julieki -
Hjem Add Om meg Kontakt

7

Hei♥

Jeg er offisielt den verste bloggeren du har klikket innom! Har ikke gidd noe som helst lyd fra meg på nesten en uke.. det er dårlig. Merker bloggen er blitt lagt litt smålig på hyllen i det siste og at motivasjonen til å blogge ikke har vært helt på topp. Man skal jo ikke tvinge seg selv til å blogge heller! Man gjør det fordi det er noe man liker å holde på med. Så ville i alle fall gi en lyd fra meg! Jeg kan ikke si når motivasjonen eller bloggingen er tilbake og på topp igjen, så fra nå av blir det gjerne en liten pause fra bloggen, til jeg føler for å komme sterkere tilbake!Uansett, så ønsker jeg alle søte lesere der ute en fortsatt fantastisk fin dag♥ Håper alle har en like fin solskinnsdag som det det er her!

See you♥

 • 6

  Heisann hoppsann♥

  I dag startet jeg dagen med min daglige dose havregrøt til frokost. Bestemte meg deretter å ta meg en times joggetur før jeg ble med besteforeldrene mine på senteret for å handle inn litt nødvendigheter! Når dette var ferdig så tok jeg turen til treningssenteret for å få unnagjort en styrkeøkt. Jeg har en følelse på at det kanskje vil bli vanskeligheter for meg å gå i morgen, eheh... Gleder mej!

  Når jeg kom hjem så ble det gode deilige, proteinrike banan pannekaker på meg! Og herlighet, de ble faktisk super gode! Av alle gangene jeg har laget bananpannekaker så var dette den beste!

  Den inneholdt:
  - 1 Banan
  - 1 egg
  - Litt havregryn
  - Litt sjokoladeprotein pulver
  - Ca. 1 skje med kokosmelk

  Har ingen heelt konkrete mål på hvor mye jeg har oppi dessverre. Jeg ser det litt an selv!
  Steker på pannen med kokosolje. Topper pannekakene med litt cottagecheese, blåbær og mitt elskede peanøttsmør (Yes, im official addicted)  Ønsker alle en fortsatt fin Torsdag! Snart helg folkeeens !

  Hva synes dere? Flere som er like glad i peanøttsmør som meg? hihi♥

 • 8

  Heiii

  Uff, jeg kjenner jeg har litt dårlig samvittighet nå.. i alle fall når jeg ser det har vært en hel haug (jeg synes det var en hel haug, hehe) med folk som faktisk har trykket inn på bloggen og det eneste de ser er et nedstøvet innlegg om ett eller annet... Veel jeg har vært skikkelig slapp når det kommer til bloggen, og alt blir ikke bedre når man ikke har sin egen data å gjøre dette på.. føler i alle fall jeg!
  Jaja, jeg skal så klart prøve å få skjerpet meg visst det er noe ønske om det? hehe!

  Ellers så har jeg hatt en ganske fin og avslappende påske. Jeg har kanskje ikke trent like hardt og mye som jeg vanligvis gjør, men flere fjellturer har det vært, noe som bare er super koselig og forfriskende
  Jeg har blitt svidd som en hummer på en liten påskefjelltur, grillet for først gang i år (sommerværet er endelig til Bergen, woho), spist masse god mat og nøte det herlige påskeegg!

  Nedenfor ser dere litt bilder fra siste tiden, fikk bla. et super søtt påskeegg av søster, hvor hun hadde lagt igjen noen av mine absolutt favoritter: Nøttifrutti og questbar! Hun er søt da
  Så dere!! Hvordan har deres påskeferie vært?

 • 25

  God morgen søte♥

  Da har Søndagen dukket opp igjen, og jeg har allerede spist meg en super deilig skål med kjempe god havregrøt! Om ikke så alt for lenge så håper jeg å få meg ut på treningssenteret for å få unnagjort en liten Søndagsøkt!

  Men først så tenkte jeg å anbefale dere en liten godbit! For en liten stund tilbake så prøvde jeg meg på en oppskrift med navn "Peanut butter coconut bites" som jeg fant på http://eirinkristiansen.blogg.no/ sin blogg. Jeg som virkelig elsker peanøttsmør og kokos måtte jo selfølgelig bare prøven denne oppskriften! Og resultatet ble en stor godbit, som jeg skjerte  opp i små biter. Jeg har fortsatt rester i fryseren, så hver gang jeg skal kose meg litt ekstra og har lyst på noe godt så tar jeg alltid opp en liten "kakebit", tiner den litt opp i microen, og tadaaa, en fantastisk godis klar til å nytes!


  La til en liten sjokoladebit jeg kjøpte på life butikken som ga en god sjokoladesmak på toppen! Mmmm

  0,5 dl honning
  1 dl peanøttsmør
  0,5 dl vann
  1 ts vaniljeessens 
  2,5 dl havregryn
  1 dl kokosmasse 

  Først varmer du opp peanøttsmør og honning, slik at det smelter sammen. Deretter rører du inn vann og vaniljeessens. Til slutt blander du inn havregryn + kokosmasse, smører det ut i en liten form og setter det i fryseren en times tid. Skjer opp i biter!

  (Som skrevet, oppskrift fra Eirin Kristiansen sin blogg )  Såå hva synes dere?♥

 • 18

  HeiHei♥

  Wii, det er Lørdag og denne dagen skal brukes til maks avslapping. Jeg tok meg fri fra trening, noe jeg kjente jeg virkelig trengte denne dagen, spare opp litt ekstra krefter til neste treningstur!  Så hadde en liten vandre tur på senteret med min lille søster for å se litt i sted, hvor de eneste innkjøpene ble noe fra en kostholds butikk, haha! De hadde 25% på hele butikken, så da var det bare til å hamstre litt inn med diverse godsaker, liker det ! Når jeg kom hjem så var det lunch tid som bestod av  godt varmt rundtstykke med egg og andre godsakerJust the way i like it !
  Cardigan  B.young  // T-skjorte  Ebay  //  Bukse  BikBok  // Smykke GinaTricot

  Wii, alltid så kjekt med litt påfyll på kjøkkenet! Bla. ny pukka te og Cake in a cup som jeg gleder meg til å prøve


  Lunchiee


   Hva er deres planer for denne Lørdagen?♥

 • 8

  God kveld søtiser♥

  Da var det endelig Fredag igjen, og da står selfølgelig taco på menyen! Noe som er en ganske så standard middag for denne familien på fredager, og skal absolutt ikke klage, for det er jo såå godt! Jeg går for speltlomper til Tacoen selv om den blir fort litt full ettersom det er så mye godt å ta på den, heheh, ups!

  Dro meg selv opp for 5 treningsøkt denne uken, og veel, kroppen var ikke helt med i dag, noe som var utrolig irriterende! Burde vel kanskje tatt meg en fridag, BUT BUUUT!

  Flere som liker å spise taco på Fredager?♥

 • 18

  Hei

  Det er 0 hemmelighet om at Kindersjokolade er den beste sjokoladen i verden for meg, og da digger jeg spesielt påsketiden og når butikkene blir fylt med deilige sjokoladepåskeegg i lilla kartong! Jeg har vært utrolig flink til å holde meg borte fra disse fristelsene en stund, kanskje litt for flink? haha, med tanke på at jeg prøver å holde meg mest mulig borte fra disse litt mindre sunnhetene!

  Likevel så falt jeg virkelig pladask for den ene oppskriften http://lindastuhaug.blogg.no/ hadde lagt ut på bloggen sin! Denne måtte prøves! Spesielt når den skulle ha ganske lik smak som disse herlighetene jeg nettopp har fortalt om. Hva er vel ikke bedre når man kan lage en litt sunnere, hjemmelaget versjon av favoritt sjokoladen sin som kan gjemmes til påsken?

  Resultatet ble en stk. glad Julie og andre glade fjes som også ble fornøyd med resultat og smak! Tusen takk Linda for denne fantastiske oppskriften
  Imens har jeg kost meg med en deilig skål med appelsin og eple
  Hva synes dere om sjokolade resultatet? Flere som er like glad i kinder som meg?

 • 15

  God morgen♥

  Har dere en fin morgen? Veel, tross for en litt sen kveld pga. magesmerter i går kveld etter å ha spist noe jeg ikke tåler... Ananas!! Trist ! Så fikk jeg meg opp tidlig i dag uansett. Jeg skjenner også stort gangsperre i lårene etter gårsdagens treningsøkt, noe som gir ekstra bevis på at jeg gjorde en god jobb i går, elsker følelsen! Nå har jeg nettopp spist en deilig frokost, som bestod av havregrøt som er blitt en ren standard for meg om morgenen. Jeg virkelig elsker å starte morgenen på denne måten, og spesielt når man kan variere den på så mange måter! I dag bestod toppingen av kanel, cottagecheese, peanøttsmør, kiwi og en halv most banan i grøten, haha!  Tenker å snart ta meg turen på trening, 4 gang denne uken, wiho!

  Hva skal dere i dag? Flere som liker å spise havregrøt til frokost?

 • 8

  Hei Hei, long time no see?

  Wow, beklager for fraværet og uten å faktisk gi fra meg noen som helst lyd. Helt utrolig at det faktisk har vært noen søte mennesker og lagt fra seg noen fotspor! Har hatt det litt travelt i det siste og bloggfronten var ikke helt på topp, så en småliten pause gjorde litt godt. Misforstå meg rett, jeg elsker å blogge! Men etter at dataen min tok veien så forsvant liksom litt av blogg motivasjonen : ( Og jeg har fortsatt ikke fikset meg noe data.. Så da sitter jeg her igjen da, fortsatt et stor sakn på my computer.. Jaja. Nå håper jeg å bli litt flinkere med bloggingen!!

  Siden jeg ikke har tatt spesielt bilder med kameraet så får jeg gi en liten oppdaterings fra Instragram.


  Ettertreningsmat. Deilige havrepannekaker med jordbær påå        Deilig snacks etter trening          But first, let me... nei uff STOPP, jeg er så lei av den sangen.. fengende, men lei...

  Herlighetene mine kom endelig i posten           Hjemme etter en god tur på fjellet                Litt chillings etter fjelltursjogg

  På leit etter solen..            Deilig kvelds, havrepannekaker med cottagecheese og peanøttsmør på + kiwiii            Tar meg en velfortjent questbar etter trææning               


  Gjort noe spennende i det siste?♥

 • 52

  HeiHei♥

  I dag skinner solen som bare det med fin blå himmel. Motivasjonen for å stå opp tidlig å trene er da også dobbelt så motiverende! Så i dag fullførte jeg min 4 treningsøkt denne uken, noe som gikk kjempe fint! Senere så har jeg i grunnen bare slappet og sett litt smålig på serier helt til fristelsen for å bake poppet i hodet på meg!

  Jeg fant masse inspirasjon på http://lindastuhaug.blogg.no/  sin blogg, som har så utrolig masse fristende oppskrifter å prøve seg på! Anbefaler alle å ta seg en tur innom for gode sunne mat tips og fristelser!

  Det er sunne og sukkerfrie eplemuffinser som kan spises med god samvittighet!
  (Jeg byttet ut vaniljeproteinpulver med kokosmel, noe som også funket kjempe bra)

  Oppskriften finner dere her:  http://lindastuhaug.blogg.no/1384386187_14112013.html 


  Ser det ikke godt ut?♥

 • 32

  Heisann ♥

  I dag ble det en litt annerledes treningsøkt for meg, siden senteret skulle være stengt til en bestemt tid i dag tidlig. Men gjorde ikke meg såå veldig mye når været er så fint som det er ute nå. Jeg ble med mami og en venninne av henne, opp å fjellet! Jeg løp/gikk opp og tok meg noen basic styrke øvelser på veien opp, som planken, situps og slike ting som faktisk funket der ute i villmarken! Selv om det var utrolig kaldt på toppen så var det en fin tur fordi om!

  Når vi kom hjem så var det laging av god fruktsalat! Blandet Ananas, kiwi og Appelsin og avsluttet med litt cottagecheese og mandler på toppen. Var kjempe lenge siden jeg hadde spist ananas, så det var godt å få spist det igjen  Flere som er like glad i frukt som meg? Because i love it♥

 • julie Kippersund

  Hei ! Er en jente på 19, ifra selveste Bergen. Bloggen min vil handle om tanker, hverdag, inspirasjon, innkjøp, og litt sånt. Håper bloggen faller i smak! Kontakt/Sponsor: julie.k.b@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde