julieki -
Hjem Add Om meg Kontakt

11

God Fredagskveld♥

Ble litt tacomaking ikveld, med masse godt og grønt og speltlomper. Haha, jeg som hadde stort ønske om å bombe ned lompen med alt som fantes på bordet fant ut at det ikke var så .. smart.. Den er jo ikke såå stort, og vel,det ble lomperas... Men var et godt og vellykket måltid!

Nå er det keeping up with the kardashian på skjermen og litt godis ved siden. Virkelig, Mørk sjokolade + peanøttsmør + honning = ♥ ! Try it !! 

Hva gjør dere ikveld?♥

 • 2

  HeiHei♥

  Og fin Fredag dere ! Jeg startet dagen med en herlig treningsøkt, og deretter var det  egentlig bare rett hjem å gjøre litt husarbeid, haha, der har dere meg, på en Fredag, woho! Akkurat nå sitter jeg med fim på tv " Prinsesse på prøve 2 " og skal snart lage litt taco til meg og bruttern, siden resten av familien er reist på en liten tur. 

  Haha, må le ! Er det rart at jeg legger ut så masse mat bilder? for jeg kan ikke la være å legge ut mine kreative sider, haha ! Eller hva sier dere, skal jeg roe meg litt ned eller?


  1. Havregrøt med masse jum jum etter en treningsøkt       2. Bananpannekaker til kvelds!     3. Just a small little selfie before going out

  4. Havrepannekake og masse god frukt til frokost!     5. Enig?              6. A happy day!! 

  7. hundrede av duer som venter på sitt offer å make a shitt på...      8. Klar for en treningsøkt!           9. Regn, regn, reeeegn....

  10. Atter en gang, havregrøøøt!      11. Grove gode rundstykker med laks, egg, avocado og litt til      12. Finee Bergen

  Dere kan følge meg HER♥ • 31

  Heii♥

  Idag ble det en slik treningsfridag, men med god samvittighet, en god stund siden jeg hadde en sist. Lagde meg noe te og litt eplebiter med kanel og honning til rydding og vaskingen jeg tenkte å få utført idag, samt å skrive ned litt ting som skal unnagjøres resten av uken, bla. trening og slikt. Som nå faktisk er unnagjort. Så blir det vasking av sminekoster og nedlasting av ny treningsmusikk!  Hvordan har du tilbringet Onsdagen så langt? OG Noen med god treningssmusikk til meg??♥

 • 20

  Hejj♥

  Hatt en fin Tirsdag så langt? Det har forsåvidt jeg. Når jeg hørte ringeklokken plinge idag, så var det rett opp for å sluke i seg litt god havregrøt frokost og deretter fly av gårde til treningssenteret for å trene litt kardio og styrke på lår og rompe. Merker absolutt at tyngre vekter på til etter tid, noe jeg synes er super herlig, for det vil jo bare si forbedringer. Jeg er absolutt fornøyd med resultatene så langt!
  Ellers så har dagen blitt tilbrakt hjemme med gode bananpannekaker, mmm♥Det er virkelig en av de store favorittene! 

  Litt selfies.. Må LEE, virkelig, når jeg ser igjennom bildene og ser alle mine proffe poseringer.. eller ka?


  Kvakk kvakk sa anden og wadlet sin vei
  Hvordan har dere tilbringet Tirsdagen deres? En happy day?♥

 • 18

  Heihei♥

  Veel... ikke noe pause eller fri Søndag angående trening på meg idag. Dro meg så tidlig jeg kunne(12 tiden, heheh) til treningssenteret, hvor jeg tilbringte hele 2-3 timer! Jeg hadde ikke noe jeg måtte rekke for dagen og det var heller ikke noe særlig med folk der, så jeg brukte den tiden jeg kunne, med Kardio (på ellipsemaskinen i 1 time) og deretter fokusert mest på rumpe og lår, og bitte litt mage. 

  Og fy søren for et vær det er idag!! Bergen på sitt værste/beste, hva skal man si? Typisk Bergen. Folk gikk så og si etter paraplyen og ikke under den,  og alt og alle føk hit og dit. Jeg er glad jeg endelig har fått plassert meg selv i sengen med en god kopp pukka te ved siden av. Her skal jeg nok tilbringe den meste av dagen min på.

  Tenkte å komme med litt treningsinspirasjon for den kommende uken. Det nærmer seg en ny uke og det er rettet og klart for nye muligheter, what are we waiting for?

  Quote | via Tumblr


  Bildene er selfølgelig funnet på kjærligste weheartit

  Synes dere om slik inspirasjon?♥

 • 12

  God Lørdagskveld♥

  Ble ikke en av de mest spennende lørdagskvelden på meg idag. Startet Lørdagen min med en treningsøkt, 1 times tid på ellipse maskin og deretter magetrenings. Ellers så har jeg hjupet til med litt rydding og matlaging her hjemme, som da selfølgelig er hjemmelaget pizza som er en full standard på Lørdagskveldene her, smaker himmelsk ! Resten av kvelden skal tilbringes med litt fransk manikyr(pliis, ikke la det bli velykket!!) og Keeping ut with the kardashian på skjermen, en serie jeg har fått dilla på i det siste. 


  Litt bedre innkjøpsbilde fra igår

  Uansett så ville jeg bare ønske dere alle en fortsatt fin Lørdagskveld♥ Kose dereeeeee ! 

 • 14

  God Friiday alle sammen♥

  Startet dagen med en god frokost før jeg trippet videre til treningssenteret, just couldnt wait! Hadde en veldig fin treningsøkt idag, hvor jeg først hadde litt cardio på Ellipse maskinen i 50 min. deretter så var det trening av lår og rumpe. Jeg ser iallefall at den treningsplanen jeg lagde gikk rett i vasken, pga. jeg måtte lage store forandringer på den, haha.

  Etter jeg var ferdig så tok jeg turen på en sportsbutikk for å gjøre innpå på litt nytt treningstøy, litt belønning, og for å sprite opp ekstra treningsmotivasjon, gleder meg allerede til imorgen !  Havregrøt etter treningsøkt, inneholdt:
  - Havregryn
  - Melk
  - ProteinPulver
  -CottageCheese
  - Syltetøy
  -Brunost (fått dilla på brunost!!)
  Søt lillebror og lillesøster hadde laget søte små muffinser♥  Hvordan tilbringer dere Fredagen?♥

 • 16

  Heii♥

  Etter å lengtet etter litt mer treningsmotivasjon enn det jeg har hatt i det siste, så fikk jeg den endelig tilbake idag.Yeey! Har vært skikkelig slapp og umotivert i det siste, men idag fikk jeg et skikkelig treningskick og kan ikke vente til morgendagens økt!!

   Gjorde også et lite innkjøp idag etter trening, gode forsyninger som jeg gleder meg til å få testet ut. Hadde en liten periode der jeg virkelig var helt crasy etter te, og nå som jeg merker den er på vei tilbake ( wooho) så tenkte jeg å prøve ut litt pukka te, som jeg har hørt så mye bra om. Det samme med Cocosoljen og det øgologiske peanøttsmøret, hehe! 
  lagde meg noen gode havrebanan kaker når jeg kom hjem. Jum jum!! "Vann i munnen "

   Flere som har prøvd ut Pukka teen? Hva synes du om innkjøpene?
  Flere som har trent idag? ♥

 • 16

  Heihei♥

  Så langt har ikke uken gått etter planen, at all! Føler meg slapp, lei og trøtt. Treningsplanen har jeg heller ikke fullført etter planen. Fikk trent Mandag og Tirsdag men idag følte jeg egentlig bare for å ta alt med ro, og prøve å la alt stress fyke ut vinduet for en liten stund. Jeg har noen irriterende smerter i foten, som jeg tror kommer fra overtrening...  noe som gjør at jeg må roe ned løpingen kraftig eller ta en pause fra det, noe som er utrolig dumt, ettersom jeg elsker å løpe : (  

  Resten av kvelden så blir det vel bare å slappe av med "Keeping up with the Kardashian" på skjermen.


  Hvordan har deres dag vært?♥

 • 10

  God kveld♥

  Long time no see! Denne uken har vært utrolig slitsom.. har nesten ikke orket å presse meg selv til å gjøre noe annet enn å trene eller se på serier. Hadde håpt at denne uken ville bringe med seg mer energi, men, ikke så mye som jeg hadde håpt. Men gir ikke opp håpet på det fordi om !  Jeg har laget meg en liten treningsplan på sånn ca. hvordan uken i treningsfronten vil bringe. Jeg er litt usikker på hvordan det blir med kardio delen desverre. Jeg har hatt smerte i foten lenge nå, og burde vel ikke presse for hardt med løpingden da.. TRIST, for jeg elsker å løpe på tredemøllen : ( ææ   


  Satser på en uke med mer blogging! Har skrevet ned en liten liste om tips på hva jeg kan skrive om, så det skal bli bra ! 

  Hvordan ser din uke ut?♥

 • 15

  Heii♥

  Jeg vil starte med å ønske min søte, herlige mamma gratulerer med dagen! Og håper at resten av bursdagen din blir kjempe bra !! ♥

   
  Startet dagen med å lage meg en super god havregrøt frokost! Har fått skikkelig dilla på havregrøt for tiden, og liker spesielt å eksperimentere på forskjellige ingredienser og slikt jeg kan ha i som cottagecheese, frukt, bær, jordbærsyltetøy, rosiner, kanel, banan osv osv. Dro så tidlig jeg kunne ut til byen for å levere søknad og deretter tok jeg turen til en av mine favorittsteder, dam dam daaaam, treningssenteret! Og fikk gjort en skikkelig god treningsøkt, i can feel it, i really do!  
  Før var en typisk kvelds/frokost for meg, grove skiver med noe dill dall på... kjedelig.Kan ikke skjønne at jeg ikke begynt å lage slike måltider mye tidligere..
  Det er jo såå godt, sundt også får jeg en så god følelse etterpå!

  Favoritt treningslåt for tiden!

  Clean Bandit - Rather be feat. Jess Glynne

   Noen frokosttips å dele?♥

 • 16

  Heisann ♥

   Følte kanskje det var på tide å gi fra seg et hei. Fraværet mitt... æææ, ingen kommentar Julie, dette er igrunnen FYFYFY!! og jeg har igrunnen ingen spesiell stor grunn for fraværene mine, bare veldig slapp når det kommer til blogging og ta bilder! Føler en blogg uten nye bilder blir litt kjedelig.. også om jeg ikke har noe interresant å komme med ene dagen.but thats just me. I det siste har fokuset vært rettet mot kjøring, trening, kjæreste, familie og venner. 

  Fikk faktisk meg selv opp 06.00 idag tidlig bare fordi jeg skulle være med kusinen min. Jaja, når man først har fått unnagjort en treningsøkt på tidlig på dagen så får man god samvittighet for det, og hele resten av dagen. Nå går resten av tiden min utpå å skrive ut litt søknader, og kanskje hjelpe til å rydde litt i heimen.
  Dette er meg, undre på hvorfor bloggen min fyker nedover "karusellen" sin.


  Har du trent idag? noe nytt og spennende å komme med?♥

 • 19

  Heeeei♥

  Egentlig bare innom for å ønske alle sammen en kjempe fin Fredag ! Tiden går såå fort, føles som at det var Fredag igår? Haha. Dagen min har igrunnen bare gått utpå å stå opp, lage meg frokostgreier, trene, komme hjem, and just chill out. Merker jeg er super trøtt etter dagens treningsøkt, men det er bare en god trøtther føler jeg, hihi !  Tenkte jeg skulle ha et slags treningsinnlegg i nærmeste fremtiden, maybe maybe! 


  Oldish bilder, not from today

  Ha en fin Fredag søtinger♥

 • 14

  Heii ! ♥

  Guess what ??  Stod opp idag, utrolig veldig nervøs,og enda mer nervøs jo næmere jeg kom. Det var på tide å hive seg ut på farlig føre... haha neida.. Men på tide med å kaste seg ut til å ta teoriprøven for bil! Jeg var igrunnen veldig forberedt på å ikke greie det (må forandre innstillingen min), men gjett hvem som trykket seg frem til Bestått?? Mee ! Jeg er så lettet, dere aner ikke. Det var så gøy! Og håper det går like fint med oppkjøringen!!  

  Ellers så har jeg vært på en liten handletur med besteforeldrene mine, og deretter en liten treningsøkt! Nå skal dagen bare inneholde avslapning og pretty little liars på skjermen ! 

  Tusen takk for respons på forrige innlegg ♥! Skal iallefall prøve å bli flinkere med outfits fremover!

  Hva går deres planer utpå idag? ♥

 • 14

  Heii!

  Beklager veldig for liten oppdatering den siste dagen! Jeg har en del på planen min denne uken, som å øve på kjøring, teori (som nærmer seg med STORMSKRITT) , trening, skrive søknad, og litt slikt. Så bloggfronten vil nok ikke være på sitt beste denne uken. Imens kanskje dere har noen bloggønsker til jeg kommer "tilbakee"?  Noen bloggønsker? Hvordan går det med deree?

 • 20

  HeiHei♥

  Startet dagen med en kjøretime, og deretter turen rett til treningssenteret! Før jeg tok turen hjem så måtte jeg selølgelig innom BikBok for å se litt, and well, kom ikke tomhendt ut derfra for å si det sånn. FIkk kjøpt meg en bukse og 2 par topper, wii! Her er iallefall den ene toppen og buksen. Jeg hadde ikke litt følelse for å ta noen som helst bilder idag, iallefall ikke av meg, for jeg føler meg helt sdofmnås", ja ikke noe Mandagsfotogen. 

  Hvordan har startet på uken deres vært?♥

 • 20

  Heii♥

  Det er allerede Februar, og i Januar måned så har jeg hatt mine addicitons. Jeg er vel ikke den eneste som har disse tingene jeg bare MÅ ha i hverdagen min. Det er en slags avhengighets greie, noe mer enn det andre. Vel, jeg har mine småting som virkelig gjør susen for hverdagen min. Og for de som kjenner meg godt... Lipsylen♥, følger meg uansett hvor jeg går!! 
  Selfølgelig kommer Mobil, mat og alt det der... menne.. sier seg vel litt selv or?
  Duftlys + Escada Cherry parfymen♥

  Ørepropper + Håndkrem + Lipsyl♥

  Nøtter♥

  Vann♥

  Ipad + Weheartit♥

  Noe du bare MÅ ha i hverdagen din?♥

 • 14

  Heeei♥

  Hadde en super god treningsøkt idag! Jeg er virkelig blitt mye flinkere til å presse meg selv enda mer, noe jeg virkelig elsker ! Nå skal resten av kvelden bestå av litt hjemmelaget pizza, og bare slappe av, kanskje med noe serie greier! Har sett alle de siste episode av seriene jeg ser på, eheheh, flinkaa! og det er mange... Må finne meg en ny jeg kan sitte og glo øynene mine av, hehe!   Har du trent idag? Serietips?♥

 • 12

  God morgen♥

  Idag bestod Lørdagens frokost av havrepannekake, ett egg og vann med sitron, nam nam, kan ikke tro jeg ikke har gjort dette oftere! Jaja ! Nå skal jeg bare pakke treningsbaggen så stikker jeg på trening! Snakkes søtiser!!


  Fine lørdagsplaner?♥

 • julie Kippersund

  Hei ! Er en jente på 19, ifra selveste Bergen. Bloggen min vil handle om tanker, hverdag, inspirasjon, innkjøp, og litt sånt. Håper bloggen faller i smak! Kontakt/Sponsor: julie.k.b@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde