julieki -
Hjem Add Om meg Kontakt

12

Tacoooo!♥

Got to love it ! Nå er det endelig fredag og Tacoen skal gledelig få plass på bordet ! Kvelden Består altså bare av god mat, kos og avslappning, ikke så veldig mye mer å si om det! 
Gleder meg til å bare sige ned i nuet, for nåå er jeg supah dupah tired!Hva består deres Fredagsplaner av?♥

 • 6

  Heisann !

  Bare en kjapp tur innom bloggen før jeg tar turen videre på jobb ! Startet dagen med litt teori greier for angående kjøretimer, og deretter tok jeg turen videre for å trene. Utrolig deilig ! Nå er jeg igrunne ganske så stiv og støl, haha, så gleder meg masse til jobbing idag! Woho!

  Nå skal jeg lage meg noen bananpannekaker! Jum Jum !!


  Ha en super fredag alle sammen!


 • 24

  HeiHei♥

  Gikk i innkjøp av 3 nye produkter idag fra Lush. Leppeskrubb, Lipbalm & Ansiktsskrubb som jeg gleder meg super mye til å prøve. Passer jo også perfekt i vinterkulden! Er vel ikke bare meg som føler jeg trenger litt mer fuktighet i fjes om vinteren? 

  ♥ Leppeskrubben har en herlig Bubblegum smak, og er til å spise opp(bokstavelig talt, hehe)
  ♥Lipbalmen har en slags sjokolade, Appelsin smak. Me like ! 
  ♥Ansiktsskrubben kan jeg ikke heeelt sette ord på hva lukter og ser kanskje litt spesiell ut, hehe, så blir spennende å få prøvd denne ut! 

  Skal selfølgelig komme med noen ord etter jeg har prøvd dem ut! 
  Har du noen favoritter fra Lush?♥

 • 16

  God morgen♥

  Dagen startet med noen gode nystekte Bananpannekaker, men denne gangen med litt blåbær i, mm, smakte utroliig godt !! SÅ gjorde jeg meg igrunne klar til kjøretime, men siden den ble utsatt så fikk jeg plutselig mye mer tid på meg. Og siden jeg har en liten pause fra trening idag, så får det vel bli en liten bytur før jeg tar turen opp til gutten min. 

  Fikk forresten kjøpt meg en super duper søt og god jakke jeg har sett på en god stund, wii, love it. Hvit og fluffy jakke fra H&M.   Resultat etter klippingen ! Håret mitt er AKKURAT slik jeg vil ha det nå♥ Alle slitte tupper er gone with the wind!  Ha en super duper fin dag søtinger♥

 • 16

  God kveld ♥

   Jeg hadde igrunne tenkt til å legge ut treningsplan for uken, men nå er vi jo nesten midt i uken, ehe... så får ta det igjen til neste uke !  Denne dagen startet med en tur til byen for å få klippet vekk de slitte tuppene mine, frisøren var min herlige gode vennine som gjorde en super fin jobb, så jeg er kjempe fornøyd med resultatet iallefall! Etter frisørtimen så dro jeg rett opp til treningssenteret for å dra å trene litt før jeg tok turen hjem igjen.   Bilder fra resultatet av hår eller noe fra dagen har jeg desverre ikke :(  

  Ellers så er treningmotivasjonen på topp, og får å få enda litt motivasjon og inspirasjon så legger jeg med litt inspo bilder funnet fra the lovely weheartit♥

  Hvordan har deres dag vært?♥

 • 22

  Heisann ♥

  Det er mandaaag,  en dag som bruker å føles ganske tung, kjedelig og mørk? Men det føles igrunnen helt det omvendte for meg idag. Det er en ny start på uken med nye muligheter og gjøremål. Gleder meg spesielt til å starte en ny uke med masse trening, forhåpentligvis! Idag skal jeg først og fremst på jobb, og deretter var planen å dra på trening før jeg suser hjem til sengen. La det bli en fin dag og ikke minst en fin uke♥
  Lurer forresten om det er noe ønske om spørsmålsrunde? orrr?

  Har dere noen spesielle planer for uken?♥

 • 12

  Hei og hå ! 
   
  Denne søndagen har vært kjempe bra! Startet dagen med en treningsøkt på treningsenteret, ingenting slår virkelig følelsen etter en god og deilig treningøkt!! Når jeg kom hjem så var det å gjøre seg klar til familiebursdag til kusinen min som blir 5 år imorgen, Hipp Hipp Hurra♥ Der ble det selfølgelig litt kake og kos, namnam nøttekake!! Deretter har jeg vært innom besteforeldrene mine på et lite besøk. En ganske fin Søndag spør du meg !

  Nå har jeg nettopp laget meg en super god kveld. Åhh, det smakte virkelig himmelsk!
  Det jeg brukte var: 

  -Avokado
  -Paprika
  -Grov skive
  -Kyllingskinke
  -Egg
  -Philadelphia

  Lagde meg først et hull i skiven, la den deretter på stekepannen og knuste ett egg i hullet på skiven. Når det var ferdigstekt så smørte jeg på litt Philadelphia, la en skive kyllingskinke på, og strødde på med avokado og litt paprika på toppen! 


  Hva synes dere?♥

 • 10

  Heyy ! ♥

  Det er Søndag og på tide med litt inspirasjon, og snart gjøre seg klar for en ny og fresh uke !  Enjoy! 


  embrace your weirdness


  Synes du om slike innlegg?♥

 • 6

  God morgen♥

  Fikk spørsmål om jeg kunne jobbe idag, noe jeg så klart kunne ! Jeg satte alarmen på slik at jeg fikk meg god tid før jeg måtte hive meg etter bussen! Jeg steiker meg noen bananpannekaker, spiser, fikser meg, pakker treningsbaggen, og når jeg snart må gå så blir jeg stående å tenke... Hva i huleste gjør jeg oppe så tidlig?? Når jeg trodde jeg måtte slepe meg etter bussen så var det fortsatt en time til bussen jeg skulle ta kom!!!  Jeg tenkte 09.30 f.eks var halv 9  og ikke halv 10? What? hahah, gir opp på meg selv her altså.....
  Noen som er like flinke som meg til å beregne (litt for) god tid?♥

 • 5

  Hei♥

  For tiden så går dagene mine på jobb, trening, kjøretimer, slappe av, særeeste, and friends.. innimellom her så skulle jeg gjerne skvist inn blogging også, noe jeg ikke har fått så mye tid til i det siste. For når jeg først er hjemme og ikke har spesielt mye på planen så bruker jeg det på litt avslappningstid for meg selv. 

  Imorgen er det jobb fra 11 til 18, og rett etter dette så var planen å dra for å trene litt før jeg tar meg en velfrotjent Lørdagskveldskos, skal bli så herliig!
  Det blir nok litt "gamle" bilder for idag, if thats okeeey?

  Hvordan går det med dere søtiser?♥

 • 10

  Hei

  Igår stod jeg grytidlig opp får å dra meg selv på glattkjøring, noe som gikk utrolig fint forresten ! Veldig stolt over meg selv der altså! Senere så fikk jeg besøk av gutten min, og bare slappet av! 
  Skal prøve å få til litt mer bilder fra hverdagene og litt flere innlegg,  PRØVE!

  Nå var først og fremst planen å rekke bussen så jeg kommer tidsnok til å trene, så vi snakkes søtiser!♥  Hva skal dere idag?♥

 • 18

  Hei Hei♥

  Gjett hvem som stod opp 6 idag for å dra å trene??  Meg !! Kusinen min ville ha meg med før hun begynte på skolen, og hva er vel ikke herligere enn en treningsøkt tidlig på dagen?  Så takket selfølgelig ja til det! Når jeg kom hjem idag så var en av livrettene mine på menyen. Laaaks, det er så godt ! Ellers så har jeg hatt en ganske avslappende dag. Må nok legge meg veldig veldig snart. Må opp utrolig tidlig for å dra på glattkjøring som kommer til å vare en good stund....! Wish me good luck! 

  God natt♥

 • 18

  God kveld søteste lesere♥

  Idag fikk jeg endelig kjøpt meg ny treningstights! Har lengtet etter en som dekker mer enn knærne, noe jeg ikke har hatt. Og da passet selfølgelig 2xu tightsen helt perfekt, noe jeg har ønsket meg long time! De var på salg på XXL idag så da måtte jeg bare ta tak i lommeboka og dra kortet, hehe ! Jeg er super fornøyd da! Fikk prøvd den idag når jeg skulle trene med kusinen min, noe som forresten var super koselig, endelig en treningsbuddy!

  2xu får et stort pluss i boka! Den var super god å trene i !! 

  Flere som har denne? Har du trent idag?♥

 • 4

  Heiiii♥

  Har dere en god morgen?  Det har iallefall jeg, litt merkelig... det er jo Mandag! Haha, Startet morgenen min med nystekte bananpannekaker, noe som smakte helt himmelsk! Nå driver jeg egentlig ikke med så veldig mye. Venter på at Mamma, meg og søster skal dra ut på XXL for å finne noe treningstøy. Håper virkelig de har mer igjen av det jeg er ute etter! Senere så var planen å dra ut på treningssenteret for dagens treningsøkt!   Driver mine søte lesere på med idag? Har dere en fin Mandag?♥

 • 13

  HeiHei♥

  Denne søndagen startet med en treningsøkt ! Merker også at kondisjonen min er begynt å bli litt bedre enn da jeg begynte å trene og at jeg er blitt bitte litt sterkere, hehe ! Så gøy når man merker slike forskjeller! Så når jeg endelig var kommet meg hjem, så var det middag på listen! Nå tar jeg snart turen opp på besøk til besteforeldrene mine, der også tante og kusine er, blir koselig!

  Kjøpte meg igrunnen ikke sånn utrolig mye på Fredag, men fikk med meg hjem noe da! Kjøpte meg et par nye New Balance sko på butikken Tennis! Love them! De kommer til å bli brukt masse fremover ! Virkelig elsket fargen på dem !! 
  Hva har dere brukt Søndagen på?♥

 • 23

  Heisaaann ♥

  Da var det faktisk Fredag igjen, and it feels good! Idag var planen å dra på en liten shoppingrunde med en vennine av meg. Så får vi se hvor mye innkjøp det blir fra dagen! Og senere så blir det forhåpentligvis en treningsøkt før Fredagen er oveeer. 

  Prøvde meg på litt portrett bilder, og vel, ble litt fornøyd dåe!

  Hva er fine Fredagsplaner?

 • 4

  Heii♥

  What a day !  Startet med en avslappende morgen med en super god frokost som inneholdt bananpannekake, masse bær, brunost og cottagecheese!, Luv it  
  Deretter tok jeg turen videre på jobb, og når jeg var ferdig der, videre for en treningsøkt!
  Nå ser jeg klokken tikker litt for fort her, så burde vel hoppe til sengs ganske så snart ! 

  Om dere har noen bloggønsker eller tips, så si gjerne ifra♥

 • 22

  Hei Hei♥

  Idag hadde jeg kjøretime igjen, og jeg nærmer meg bare mer og mer mot lappen. Må selfølgelig fått overstått teorien så snart som mulig, noe jeg gruer meg utrolig mye til! Får bare øve og øve rett å slett! Etter kjøretimen så dro jeg rett til treningssenteret for en god treningsøkt, noe som var helt utrolig deilig, love it!  

  Så når jeg endelig var kommet meg hjem så bestemte jeg meg å lage meg en litt sunn og god pizza. Jeg brukte speltlumpe til bunn, hadde på litt tomatpurre, deretter stekte jeg kyllingkjøttdeig, og strødde på masse sunt og godt til slutt. Resultatet ble supeeeerrrrt! 
  Hva synes dere?♥

 • 13

  God morgen Sjønnheter♥

  Må si at friselsen på å stå opp om dagene er begynt å bli litt ufristende. Å dra seg selv frivillig ut i kulden er ikke alltids så kjekt, med snøstorm og vind. Men når man først har fått seg opp så er det no greit nok!  Startet dagen med en god frokost, selvom den ikke ser såå god ut når jeg greide å halvsvi den, men det er derfor man legger en salatbit over, for å skjule feilene... hehe! Snart er det turen til en ny kjøretime, og deretter  tenkte jeg turen til treningssenteret for en ny og god økt, wiii ! 
  See u later og ha en fin dag søte lesere♥♥
  Hvordan er deres dag?♥

 • 12

  Heisann♥

  og happy sunday peopleees! Startet Søndagen min med en hard treningsøkt idag. Føltes kjempe godt etterpå! Nå sitter jeg bare å slapper av her med familien, siden vi har fått besøk av mine kjære besteforelde. Etterpå tenkte jeg å kanskje rydde igjennom klesskapet mitt, med et lite håp om å greie å kvitte meg med noe, selvom jeg allerede vet at det kan bli ganske så vanskelig. Finner ALLTID en grunn til å behold det og det plagget, haha! 


  Nå har også snøen falt i Bergen, noe som vil si at kulden er tilbake, brrrr !! 

  Hvordan tilbringer dere denne Søndagen?♥

 • 13

  God Lørdagskveld♥

   Idag har vært en fornuftig dag ! Først og fremst så har jeg fått ryddet og vasket rommet mitt (mmm). Deretter var planen å bare slappe av og bare gjøre, ingenting imens jeg såg på serie! Men siden jeg ble rastløs og ikke orket å bare sitte inne, så tok jeg meg like så godt en joggetur. Merket det begynte å bli liiitt glatt på veiene, så av og til var det som jeg tok 2 steg frem og 5 tilbake. Når jeg kom hjem så tok jeg litt mageøvelser, så nå er jeg fornøøgd! Nå er det bare lørdagskos resten av kvelden! 

  '
  Super fin treningsjakke jeg fikk til jul !  


  Noen av favorittproduktene for tiden ♥♥

  Ha en super fin lørdagskveld alle sammen♥

 • 7

  HeiHei ♥

  Prøvde ut en fantastisk oppskrift for noen få dager siden. Bananpannekaker som jeg endelig fikk prøvd meg på å lage! Fremgangsmåten er absolutt ikke vanskelig og funker som en sund frokost, kvelds, mellom måltid, osv osv.  


  Synes?♥

 • 16

  God kveld ♥

  Da er jeg endelig plassert i sofakroken! Startet dagen med kjøretime og deretter en tur for å trene og dro hjem med en herlig følelse!  Ellers så har egentlig ikke dagen gått ut på så mye mer. Lagde meg en super god kveld isted med grove rundstykker, egg, salat og cottagecheese! Smakte himmeeeeelsk ! !

  Gjort på noe kjekt idag?♥

 • 14

  HeiHei♥

  Startet dagen med en fin treningsøkt! Er så glad for at jeg endelig har klart å starte med trening, så dette skal det bli resultater av. Dro for første gang igår! Jeg som trodde venninen min skulle være, kunne uheldgivis ikke. And i was like " Jeg skal såå ikke inn der alene!!!!"  likefør jeg dro hjem (pyse)..  MEN, jeg greide å pushe meg selv, noe jeg ikke angrer et sekund på. Så visst du er like mye i tvil med å dra på treningssenter som det jeg var/er, ikke frykt ! Det bruker å gå mye bedre enn det tror det vil ! Du vil heller angre på at du IKKE dro. Og den herlige følelsen etterpå, ahhh ! Just do it ! 

  Her har dere meg, leve mitt normale liv de siste dagene! Spesielt det første bildet, kjører stil ! 
   

  Hva driver dere på med disse dager?♥

 • 22

  Hei!!♥

  Her kommer de siste månendene mine i 2013! 

  Denne måneden så var jeg tydeligvis obseesed med kindersjokolade (as always, hehe, my love), te, levende lys, serier, ta bilder, venninebesøk , ble sponset!


  Kjøpte meg en super fin burgunderrød bukse, Tegnet, bestilt ny klokke fra Ebay, var på herlig jentekveld, lagde meg hjemmelaget ansiktsmaske, det begynte å snø, jeg ble syk...


  Kalender, Bursdag, koselige serie kvelder på rommet, leste hunger games, jobbet masse, feiret jul, fikk ny kameralinse og masse mye fint til jul, koselige julefrokoster, julemiddagerprøvde sunspa for første gang, hadde en koselig nyttårsfeiring!

  Synes dere om bildene?♥

 • 12

  Heisann !
   
  Ett nytt år er startet og nye sjanser er på vei. Jeg laget meg ett nyttårsforsett-ish innlegg tidligere før nyttår, håp om at jeg skal greie å fullføre dette. Bare meg som blir me motivert til å oppnå noe, når man er kommet inn i nye året? blir liksom en nesten helt ny start, hvor man får sjansen til å oppnå det man ønsker!

  Er nok ikke bare meg som har streket under "Trene"  ! Dette er noe jeg SKAL blir bedre til, noe jeg har lovet meg selv til å bli bedre til. Jeg SKAL nå målene mine og ikke skuffe meg selv ! 
  Så avslutter man med litt inspirasjon ♥ Liker det! 
     Har du noen spesielle nyttårsforsett?♥

 • 18

  God morgen♥

  Da tar jeg snart turen til en ny kjøretime ! (Nyttårs forsett nr. 1 , Få lappen )  Jeg skal! Etter dette så blir det kanskje en liten bytur med en vennine!  Lagde meg forresten en av de beste frokostene jeg har laget noen gang før, i think. Jeg satt iallefall oppe en stund igår kveld, fant mange fine youtube videoer med mange smarte tips til hverdagen, som jeg sikkert kan vise dere i senere innlegg?

  Formet iallefall et lite hull i brødskiven med et glass, deretter la jeg skivene på stekepannen, både den lille rundingen jeg hadde skjært ut + den andre delen. Stekte dem litt før jeg la et egg i rundingen på skiven,  og stekte det derfra. Smakte kjempe godt og ikke minst sundt ! Hvorfor har jeg ikke tenkt på noe sånt før??

   


  Bare jeg som synes dette var en helt fantastisk ide? ♥ Tar gjerne imot flere frokosttips!

 • 12

  HeiHei herlige dere ♥

  Tenkte å ha et lite tilbakeblikk på året. Blir bare bilder fra det siste halvåret siden jeg desverre ikke har noen bilder før sommerferien ( Måtte slette alt som var på skoledataen før sommerferien ) trist :( 
  Jeg hadde iallefall mitt siste år på skole, noe som føltes veldig rart, hehe ! 
  Det begynte å nærme seg sommerferie, feiret sanktans med min fine familie og reiste til Danmark i slutten av måneden med familie ! 
  Danmarks tur med familien, som innebærer legoland, dyrepark, strandtur, sightseeing, familiekos, og taning! Danmark er så fantastisk synes jeg ! 

  Litt fotoshoot,  var kjempe flink med å trene og dra på fjellturer, var bakemester, dro på fisketurer, besilte fin levis skjorts fra Ebay, hjalp til med å male hus!
  Skjedde vel egentlig ikke sånn KJEMPE mye, litt slappe dager husker jeg det var, Lillebror hadde bursdag, fikk personligalmannak, litt byturer og sliiikt


  De siste måneden kommer i et annet innlegg♥

   

 • 11

  Heisann og godt nyttår alle sammen ♥

  Håper alle hadde en fin nyttårsfeirng igår. Tenk at det allerede er 2014?   crasy! Igår var jeg så heldig å få tilbringe natten I Bergen by på hotell med kusinen min.  Fikk kjempe fin utsikt over byen noe som var helt supert . Vi spilte Uno, og såg på Harry Potter imens vi nøt den fine utsikten over fine Bergen!  Igjen, godt nyttår alle sammen ! ♥

 • julie Kippersund

  Hei ! Er en jente på 19, ifra selveste Bergen. Bloggen min vil handle om tanker, hverdag, inspirasjon, innkjøp, og litt sånt. Håper bloggen faller i smak! Kontakt/Sponsor: julie.k.b@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde