julieki -
Hjem Add Om meg Kontakt

3


Heii dere !  Åh, bare elsker den "quoten" , så utrolig søt og oppmuntrende. De siste dagene har det ikke gått i så mye spennende, og da blir det heller ikke så mye å fortelle om på bloggen. Heldigvis så har jeg masse bilder jeg fortsatt kan dele med dere fra sommeren, håper det går fint for dere? 

Såå, hva synes dere om bildene og den søte quoten?


 • 0

  Mornings!! tenkte å vise dere noen få bilder fra ferien min. Jeg reiste å langt som til Danmark ( ikke no syden her nei) , og da dro vi selfølgelig til en dyrepark, noe jeg synes er ganske koselig.  Elsker dyr og ikke minst å kunne ta bilde av dem så da passet jo dette bra. Fant blant annet en Rødpanda jeg skal adoptere i nærmeste framtid. Jeg mener, se så søt da, når du scroller nedover ! Sitter i sitt søte lille tre.


  Se så fluffy lama!  " Its so fluffy im gonna die " .   Hva synes du om dyreparker?

 • Stikkord:
  0

  Godkveld ! Hadde et veldig stort håp om at neste episoden av Pretty Little Liars hadde kommet ut, men fikk en irriterende overraskelse der. Elsker å kveldene der jeg bare kan ligge å slappe av med en god serie på. En dags ventetid kan vel ikke skade, eller jo litt, faktisk!  Tenker kanskje å få fikset litt på designet og redigere litt bilder, litt småpussing. 

   


  Becky G ft. Pitbull - Cant get enough

  Ellers så ønsker jeg dere vidunderlige mennesker god natt og at dere skal høre sangen jeg har fått dilla på !

 • 3

  Heii! Bergens typiske regndager er kommet, og det er slik dag der jeg ikke orker å gå noen sted. Har funnet denne utrolig fine bloggen (garantert en av favoritt bloggene) inekristine hvor jeg har fått så utrolig mye inspirasjon på liten tid. Redigerer utrolig mange fine bilder, som umulig ikke går an til å like. 
  Jeg prøvde meg iallefall litt frem og her har dere mine resultater ! Tusen takk Ine Kristine for fin inspirasjon ! 
  Nå er det visst pannekake tid, så blogges vi ganske snart ! 

 • Stikkord:
  2

  Heii!  Sommerregnet kommer snikende og det er en slik typisk mandag hvor jeg ikke aner hvor jeg burde gjøre av meg..  Derfor så blir det bare et lite ryddeprosjekt for dagen. 
  Rydde og vaske rom. Jeg er ikke bare fornuftig av meg, men ryddig også. Følelsen når jeg er ferdig, LoVe It!   Såå, hva gjør dere på en mandag som denne?

 • Stikkord:
  0

  Ny

  Heihei !  Det er meg Julie som nå prøver seg på å starte en ny blogg. Så får vi se hvordan det går ! Jeg har hatt en blogg før denne som jeg desverre måtte "avslutte" pga mangel på lyst til å blogge og 0 motivasjon.  Jeg var veldig usikker på om jeg skulle orke å lage en ny en, men ettersom jeg leser blogger hver dag, tar bilder jeg vil vise andre, og inspirere andre, så bare måtte jeg prøve meg ! 
  Så, yes, her er jeg.

   

  Ønsk meg lykke til da, for det trenger jeg! Bloggverden er ikke akkurat det letteste å holde på med.

   

 • julie Kippersund

  Hei ! Er en jente på 19, ifra selveste Bergen. Bloggen min vil handle om tanker, hverdag, inspirasjon, innkjøp, og litt sånt. Håper bloggen faller i smak! Kontakt/Sponsor: julie.k.b@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde