julieki -
Hjem Add Om meg Kontakt

14

Heisann! Dagen min startet ikke på sitt beste. Hadde vondt i halsen,  og følte meg dårlig. Etter litt frokost og daffing så begynte heldigvis formen å forbedre seg litt , heldigvis! Så var heldigvis ikke noe stort. Forhåpentligvis blir det ikke noe forverringen ( krysser fingre). For jeg HATER med store bokstaver, å være syk! Senere ble jeg med mamma og lillebror til lagunen for å hjelpe til med litt handling! Og nå sitter jeg hjemme og just chilliiin ! Her er forresten antrekket for dagen. 


Tskjorte Monki    Skinnjakke Cubus   Bukse BikBok   Smykke BikBok


Hva synes dere? ♥

 • 10

  Heyy! Har et veldig lite ønske om å si dette men.. sommeren er snart over, og tidene begynner å gå mot høst! Høst er jo igrunnen ikke så ille da, med de flotte fargene som kommer, motenytt, og at det ikke blir så alt for kaldt( får vi håpe )!  Det jeg tenkte iallefall, var å få oppsumert litt om hva sommeren min har gått ut på. Nå hadde jeg ikke noe vennine tur til syden, eller noe som helst SYDEN å gjøre, buu :(  Da hadde jeg ellers enten et valg om å bli med familien til Danmark or stay home. Valget var igrunnen ganske lett, at jeg ble med ! Bedre å komme seg vekk fra Norge litt uansett ! Utenom dette så har jeg bare nøte sommeren fult ut, solt meg, hengt med venner, vært på fisketur, og rett og slett bare slappet helt av! Her er iallefall litt bilder fra ferien min. Tror nesten jeg må ha en part 2 her også! 
   

  Hva har dere gjort denne sommeren? ♥

 • 10

  Heihei !  Det er fredag folkens. Og det er så utrolig deilig ! Planene er ikke så store idag heller.. Planla å ta meg en liten joggetur (om jeg gidder å dra meg selv ut døra). Har forresten kjøpt meg en super  vinterjakke / høstjakke som er såå fin ! Viser den senere på bloggen tenker jeg !!

   Hva skal dere idag?♥

 • 4

  Godkveld! Først og fremst vil jeg si sorry for dårlig bloggins idag. Blogghumøret har ikke vært helt på topp og jeg har vært så utrolig trøtt, sliten og ja.. idag. Må jo ha noen slike dager også! 
  Ellers ønsker jeg hver og en av dere en god natt ! ♥

   

 • 14

  God kveld! Kom så og si nettopp hjem fra byn etter å ha sett litt der og spist på kinarestaurant, og jeg sverger på at jeg nesten rullet ut derfra. Ble såutrolig mett på en lunsj rett! Er det mulii! Så var det hjem og rydde litt før jeg setter på pretty little liars (wihu). Såg forresten MTV video music awards idag og jeg må bare si hvor utrolg... flau jeg ble.. når miley cyrus skulle opptre! Hun trenger virkelig ikke twerke alt hun ser...  Flere som såg på Mtv Video music awards? Hva synes dere? ♥

 • 12

  Mornings fininger! Idag er planen først og fremst å dra til byn for å se litt der. Ellers så har jeg ikke satte noen andre spesifikke planer for denne dagen! Sku forresten prøve meg på en oppskrift igår, Resultatet ble godt men ikke så veldig vel seende ut.. Aner ikke hva som skjedde! Var iallefall Sunne lapper av Cottagecheese, havregryn, egg og kanel! De ble liksom veldig "smuldrende" Men smaken var faktisk helt nydelig. Skal prøve å lage igjen med litt bedre resultat snart tenker jeg!   Hva skal dere denne onsdagen? ♥

 • 10

  Heisann! Tenkte jeg skulle vise litt innkjøp fra sommeren min. Tror jeg fikk med meg alt.. nesten ! Legg merke til at nesten alt er svart, hvitt og grått!  Haha, her snaker vi regnbuens farger ♥  1. Levis shorts Ebay         2. Topp VeroModa           3. Genser (kryss på ryggen) Gina Tricot         4. Jakke Modstrøm (Dansk)       5. Genser BikBok         6. Tskjorte Monki        7.Genser Random skatebutikk i Danmark       8. Tskjorte BikBok          9.Vest BikBok           10. Bandana Trend  (Danmark) , Escada parfyme Kicks, Øredobb Trend (Danmark)

   
  Såå, det var mine innkjøp! Favorittene må være shortsen og jakken, tror jeg ! Iallefall veldig fornøyd med alt.

  Hva synes dere? ♥

 • 8

  Hey hey!  Dagen startet atter en gang med fjelltur, håper jeg greier å holde slike rutiner ( noen treningsøkter og turer hver uke). Ellers så var ikke planene store for dagen. Blir nok bare rydde litt, og slappe av!
  Hva skal dere idag? ♥

 • 10

  Heiiheii! Nå er jeg ikke bare litt utslitt, men veldig !!  Startet jo dagen med en ca 2 timers lang fjelltur, deretter var det hjem fikse seg og dra til byn for å møte på en herlighet! ♥ Så dro jeg hjem siden det vært år er en slags tradisjon å være med på en sånt løp som er hvert år, så da måtte jeg jo være med på det ! Jogget uten stopp ( veldig veldig stolt over meg selv). Sååå, ja, SLITEN er det riktige ordet for nå. Nå skal jeg bare legge meg ned i sengen og slappe av med serie før jeg tar kvelden ! Fin avslutning på dagen ! Blir bare mobilbilder desverre.. men det er vel bedre er ingenting?  Flere fjellgeiter der ute? Og hva har du gjort denne mandagen? ♥

 • 12

  God morgen!! ÅJ, ÅJ, ÅJ, skulle aldrii trodd at jeg ville stå så tidlig opp når jeg ikke skal på skole eller noe, bare for å dra på FJELLTUR?  Jeg er offisielt blitt gal! Men når jeg satte meg et mål om å bli mer sporty så gjorde jeg pine meg det og! Bare et raskt god morgen innlegg før jeg drar meg selv ut på fjelltur...  Flere som er like " gal" som meg? hehe ♥

 • 6

  God kveld fine lesere! Etter litt ryddings, hvor jeg forresten fant en hel haaaaug med penny bøker, haha! Noen flere som var med i den klubben før eller? Jeg var helt gira på å være med i den, uansett om jeg ikke hatt hest.. altså det kom jo bare hesteutstyr, og hva skulle jeg bruke det til? og bøker.. jeg var ikke akkurat lesehest, så de ble jo bare trykt inn i et skap. HELT unødvendig, haha ! 
  Etter dette, så tok jeg turen ut for å møte bestien! Vi kjøpte en is og satt på bryggen til det ble litt kaldt, da var det turen rett hjem før forkjølelsen kom å tok oss.. Koselig da iallefall !

     Så, hva synes dere om bildene? ♥

 • 8

  Hei! Hadde såpass god fantasi til overskrift idag..  Dagen begynte med en fjelltur, tusen takk til mamma som fikk meg med, hehe ! Ellers så var planen å ryddet litt i gamle ting i skapet og fått litt mer plass der. Tusen takk for fine ideer til blogg innlegg forresten, kjempe glad for det ♥  Lover å få til et bedre innlegg til dere senere, men først må jeg gjøre meg ferdig med søndags ryddingen min ! 


  Hva består søndagen deres av idag? ♥

 • 8

  Heihei, søte , fine lesere!! Har det typiske humøret der kroppen bare skriker "gidd ikke...", er en slik typisk orker ikke dag, der man bare slapper av, koser seg med en god serie og ikke bare dropper sminken for en dag, eller to.. Til nå så har jeg faktisk sotte barnepass for lillebror og ryddet huset. Har også skrevet ned en liste over smarte ting jeg kan få blogget om fremover, så får vi se hvor bra jeg får gjort det. Litt anbefaling, tips og slikt! Håper å få til så snart som mulig iallefall!   Forresten veldig koselig å se at statistikken har steget litt, blir så utrolig mer motivert da ! ♥

  Hva har dagen din gått ut på?  Noen smarte tips eller ønsker til innlegg fremover?
   

 • 25

  God lørdag alle sammen !  Været er helt perfekt idag. Høsten er absolutt IKKE kommet enda, sommeren er ikke forsvunnet enda! Startet dagen med en god frokost og deretter steikte meg selv i solen en liten stund, selfølgelig kommer det er monster og ødelegger hele tiden.. Ligger fredelig i solstolen da jeg plutselig kjenner noe som går oppover foten min, ser ned, og der står den ekleste edderkoppen! GO AWAY! Så har jeg laget en liten" liste" over ting jeg virkelig skulle likt å hatt. Want want want ! 

  1# Michael Kors vesken ! Virkelig et must, den er skikkelig effektiv, stor og plass til masse!  GIVE ME
   
   I Just Love It ! Isabel Marant Chanel Michael Kors | ВКонтакте

  2# Acne Skjerf! Nå som høsten og ikke minst vinteren kommer snikende innpå, hva er da bedre en et godt, behagelig og fint skjerf?
  Burgunder fargen er da selfølgelig favoritten! 
   
   Chanel Cherie ♥ Inspiration ♥

  3# Marc by Marc Jacobs Klokke! Kjempe utrolig fin! Klokke er jo også en veldig smart & fin ting å ha på armen!

  Luxury watch by M.J.That shit cray


  Noe av det over du også ønsker deg? & hva er ditt favoritt ønske?♥

 • 4

  Godkveeld ! Kan si jeg skjenner meg ganske trøtt etter dagen. Dro ut for å hjelpe til å male, så når dette var ferdig så var det rett hjem. Fikk plutselig en sånn sterk motivasjon til å trene(?)  så tok litt mageøvelser først og deretter en joggetur ut i det fine været. Det var vel litt derfor jeg fikk så god motivasjon, været var ikke for varmt eller kaldt men helt perfekt for en joggetur. Når jeg kom hjem fikk jeg servert god taco, deretter tok jeg meg en velfortjent spatid før jeg satt meg til rette i sengen. En prettey day ! 
  Får ting på øyet....


  Gjort noe spennende idag?♥

 • 0

  Hei dere!! Til nå har jeg egentlig bare tatt dagen chill og ryddet litt i skuffer og slikt. Så går turen snart ut igjen for å male siste strøk fra igår. Har igrunnen litt dårlig tid så får se hvor bedre innlegg jeg får til senere ! 
   


   Hva skal dere denne fredagen? ♥

 • 0

  Hei! Dagen startet med å dra ned til byen med beste venninen hvor hun skulle levere noen søknader. Deretter dro turen hjem å finne noen maleklær og deretter dra ut igjen for å hjelpe til å male litt! Tok oss 3 timer,  men 3 koselige timer med snakking og maling. Fikk også utrolig god grillmat og ikke nok med det så var været helt fantastisk! Har derimot hatt en veldig bra dag ! Haha, lignet noen bonder på nye oppdrag...

   

  Er du også en malemester? Hva har du gjort idag? ♥

 • 2

  Heiheii!  Lite bloggings i det siste, ikke bra ! Det siste så har jeg vært på jobb invtervju, noe som gikk ganske bra !! Vært med gode venner og beste gutten! Livet smiler atm!♥ Har desverre ikke noen bilder tatt fra disse dagene, da må det vel bli mobilbilder desverre. Nå blir det pretty little liars før jeg tar kvelden !

   


  Hvordan har mine søte lesere det? ♥   Nattaa

 • 2

  Wæ, ble med bursdagsbarnet idag for å ta piercing i tungen, selv skjønner jeg ikke hvorfor folk ønsker det.. meeen, hversin lyst ! Hadde også veldig lyst til å være like spontan, og ta en piercing. Altså, ikke noe tunge piercing, nesepiercing eller noe på meg, men en i øret, helt oppe?  eller hva nå det heter! Oppe på ørekanten da kan man si? haha. Uansett, var ikke helt sikker, hva synes dere?
  Senere var det hjemme og legge seg ned med en serie. Men bleh, hadde jo tenkt til å ta med kamera idag, men neida, smarte meg lot det ligge igjen hjemme.  Hva synes dere om piercing? Og hvor ville dere valgt å ha det?♥


 • 4

  Heihei ! Snart tar jeg turen for å møte på kjære bursdagsbarnet Linn som blir så mye som 19 år idag. Hipp hipp hurra for henne ♥ . Skal møtes nå snart så blir det sikkert spise et sted eller noe sånt, koselige blir det nok uansett ! Antrekket for dagen. Begynner å bli kaldere og da må man ty til med flere klær også... bu! Hørte de skulle melde opp til 20 grader iløpet av uken ? what? Lets hope..
  Svart kåpe Modstrøm ( butikk i Danmark )  Bluse BikBok  Skjerf Only  Bukse Drdenim

  Hvordan var skoledagen da for dere som begynte idag? ♥
   

 • 5

  Julie redigerer bilder, da hun nesten er ferdig så klikker programmet så hun må starte på nytt, jaja, dette har skjedd før tenker hun så å redigere på nytt gjør ingenting, andre gangen og NESTEN ferdig, klikker programmet igjen! This makes me so irritated! Så var det å redigere bildene igjen for tredje gang.  Neste gang pc-en bestemmer seg for å irritere så er neste tur for min kjære data rett ut vinduet. Neida, men er et bitte lite ønske for fremtiden. Nå er jeg iallefall snart klar! Det nedenfor ble nok ikke antrekket. Gikk igjennom mange prøverunder før jeg fant et...  Peaceee! ♥

 • 3

  Tok turen ned på et lite" lite lite lite " Senter  vi har her i nærheten for å handle inn litt småting siden jeg skal i bursdags fest senere til bestevenninen min som blir 19 år på mandag, woho! Men så kommer dilemmaet, kjole, bukse, shorts.. what to wear! Alltid samme problemet! Kanskje jeg får blogget og vist det final resultatet før jeg tar turen ut idag. Så lenge må dere nøye dere med bilder ikke tatt fra idag. Savner sommer, varme, sol og ikke noe bekymringer. Selvom jeg ikke skal gå på skole dette året så har jeg liksom den skole følelsen likevel.. haha, rart ! 
  Savner dagen slike dager som disse:

  Noen som allerede er begynt på skole?  Hva er deres planer denne lørdagen? ♥

 • 6

  B&W

  Going crasyy!  Dataen min er så utrolig treig når det gjelder redigering. Så blir jo sittende i evigheter for å bare justere på farger og slikt på bildene..Uansett, så fant jeg ut at jeg skulle prøve meg litt ut på forskjellige sminke måter. Søkte på Youtube og prøvde meg etter dem. Veldig fornøyd faktisk, at jeg ikke har gjort dette før aner jeg ikke faktisk! Etterpå blir det kanskje en liten tur på kjøpesenteret og deretter blir det nok bare chill out. Black and white pictures idag ! Enjoyy

  Har du noen spesielle planer for denne fredagen?

   

 • 4

  Heyy! Startet dagen med en god frokost og deretter en kjapp tur til byn for å levere en søknad. I løpet av den lille byturen så fikk jeg forhåpentligvis gjort et bra innkjøp, altså en anstiktsmaske. Har prøvd en del ansiktsmasker, men føler ikke noen av dem var noe spesielt "hokkus pokkus", og  siden jeg ikke har giddet å prøvd å kjøpe noen heller, så har jeg laget maske av egg og sukker de siste ukene, haha.. funket litt da !  Men nå var det på tide å prøve en ny, så spurte på kicks om de hadde noen å anbefale og da viste de frem en med navnet "Origins, clear improvement". Så jeg tok sjansen på den ! Om denne er bra så vil jeg si ifra om dette på bloggjeeen! Ble shortse vær idag, "wihu" så her er antrekker fra dagen ! 
  Topp Vero Moda   Gull smykke H&M   Shorts Levis

  "The maaask"

  Noen som har prøvd denne masken før? Bloggees ♥


 • 2

  Wæ, har fått helt dilla på sangene til Lana del rey, hun er så utrolig flink ! Vel, bortsett fra det så har det vært en ganske avslappende da, planen er å få skrevet og få levert jobbsøknader så fort som som bare mulig !! Har fullført skolegangen min og valgte å ikke søke skole dette året men heller jobbe, noe jeg føler jeg vil få mere ut av, tjene penger ! Men er jo ikke bare bare å finne seg jobb, krever masse... Så er vel bare til å stå på så godt som mulig til jeg finner noe!

   

  What makes us girls - Lana del rey

 • 4

  Heyy! Dagen startet med en god frokost og deretter hjelpe mummy med handlings. Var på besøk til min besteste vennine igår der hele kvelden bestod av "walking dead" maraton. Helt til jeg måtte hjem.. var så heldig å bli kjørt hjem men den lille veien opp til huset og da jeg åpner døren og et helt mørkt hus møter meg, så følte jeg meg ikke akkurat så utrolig trygg. Var bare å løpe igjennom hele huset og slå på alle lysbrytere, that feeling! Her er forresten antrekket for dagen.

  T-sjorte(real life) Monki    Shorts Levis

  Hva har du gjort idag? • 2

  Heihei ! Endelig kom min elskede Levis shorts. Gjett om jeg var spent om den faktisk passet, for først så tenkte jeg bare " shitt, ser litt liten ut"   men " dam,dam,dam"  den passet Peeerrfect. Og jeg er stor fornøyd, kunne ikke vært bedre ! Brukte vel bare 160 for denne elskede shorten som jeg kjøpte via Ebay.com som jeg synes er en perfekt side å kjøpe seg billige varer. Har bestilt noen gensere der fra før av, og kan ikke si noe annet enn at jeg er storfornøyd! 


  Beklager for helt forferdelig blogging i det siste... BUU + tommel ned på meg !  • 2

  Heii ! Dagen startet med litt styrketrening, deretter videre på Lagunen senter for å se litt. Kom hjem med 3 nye ting. En super deilig hettegenser uten armen, kjempe søt morgenkåpe og gull lenke.
  Nå som motivasjonen for å jogge var innom, så tror jeg nesten jeg burde benytte sjansen. Været er ikke så aller værst heller, så blir for dumt å heller sitte her inne.


  Hettegenser Bikok    Morgenkåpe H&M   Gull lenke H&M

  Hva er dine planer for resten av dagen?

 • 8

  Lite blogging på meg idag ( igår blir det vel) , og veldig lite bilder tatt fra dagen. MEN, greide endelig å bestemme meg, så nå er et par Levis shorts på vei hjem til meg ( Pliis, la dem passe ).
  Her er forresten 2 tegninger jeg har tegnet de to siste dagene. Har selfølgelig sett bilder fra weheartit. Ellers så ble jeg ganske fornøyd med dem ! 

  Nightyyy ♥ Hva synes dere? 
   

 • 5

  Heiii !  Denne dagen så skjer det ikke så mye heller. Blir en slik inne dag fra regner idag og. Tenkte kanskje å klikke hjem et par Vintage Levis 501 Shorts fra Ebay, men er så utrolig usikker på hvilke størrelse jeg burde velge, det er selfølgelig alltid lureste å kjøpe for store enn for små, men helst helt passe da selfølgelig. Et par blir det iallefall ! Ellers tenkte jeg å ta noen mageøvelser før jeg slapper helt av for dagen. 


  Noen av dere som har bestilt levis shorts fra nettet før?

 • 2

  Prøvde meg på en kjapp video. Jeg har absolutt ikke satte meg inn i hvordan redigerings programmet funker, og bruker heller aldri å lage noe spesielt med videoer, spesielt ikke til blogg. Men en gang må jo bli den første, så her er en liten video jeg satt kjapt sammen. Ikke noe spesiell, bare en liten "inspiarsjons video" kan jeg vel kalle det ! Enjoy! 


  Sangen heter Passenger - Lifes for living Synes den var så søt!

  Hva synes du om videoen?

 • 0

  Mornings! Her kommer det en herlig oppskrift på de beste havremakronene. Jeg synes iallefall de smaker helt utrolig nydelig. Slår aldri feil!  De er enkle og kjappe å lage, så dette er en fin oppskrift å prøve seg på. Passer perfekt til småsnacks! 

  Du trenger:
  75 g Margarin (Romtemperert(
  3/4 dl sukker ( altså ca. 75 g )
  1 egg
  3 dl havregryn, store
  ss hvetemel ( du kan altså også ta det litt grovere melet)
  1 dl rosiner ( visst du absolutt er imot dette, så kan du droppe det)

  1. Rør margarin og sukker ilag til det blir kremaktig
  2. Tilsett egget og rør godt. Bland i havregryn, hvetemel og rosiner.
  3. Ta ca. en ss av "røren" og sett dem på rad på bakepapiret
  4. Sett dem i ovnen på 180 grader midt i ovnen i ca. 10-12 minutter ( til de er lysebrune)
  Hva synes dere om oppskriften?

 • 2

  Heiii! Da er vi kommet til den slappe dagen av uka( ifølge meg). Den dagen man bare vil slappe av og ta dagen med ro. Synes faktisk søndag er den kjedeligste dagen i uka. Aner ikke hvorfor, men det blir så kjedelig uansett hva. Men selfølgelig, kan jo alltids ta en fin treningsøkt denne dagen. Uansett så tror jeg alle trenger fresh ny inspirasjon denne dagen. Så laget meg en fin collage! Elsker slike bilder ! 

  Kommer forresten med en utrolig god oppskrift snart!

  Hva gjør du denne søndagen?
 • 10

  Heisann!! Igår prøvde jeg meg på å lage frokost muffins. Altså, smaken var slett ikke dårlig, men resten.. kan vel si at bunnen av muffinsene satt fast i papiret.. Tror jeg ville trengt større muffinsformer eller hatt de mindre inni ovnen. Oppskriften fant jeg iallefall på Eirin Kristiansen sin blogg. Så visst du scroller litt ned der, så kan jo dere prøve dere på baksten.  Peace out ! Noen av dere som liker å bake?

 • 10

  Heii søte dere!! Fikk noen fine timer med varme og litt sol, og da passet det jo perfekt med noen antrekks bilder. Søte Amalie til fotograf!


  Alt fra BikBok uten om skoene ( husker ikke hvor de er fra)

  Ønsker alle en fortsatt fin Lørdag ♥

 • 12

  Morniings! Våknet atter en gang av brak fra tordenværet.. begynt å bli en vane nå. Hadde et creepy mareritt så var vel like greit.  Så ettersom det var regnfult ute, så bestemte jeg meg for å prøve meg på en liten morgenbakst med hjelp fra kusinen min som er på helgebesøk her, som også er eier av denne bloggen her www.aamaliess.blogg.no . Prøvde oss på Frokostmuffins, resultatet ble ikke HELT etter forventningene, men ble ikke helt misslykka heller. Kan vise resultatet av det senere♥   Fikk låne bilder og kamera av søte kusine som var med i går, så her får dere litt bilder! 

   

  Da blogges vi soon!!      Masse torden der du bor?  

 • 8

  Heihå! Er så utrolig trøtt etter dagen. Begynte med at torden vekket meg fra drømmeland, fikk umulig til å sovne igjen. Dagen først var veldig kjedelig, til jeg tilslutt fant ut at jeg skulle begynne å male litt på rommet. Etter dette så ble det fisketur med litt av familiyen, hvor vi var å fisket i sikkert over 4 timer! Haha!  Synes det er veldig koselig å bare kunne dra ut ved sjøen å bare slappe av med litt fisking. Alltid så koselii!  Jeg greide selfølgelig å glemme kamera, og etter alle de rare skapningene vi såg på denne turen så synes jeg jo det var utrolig kjipt, men men, så kan det gå. På veien hjem så fikk jeg øvelseskjøre hjem med tanten min, noe som gikk veldig fint. Håper på lappen om ikke så aaaaaalt for lenge. Krysse fingrene! 

   
     

  2 Bilder da, fra turen + det siste bildet hvor jeg forteller lillebror om at jeg"stjal" alt snopet hans... hahah, reaksjonen er uglemmelig !! 

 • 8

  Fin freddaann!  Her kommer de fantastiske innkjøpene mine fra gårsdagen. Love them ! Escada parfymen, lover dere, det er absolutt den beste!! Den lukter så sommerlig, friskt, og jeg får så deilig følelse av den, og av en eller annen sær grunn så blir jeg så glad, kanskje bare fordi den er så god. 


  Styletop fra VeroModa                Parfyme fra Kicks          T-skjort fra BikBok  

  "Wow, litt mye svart hvitt her... ops..  "   Noen andre som er obsessed av parfymen?


 • 3

  Heihei dere! Denne dagen har vært veldig frem og tilbake, at jeg skjønner egentlig ikke hvordan jeg har orket alt. Begynte dagen først og fremst med å dra til Lagunen senter for å se litt, deretter dro jeg til byn for å møte to venniner av meg, deretter dro jeg hjem og hadde absolutt ingen planer om å dra noen andre steder denne dagen, for skoene jeg hadde på meg var.. vel.. TORTUR ! Var sånn at jeg nesten planla å legge meg flat på bakken i byn...   Men dagen var ikke over, for meg og Helene ( lillesøster) tok en spontan tur videre til Åsane, der de har den fantastiske GinaTricot. Sliten etter dagen, ja! Fikk ikke kjøpt meg så mye som det  høres ut som jeg burde gjort, men kom meg hjem med noen få skatter.


  Skjort fra Monki           Bukse fra Dr.denim       Sko fra (cant really remember)       Smykke fra GinaTricot


  Innkjøp kommer i neste innlegg !  Peaceee ! 

 • julie Kippersund

  Hei ! Er en jente på 20, ifra selveste Bergen. Bloggen min vil handle om tanker, hverdag, inspirasjon, innkjøp, og litt sånt. Håper bloggen faller i smak! Kontakt/Sponsor: julie.k.b@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde