grei! Ellers så har jeg ryddet, vasket litt og støvsuget huset, såå, har vært flink idag synes jeg! Ellers så får dagen gå som den vil, så følger jeg den slik den ender. Dere kan forresten følge med på Instagram ved å trykke på bildet og nederste finner dere en link til å følge meg på Bloglovin for de som ønsker! 
   


  Follow my blog with Bloglovin   Hvordan har din onsdag vært så langt?♥

 • 22  M.I.A - Bad girls


  One Republic - Counting stars


  Macklemore & Ryan - Make the money

   


  Cher Lloyd ft. T.I - I wish


  Miley Cyrus  - Wrecking Ball


  Avril Lavigne - Rock N Roll

  Noe musikktips♥

 • 12

  Heyy dere!! Da tenkte å ha noe så morsomt som 10 ting dere forhåpentligvis ikke visste om meg! Hver gang jeg lager et slikt innlegg så sitter jeg som et spørsmål og lurer på om jeg faktisk vet noe om meg selv, haha. Smarte meg får jernteppe hver gang, men denne gangen har jeg vært flinkis ! 

  ♥ Favoritt fargen er blå

  ♥ Aldri farget håret

  ♥ skjærte bort mandlene mine når jeg var mindre

  ♥ Favoritt sjokoladen er Kinder (NAMNAMNAMNAM)  ♥ Får alltid en ball i trynet når jeg prøver meg på fotball ( kanskje derfor jeg ikke er så stor fan av det). Når dette ikke skjer så er det fordi jeg løper min vei når ballen kommer mot meg.

  ♥ Livredd for grusomme gabriell (hahaha) begynte å grine når jeg var mindre og såg på showet i kristiansand, var redd han sku stjele smokken min.  + for en liten stund siden og det plutselig dukket opp en gjenkjent sang så fikk jeg frysninger fordi jeg følte jeg hadde dårlig minne fra det, viste seg å være grusomme gabriell sin sang... 

  ♥ Synes det er tristere at dyr dør i filmer enn mennesker da.. nå følte jeg meg.. ufølsom, neida, joda


  ♥ Når jeg først har fått dilla på en sang, da går det på repeat repeat repeat og repeat, got it?

  ♥ Røyker eller snuser ikke, aldri prøvd og skal aldri prøve! 

  ♥ Var til syden for første gang i fjor! Tusen takk til tante og kusine som dro meg vekk fra "nordpolen"   Noe dere visste? Eller kanskje har til felles?♥

 • 20

  Heihei! I dag tidlig ble det en tur til Åsane for å se litt der. Og jeg kom selfølgelig hjem med 2 nye skatter. En super fin skjorte/bluse fra GinaTricot og Foundation(Bobbi brown) fra kicks og jeg gleder meg masse til å få prøvd den ut! Bildet av toppen ble veldig dårlig.. hadde ikke akkurat fotogenish trynet med meg idag.. neida, men lyset ble skikkelig dårlig og kameraet hadde super lite battei igjen, need to load it!! Får bare vise den litt bedre i et antrekk en annen gang, værre e det itje!  Ellers så greide jeg å dra meg selv til å stemme! Så ja, første gang jeg har stemt, woho, nå vil verden bli so much bether!.. håper vi...
  Skjorte fra Ginatriocot  Bobbi Brown fra Kicks

  Hva synes dere? Flere som har fått brukt sin stemmrett?♥

 • 36

  God kveld søtinger! Fikk desverre ikke blogget før jeg dro ut idag, hadde plan om det, men så måtte jeg plutselig skynde meg til bussen! Men now i can ! Dagen har bestått av en liten tur til byn for å møte en der. Deretter var turen hjem igjen! Skjenner meg utrolig trøtt nå, så vil egentlig bare sette meg ned med en serie før jeg tar kvelden. Serie gal er jeg blitt ! 

  Hvordan har deres søndag vært?♥

 • 31

  Jeg har fått helt dilla på serie, hva skulle man gjort uten det? Visst jeg vil putte tankene på andre ting, kjeder meg, ikke får sove eller noe sånt  så slår jeg på en serie og bare glemmer alt rundt meg,  det er så godt! Det værste er jo når seriene tar slutt og du sitter som et spørsmål " Hva skal jeg gjøre med livet mitt nå? " fordi du har vært så opptatt med de andre sine liv i serien at du helt glemmer ditt, ikke det at det er så bra.. eller? haha, uansett, serier er veldig fin kur på veldig masse. Så seriene jeg har fulgt mest med opp igjennom er disse. 

  Pretty little liars

  Home and away

  90210

  Once upon a time

  Walking dead

  Eneste jeg aldri kan se ALENE!! Var hos bestevennen min å såg på den en gang, og når jeg skulle hjem fikk jeg heldigvis sjåfør hjem, men gjett hva? jeg måtte selfølgelig gå inn i kjelleren for å komme inn og der var det ikke HELT mørkt sant?..... En annen ting er at jeg ALDRi kan ha foten hengende utenfor sengekanten, for da vil den vil spist..

  Flere som følger med på noen av disse?♥

 • 24

  Heihei! Hadde en rar drøm i natt om zombier (koselig å våkne til), noe sier meg at jeg må slutte å se på walking dead, selvom det er flere uker siden, haha. Våknet også med en irriterende hodepine og skikkelig slapp i formen, var sånn dømt til å bli en slapp lørdag (tror jeg), er ikke helt sikker på hva planene for dagen er, men akkurat nå ser det ikke så mye ut.  

  Hva skal dere idag?♥

 • 23

  Heii ! Tenkte jeg skulle vise dere sminken jeg bruker til vanlig. Er ikke hver dag jeg bruker alt dette da, men det er disse produktene som blir brukt mest, og som jeg synes gir et veldig fint resultat. Vurderer å prøve en ny foundation etter denne, kanskje Bobbi brown sin, noen som har noen erfaring med den? eller andre anbefalte produkter dere ønsker å dele?


  Øyenskyggepalett Cubus, Smashbox øyenbrynsfarge, smashbox øyenskygger, Id bare minerals, Maxfactor Mascara, Teint idole ultra 24 H foundation, Lipliner Nr 7, Øyenbrynspenn H&M, Leppestift Channel, Navnet på den helt til høyre står helt stille for meg... huske.. huske...

  Noe sminke dere vil anbefale?♥

 • 20

  Godkveld fininger! Sitter i skrivende plasert på gulvet rett ved siden av sengen, siden gulvet kan være så mye mer behagelig av og til. Uansett, denne dagen har jeg vært å feiret 40 års dagen til min onkel, hipp hipp hurra for ham! ♥ Ellers så har ikke dagen gått ut på så mye. Utrolig dumt at jeg ikke tok med kameraet eller noe idag, så for å gjøre det godt igjen så poster jeg disse fine bildene fra Danmark som jeg fant på mamma og pappa sin pc, haha! Det er normalt slik jeg poserer...


  Me and daddy♥


  Hehe, hva synes dere? Flere som er like poserende som meg? ♥

 • 23

  God morgen! Akkurat nå holder jeg på å passe lillebror, som absolutt ikke er noe problem, han blir 3 om mindre enn 2 uker og sitter stille for seg selv og ser på tv. Planene for resten av dagen er å forhåpentligvis få til en liten treningsøkt og mest sannsynlig bursdagfeiring for onkelen min! Haha, fant disse fantastiske bildene, synes de var litt morsomme!

  Hva skal dere idag?

 • 24

  Heii! Her kommer resten av sommerbildene DEL 3. Som jeg savner det stedet , var så avslappende og herlig sted.   Hva synes du om bildene? ♥

 • 12

  Heihei ! Dagen startet med litt styrketrening deretter møte med en vennine for å dra å spise. Visst du lurer på hva jeg spise, så dro jeg på butikken, kjøpte et grovt rundtstykke og lunchkake og deretter stappet denne lunchkaken i rundtstykke, enkelt, godt og billig, haha!  Satt litt på bryggen, så deretter dro hjem igjen! Planen for resten er nok ikke så stor, blir nok serie, slappe av og slikt! Resten av sommerbildene kommer snart ♥  Hva er dine planer for dagen? ♥

   

 • 20

  God morgen fineste lesere ! Tenkte jeg skulle komme opp med til onsdags trenings inspirasjon. Visst det er noe jeg elsker så er det å scrolle nedover weheartit siden og bare bli inspirert av alle salgs mulige fine bilder, der har de jo også veldig fin treningsinspirasjons bilder.

  Jeg personlig synes det å trene eller begynne med det ikke er noe lett!! Når man ikke trener til vanlig og plutselig skal legge opp til en vane å trene, så er det ikke så lett å fortsette det til en vane heller. Det som gjør det lettere er å se bilder som gir deg inspirasjon, og pushe deg til å begynnee. Så deretter presse seg selv til å gjøre deg ikke bare første gangen men andre gangen, osv... Her er iallefall noen fine inspirasjons bilder ♥
  Hva synes dere om bildene? ♥

 • 30

  Heihei! Startet dagen med en god frokost og deretter en liten (veldig) slitsom joggetur, dere aner ikke.. jeg kom krypende inn i stuen. Var godt da, eller.. (veldig) torturerende, uansett så var det unnagjort for denne dag! Ellers så har jeg ikke gjort stort. Med tanke på at jeg ikke går på skole eller fått noe jobb helt enda så føler jeg dagene er ganske tomme, veldig dumt, men holder fortsatt på med søking og slikt da, så håper ting går min vei veldig snart !  Ellers så var planen å se litt på serie, ryddet litt og få slikt unnagjort !    Hva har din dag gått ut på? ♥


 • 22

  God morgen søte lesere! Igår prøvde jeg meg på en oppskrift jeg hadde funnet på Eirin sin blogg. Får såå utrolig mye inspirasjon av å lese den bloggen! Iallefall, så bestemte jeg meg for å prøve ut denne her oppskriften, og jeg synes resultatet ikke ble så verst, oppskriften er heller ikke særlig usunn! Kjeksene ble kanskje litt mektige, men det gjorde ikke mye ! Siden jeg var litt snopesyk idag og vi hadde litt sjokolade jeg kunne smelte og dyppe dem i, så valgte jeg å gjøre det på noen av kjeksene, tasted goodie ! Her er iallefall oppskriften: ( 180 grader i ca12-13 min)
  Jum jum jum ! 


  Har du noen fine oppskrifter på lur? Hva synes dere om resultatet?♥

 • 18

  Heisann fine lesere ! Her kommer bilder fra sommeren del 2. Og yes, det kommer en del 3 også! Kjenner savnet på å reise bort kommer snikende inn på meg når jeg ser igjennom dem igjen! Be strong Julie, haha ! Here you goo; 
  Hva synes dere om bildene? Noen flere som har et sterkt savn til å reise? ♥

 • 14

  Heihei Folks ! Idag er en såkalt sminkefri og daffe dag for meg. Begynte jo på en liten sykdom, men den har heldigvis begynt å snu vei, bare litt vondt i hode og svimmelheter når jeg reiser meg ( annoying ). Så slik ser jeg ut idag. Er jo også utrolig godt å ikke trenge å sminke og fikse seg til hele tiden. Så her er det ikke noe mascara, øyenbrynsfix, pudder, eler noe, null komma nix. Haha, got it?    

  Flere som liker sånne dager?♥

 • 18

  Heisann ! Jeg synes det er veldig viktig å holde sminkekoster reine. For oss som bruker sminke daglig er det iallefall veldig viktig for! Det legger seg gamle sminkerester i kostene og skaper bakterier, ikke så veldig deilig å tenke på akkurat. Så jeg vasker iallefall sminkekostene mine jevnlig når jeg føler jeg trenger det ! Altså, trenger ikke og overdrive heller! Jeg vasker dem ca. 2- 3ganger i måneden (?) ja, noe sånt, det er iallefall det jeg gidder, haha!

  Hvordan jeg vasker dem: Skylder dem først i lunkent vann, deretter vasker jeg dem i helt normal shampo ( siden jeg ikke har egen såpe til kostene ) noe jeg synes funker veldig bra, vask dem helt til såpen blir hvit for det vil nok renne litt (masse ) skitten vann ut, deretter tar jeg en liten dråpe med balsam, og woallaa de er vasket. Det du ikke må gjøre er så sette kostene med busten opp, da renner vannet nedi limen og hårene på kosten vil falle av ( ikke gøy ). Jeg bruker å legge dem på en håndduk/vaskeklut til de tørker.
     Så hva synes dere? Pleier du å vaske sminkekostene dine? Noen smarte ideer? ♥

 • 32

  Heii fine lesere!! Kjøpte meg først og fremst en super fin vinter/høst jakke for noen dager siden, som jeg gleder meg veldig til å bruke. Jeg hadde lyst på noen annet enn parkas denne gangen, noe jeg har brukt hver eneste vinter, og som jeg ble ganske lei ikke nok med det, men så var den absolutt ikke noe varm. Så jeg er kjempe glad jeg fant denne jakken fra H&M for 499,- synes dette er en grei pris for å være så fin og god jakke, og som helt sikkert kommer til å bli brukt masse ! Kjøpte også denne grå lange genseren fra BikBok. Litt spesiell var den, men absolutt rå kul også! Kan brukes jo også brukes som "kjole" å bare ha en strømpebukse eller tights under! Iallefall blir den veldig god på kalde dager ! 


  Jakke Hennes & Mauritz 

  Genser BikBok

  Hva synes dere?♥

 • 30

  Heiheei!  Stod opp idag og reiste på en så kalt boligmesse som  sku være idag , hvor de har mange boder med forskjellige ting til boligen da selfølgelig. Tenkte det ville være litt interresant, og det var det jo, men sku gjerne vært litt mer interiør ting til huset og litt annet forskjellig, men men ! Så var det heimatt og sette seg ned og tenke " what the hell am i gonna do today? " haha, har ingen anelse! Finner nok ut av det snart tenker jeg.. håper jeg..! Her kommer iallefall dagens enkle antrekk ! Tenkte forresten jeg skulle vise 2 nye innkjøp i senere innlegg.

   
  Genser BikBok   Smykke H&M   Bukse Dr.Denim  Amatør som jeg er så får jeg aldrii til en normal dott på hodet. Halloo? Bare sette den opp i en dott, til og med det greier jeg ikke...

  Hva er dine planer for dagen? Synes om antrekket?♥

 • julie Kippersund

  Hei ! Er en jente på 19, ifra selveste Bergen. Bloggen min vil handle om tanker, hverdag, inspirasjon, innkjøp, og litt sånt. Håper bloggen faller i smak! Kontakt/Sponsor: julie.k.b@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde