julieki -
Hjem Add Om meg Kontakt

4

God kveld♥

Dagen idag? idag har jeg vært husmor og ellers bare vært skikkelig slapp av meg. Jeg ikke en av dem som har begynt på skole idag, med tanke på at jeg har meg et friår og  er på full jakt etter en jobb, noe som ikke er så alt for lett. Jaja, sett bort ifra dette så startet jeg dagen med en god frokost, ryddet litt og lagde meg noen deilige pizzasnurrer til middag, som forresten ble veldig vellykket!  Deretter har jeg desperat vært på leit etter en ny serie å se på, og som tilslutt falt på teen wolf! 

Legger til noen bilder fra ferien til Danmark! Savn! Forresten, kunne virkelig trengt noen bloggtips om fremtidige innlegg! Så skrik gjerne ut om du har noen gode og ønskelige innlegg!

Hvordan har dagen din vært?

-Julie 

 • 6

  HeiHei og fin Fredag alle sammen♥

  Idag bestemte min lille søster og meg oss for å dra på en liten shoppingtur i bergen by. Jeg har begynt å bli så utrolig lei av det jeg har å finne i klesskapet mitt, så følte jeg trengte en liten oppfriskning. Fant meg noen gensere, topper, skjørt og litt undertøy, så jeg er fornøyd! Når vi var ferdige så ble det en liten tur til Hurtigrut båten for å besøke vår herlige tante som var besøk innom Bergen, noe som selfølgelig var kjempe koselig !

  Resten av fredagsplanene er igrunnen bare å slappe av og kose meeg!  Hva er deres Fredagsplaner?

  -Julie 

 • 16

  God torsdagsmorgen♥

  Idag startet jeg dagen min med en koselig felles frokost med familien, med gode nystekte baguetter. Elsker å få en slik god start på dagen !  Snart går turen videre på senteret en tur, for å se etter litt nytt. Også er det vel egentlig bare til å nyte den fine solen vi har fått her i Bergen idag♥
  Topp - Gina Tricot      Cardigan - BikBok       Bukse - CheapMonday      Sko - New balance

  Hva er deres planer for dagen?

  -Julie 

 • 6

  HEIII♥

  Loong time no see ! Har litt.. (veldig) dårlig samvittighet etter å ha skrevet ett innlegg om at jeg skulle komme tilbake også tar det meg pina meg dager og måneder før jeg får skrevet mitt neste innlegg...
  Jeg prøvde da.. men pc-en jeg må blogge på er ikke alltid så lett av seg. Men det er fikset og føler meg ganske så klar med å blogge igjen, woho!
  La oss bare si at sommeren som gruelig nærmer seg slutt har vært ganske så fin og jeg sitter igjen med koselige minner og bilder jeg tenker å dele med dere i senere innlegg. Har ikke vært så mye lengre enn til Danmark, men det er godt nok for meg♥  Såå hvordan har deres sommer vært? Og noen ønsker til kommende innlegg fremover?♥

  -Julie

 • 7

  HeiHei!

  Lenge siden nå, or what? Merker savnet på å blogge og de herlige leserne jeg hadde! Så nå hadde jeg egentlig et lite håp om å få til å få denne bloggen oppe å gå igjen! 
  Kanskje noen av dere der ute som har fått med dere dette, hehe.., kanskje har noen blogg ønsker/tips?  -Julie

 • 7

  Hei♥

  Jeg er offisielt den verste bloggeren du har klikket innom! Har ikke gidd noe som helst lyd fra meg på nesten en uke.. det er dårlig. Merker bloggen er blitt lagt litt smålig på hyllen i det siste og at motivasjonen til å blogge ikke har vært helt på topp. Man skal jo ikke tvinge seg selv til å blogge heller! Man gjør det fordi det er noe man liker å holde på med. Så ville i alle fall gi en lyd fra meg! Jeg kan ikke si når motivasjonen eller bloggingen er tilbake og på topp igjen, så fra nå av blir det gjerne en liten pause fra bloggen, til jeg føler for å komme sterkere tilbake!  Uansett, så ønsker jeg alle søte lesere der ute en fortsatt fantastisk fin dag♥ Håper alle har en like fin solskinnsdag som det det er her!

  See you♥

 • 6

  Heisann hoppsann♥

  I dag startet jeg dagen med min daglige dose havregrøt til frokost. Bestemte meg deretter å ta meg en times joggetur før jeg ble med besteforeldrene mine på senteret for å handle inn litt nødvendigheter! Når dette var ferdig så tok jeg turen til treningssenteret for å få unnagjort en styrkeøkt. Jeg har en følelse på at det kanskje vil bli vanskeligheter for meg å gå i morgen, eheh... Gleder mej!

  Når jeg kom hjem så ble det gode deilige, proteinrike banan pannekaker på meg! Og herlighet, de ble faktisk super gode! Av alle gangene jeg har laget bananpannekaker så var dette den beste!

  Den inneholdt:
  - 1 Banan
  - 1 egg
  - Litt havregryn
  - Litt sjokoladeprotein pulver
  - Ca. 1 skje med kokosmelk

  Har ingen heelt konkrete mål på hvor mye jeg har oppi dessverre. Jeg ser det litt an selv!
  Steker på pannen med kokosolje. Topper pannekakene med litt cottagecheese, blåbær og mitt elskede peanøttsmør (Yes, im official addicted)  Ønsker alle en fortsatt fin Torsdag! Snart helg folkeeens !

  Hva synes dere? Flere som er like glad i peanøttsmør som meg? hihi♥

 • 8

  Heiii

  Uff, jeg kjenner jeg har litt dårlig samvittighet nå.. i alle fall når jeg ser det har vært en hel haug (jeg synes det var en hel haug, hehe) med folk som faktisk har trykket inn på bloggen og det eneste de ser er et nedstøvet innlegg om ett eller annet... Veel jeg har vært skikkelig slapp når det kommer til bloggen, og alt blir ikke bedre når man ikke har sin egen data å gjøre dette på.. føler i alle fall jeg!
  Jaja, jeg skal så klart prøve å få skjerpet meg visst det er noe ønske om det? hehe!

  Ellers så har jeg hatt en ganske fin og avslappende påske. Jeg har kanskje ikke trent like hardt og mye som jeg vanligvis gjør, men flere fjellturer har det vært, noe som bare er super koselig og forfriskende
  Jeg har blitt svidd som en hummer på en liten påskefjelltur, grillet for først gang i år (sommerværet er endelig til Bergen, woho), spist masse god mat og nøte det herlige påskeegg!

  Nedenfor ser dere litt bilder fra siste tiden, fikk bla. et super søtt påskeegg av søster, hvor hun hadde lagt igjen noen av mine absolutt favoritter: Nøttifrutti og questbar! Hun er søt da
  Så dere!! Hvordan har deres påskeferie vært?

 • 25

  God morgen søte♥

  Da har Søndagen dukket opp igjen, og jeg har allerede spist meg en super deilig skål med kjempe god havregrøt! Om ikke så alt for lenge så håper jeg å få meg ut på treningssenteret for å få unnagjort en liten Søndagsøkt!

  Men først så tenkte jeg å anbefale dere en liten godbit! For en liten stund tilbake så prøvde jeg meg på en oppskrift med navn "Peanut butter coconut bites" som jeg fant på http://eirinkristiansen.blogg.no/ sin blogg. Jeg som virkelig elsker peanøttsmør og kokos måtte jo selfølgelig bare prøven denne oppskriften! Og resultatet ble en stor godbit, som jeg skjerte  opp i små biter. Jeg har fortsatt rester i fryseren, så hver gang jeg skal kose meg litt ekstra og har lyst på noe godt så tar jeg alltid opp en liten "kakebit", tiner den litt opp i microen, og tadaaa, en fantastisk godis klar til å nytes!


  La til en liten sjokoladebit jeg kjøpte på life butikken som ga en god sjokoladesmak på toppen! Mmmm

  0,5 dl honning
  1 dl peanøttsmør
  0,5 dl vann
  1 ts vaniljeessens 
  2,5 dl havregryn
  1 dl kokosmasse 

  Først varmer du opp peanøttsmør og honning, slik at det smelter sammen. Deretter rører du inn vann og vaniljeessens. Til slutt blander du inn havregryn + kokosmasse, smører det ut i en liten form og setter det i fryseren en times tid. Skjer opp i biter!

  (Som skrevet, oppskrift fra Eirin Kristiansen sin blogg )  Såå hva synes dere?♥

 • 18

  HeiHei♥

  Wii, det er Lørdag og denne dagen skal brukes til maks avslapping. Jeg tok meg fri fra trening, noe jeg kjente jeg virkelig trengte denne dagen, spare opp litt ekstra krefter til neste treningstur!  Så hadde en liten vandre tur på senteret med min lille søster for å se litt i sted, hvor de eneste innkjøpene ble noe fra en kostholds butikk, haha! De hadde 25% på hele butikken, så da var det bare til å hamstre litt inn med diverse godsaker, liker det ! Når jeg kom hjem så var det lunch tid som bestod av  godt varmt rundtstykke med egg og andre godsakerJust the way i like it !
  Cardigan  B.young  // T-skjorte  Ebay  //  Bukse  BikBok  // Smykke GinaTricot

  Wii, alltid så kjekt med litt påfyll på kjøkkenet! Bla. ny pukka te og Cake in a cup som jeg gleder meg til å prøve


  Lunchiee


   Hva er deres planer for denne Lørdagen?♥

 • 8

  God kveld søtiser♥

  Da var det endelig Fredag igjen, og da står selfølgelig taco på menyen! Noe som er en ganske så standard middag for denne familien på fredager, og skal absolutt ikke klage, for det er jo såå godt! Jeg går for speltlomper til Tacoen selv om den blir fort litt full ettersom det er så mye godt å ta på den, heheh, ups!

  Dro meg selv opp for 5 treningsøkt denne uken, og veel, kroppen var ikke helt med i dag, noe som var utrolig irriterende! Burde vel kanskje tatt meg en fridag, BUT BUUUT!

  Flere som liker å spise taco på Fredager?♥

 • 18

  Hei

  Det er 0 hemmelighet om at Kindersjokolade er den beste sjokoladen i verden for meg, og da digger jeg spesielt påsketiden og når butikkene blir fylt med deilige sjokoladepåskeegg i lilla kartong! Jeg har vært utrolig flink til å holde meg borte fra disse fristelsene en stund, kanskje litt for flink? haha, med tanke på at jeg prøver å holde meg mest mulig borte fra disse litt mindre sunnhetene!

  Likevel så falt jeg virkelig pladask for den ene oppskriften http://lindastuhaug.blogg.no/ hadde lagt ut på bloggen sin! Denne måtte prøves! Spesielt når den skulle ha ganske lik smak som disse herlighetene jeg nettopp har fortalt om. Hva er vel ikke bedre når man kan lage en litt sunnere, hjemmelaget versjon av favoritt sjokoladen sin som kan gjemmes til påsken?

  Resultatet ble en stk. glad Julie og andre glade fjes som også ble fornøyd med resultat og smak! Tusen takk Linda for denne fantastiske oppskriften
  Imens har jeg kost meg med en deilig skål med appelsin og eple
  Hva synes dere om sjokolade resultatet? Flere som er like glad i kinder som meg?

 • 15

  God morgen♥

  Har dere en fin morgen? Veel, tross for en litt sen kveld pga. magesmerter i går kveld etter å ha spist noe jeg ikke tåler... Ananas!! Trist ! Så fikk jeg meg opp tidlig i dag uansett. Jeg skjenner også stort gangsperre i lårene etter gårsdagens treningsøkt, noe som gir ekstra bevis på at jeg gjorde en god jobb i går, elsker følelsen! Nå har jeg nettopp spist en deilig frokost, som bestod av havregrøt som er blitt en ren standard for meg om morgenen. Jeg virkelig elsker å starte morgenen på denne måten, og spesielt når man kan variere den på så mange måter! I dag bestod toppingen av kanel, cottagecheese, peanøttsmør, kiwi og en halv most banan i grøten, haha!  Tenker å snart ta meg turen på trening, 4 gang denne uken, wiho!

  Hva skal dere i dag? Flere som liker å spise havregrøt til frokost?

 • 8

  Hei Hei, long time no see?

  Wow, beklager for fraværet og uten å faktisk gi fra meg noen som helst lyd. Helt utrolig at det faktisk har vært noen søte mennesker og lagt fra seg noen fotspor! Har hatt det litt travelt i det siste og bloggfronten var ikke helt på topp, så en småliten pause gjorde litt godt. Misforstå meg rett, jeg elsker å blogge! Men etter at dataen min tok veien så forsvant liksom litt av blogg motivasjonen : ( Og jeg har fortsatt ikke fikset meg noe data.. Så da sitter jeg her igjen da, fortsatt et stor sakn på my computer.. Jaja. Nå håper jeg å bli litt flinkere med bloggingen!!

  Siden jeg ikke har tatt spesielt bilder med kameraet så får jeg gi en liten oppdaterings fra Instragram.


  Ettertreningsmat. Deilige havrepannekaker med jordbær påå        Deilig snacks etter trening          But first, let me... nei uff STOPP, jeg er så lei av den sangen.. fengende, men lei...

  Herlighetene mine kom endelig i posten           Hjemme etter en god tur på fjellet                Litt chillings etter fjelltursjogg

  På leit etter solen..            Deilig kvelds, havrepannekaker med cottagecheese og peanøttsmør på + kiwiii            Tar meg en velfortjent questbar etter trææning               


  Gjort noe spennende i det siste?♥

 • 52

  HeiHei♥

  I dag skinner solen som bare det med fin blå himmel. Motivasjonen for å stå opp tidlig å trene er da også dobbelt så motiverende! Så i dag fullførte jeg min 4 treningsøkt denne uken, noe som gikk kjempe fint! Senere så har jeg i grunnen bare slappet og sett litt smålig på serier helt til fristelsen for å bake poppet i hodet på meg!

  Jeg fant masse inspirasjon på http://lindastuhaug.blogg.no/  sin blogg, som har så utrolig masse fristende oppskrifter å prøve seg på! Anbefaler alle å ta seg en tur innom for gode sunne mat tips og fristelser!

  Det er sunne og sukkerfrie eplemuffinser som kan spises med god samvittighet!
  (Jeg byttet ut vaniljeproteinpulver med kokosmel, noe som også funket kjempe bra)

  Oppskriften finner dere her:  http://lindastuhaug.blogg.no/1384386187_14112013.html 


  Ser det ikke godt ut?♥

 • 32

  Heisann ♥

  I dag ble det en litt annerledes treningsøkt for meg, siden senteret skulle være stengt til en bestemt tid i dag tidlig. Men gjorde ikke meg såå veldig mye når været er så fint som det er ute nå. Jeg ble med mami og en venninne av henne, opp å fjellet! Jeg løp/gikk opp og tok meg noen basic styrke øvelser på veien opp, som planken, situps og slike ting som faktisk funket der ute i villmarken! Selv om det var utrolig kaldt på toppen så var det en fin tur fordi om!

  Når vi kom hjem så var det laging av god fruktsalat! Blandet Ananas, kiwi og Appelsin og avsluttet med litt cottagecheese og mandler på toppen. Var kjempe lenge siden jeg hadde spist ananas, så det var godt å få spist det igjen  Flere som er like glad i frukt som meg? Because i love it♥

 • 18

  Heii♥

  Nå er jeg god og mett etter ett lite middagsbesøk hos Besteforeldrene mine, hvor jeg ble servert super god laks, mm, gud som jeg elsker det
  Greide også å dra meg selv på treningssenteret i dag, selv om fristelsen ikke helt var på topp. Når jeg først var kommet frem så steg motivasjonen heldigvis opp igjen, og jeg fikk også endelig tatt meg en løpetur på tredemøllen, noe som begynner å bli en liten stund siden. Så det var herlig!


  Bukse BikBok   //   Genser GinaTricot    Nommenom

  Hvordan har deres dag vært så langt? Fått unnagjort en treningsøkt?

 • 26

  HeiHei♥

  Idag var planen å bare ta dagen helt med ro, slappe av og rydde/vaske rommet. Startet iallefall dagen med å lage meg bananpannekake til frokost med blåbær, gojibær og cottagecheese. Deretter så bestemte jeg meg for å bli med familien opp på en koselig fjelltur, noe jeg absolutt ikke angrer på at jeg ble med på. Siden jeg ikke er spesielt glad i å stå på ski, så dro jeg heller lillebroren min på akebrett. Snøhvit (meg) greide heldigvis å få seg litt farge i fjeset også, woho!

  Når vi kom hjem så var det making av god middag, som bestod av gryterett, masse salat og grovt rundstykke  Hvordan tilbringer dere Søndagen deres?

 • 26

  Hei&hååå♥

  Da var det endelig Fredag igjen, og denne dagen har vært super fin så langt! Startet dagen med en deilig økt på treningssenteret. Må ærlig innrømme at treningsmotivasjonen forsvant litt vekk en liten stund, men nå er den på topp igjen, og gleder meg masse til gode økter fremover! Fikk også den etterlengtede questbar pakken fra Iherb igår, wii! Gjett om jeg ble glad? Har stått å trippet foran postkassen i lang tid nå! Og jeg synes den smakte helt fantastisk

  Har også vært på en liten sentertur med mamma og lillesøster, hvor jeg fikk kjøpt meg en ny bukse og en søt liten topp, så er fornøyd med det  Hatt en fin Fredag så langt?

 • 22

  God kveld søtiser♥


  Idag har vært en kjempe fin dag ! Våknet først og fremst med solen utenfor vinduet, ååh, som man må elske det! Humøret blir liksom 100 * bedre når det er sol! Fikk som vanlig startet dagen med en treningsøkt, og deretter tok strake turen hjem å slappet av litt før det var videre for dinnerdate med Kristin! Første gang jeg har vært på Sushirestaurant og spist sushi. Har bare smakt det i sånne småpakker fra butikker før, men det er absolutt ikke det samme. Dette smakte helt fantatisk! Himmelsk godt!  Vi spiste på Sumo i Bergen

  Dette er de eneste bildene fra dagen, ikke med best kvalitet akkurat.. føler også det blir enda vanskeligere å holde bloggen bra når jeg ikke har egen data, og må låne mami og papi sin! Den går t-r-e-i-g-t, og meg med min utrolig dårlige tålmodighet...

  Mmmmm!

  Hvordan har din dag vært? Liker du Sushi?♥

 • 30

  Heiii

  Da var det Mandag igjen, som betyr en ny uke, som betyr nye muligheter og nye gjøremål!  Startet dagen med å dra meg selv ut fra sengen, selvom fristelsen for å trene ikke var spesielt på topp. Jeg greide likevel å gjennomføre økten min, og skal heller ikke klage når solen skinner som bare det i Bergen med en klar og blå himmel. Det er slik vi liker det

  Når jeg kom hjem så var det selfølgelig klart for laging av bananpannekake, og denne gangen med en liten vri. Plassert noen jordbærbiter på pannekaken før jeg stekte den ferdig. Åhh, jeg elsket det ! Hvorfor har jeg ikke gjort noe slikt før? Det er likefør jeg kan kalle denne bloggen for pannekake og havregrøt bloggen, serverer dere jo bare slike bilder.. uff, haha, beklager altså!  Hva synes dere? Har dere trent idag?

 • 30

  God Lørdagsmorgen♥

  Som kanskje mange har lagt merke til, så er jeg kjempe glad i havregrøt! Så idag startet jeg dagen med en super god vellaget havregrøt med masse godt på! Strødde på med Banan, Jordbær, mandler, gojibær og cottagecheese. Så om ikke lenge så dra jeg nok avgårde til ukas siste og 6 treningsøkt. For imorgen blir det en velfortjent fridag hvor det blir ny planlegging for neste uke.
  Hva er dine Lørdagsplaner?♥

 • 26

  Heisann♥

  Har fortsatt ikke fikset pc-en. Men heldigvis så hadde mami og dadi en som funker å blogge litt på! Litt treig med bilder og slikt, men det får heller bare være. jeg får jo blogget iallefall ! Startet dagen med en god morgenøkt for jeg virkelig elsker å starte dagene mine på denne måten! Idag stod det Kardio på ellipse maskinen og magestyrke på planen, og jeg har begynt å merke gode forbedringer, noe som er super gøy ! Det er jo litt av grunnen til motivasjonen stiger jo mer man trener!

  Når jeg var kommet hjem så skrek magen etter næring. Bruker som oftest å lage bananpannakaker og havrepannekaker på vanlig måte, men av og til liker jeg å tilsette litt diet protein til pannekakene. Er vel ikke noe gale med litt ekstra sjokoladesmak til pannekakene? hihi! Og enda bedre var det med ekstra masse jordbær

  Ingredienser til pannekaken er 1 egg, havregryn, litt diet protein og litt skummet melk! Steker med den fantastiske kokosoljen


  Så hvordan har dere Fredag vært så langt? Fått unnagjort en treningsøkt også?

 • 8

  Heihei!!

  Har en litt trist nyhet å formidle. .. for igår så bestemte pc-en min seg for å tulle seg og sa sitt siste (?) farvel.. skjermen ble iallfall helt hvit og deretter var alt helt svar! Ingenting vil på uansett hva jeg gjør :( har jo såå utrolig masse bilder og slikt, noe som var utrolig kjipt!! Mistet heldigvis ikke alt (pga. Harddisken min) meen MYE var det ! Så vet ikke hvordan bloggingen blir fremover (blogger fra mobil nå), men håper å få fikset det veldig veldig snart!!

  Må bare takke så mye for alle som tar turen innom og for de som legger igjen super herlige kommentarer, blir såå glad ! ?

 • 22

  Heiiii♥

  Så var det jaggu meg Tirsdag og fikk startet en tidlig morgenøkt idag og. Idag stod egentlig bare litt oppvarming og styrke på lår og rumpe på planen min.. meeen, kunne ikke dyy meg og gjøre økten min liitt lengre etter at jeg så Imsdal challengen på Maren Erdvik sin blogg. Jeg synes iallefall den hørtes veldig spennende ut ! Om dere ikke allerede har lest om det, så skjekk det gjerne ut HER. Du skal logge hver gang du har trent over 60 minutter, da blir det selfølgelig større sjanse jo oftere du trener så lenge, og er da med å vinne mange spennende premier!  Er dere med på Imsdal challengen?♥

 • 18

  Heii♥

  Får vel ønske Mandagen velkommen, uansett hvor ulikt og likt den er, hehe ! Må helt ærlig innrømme at jeg liker Mandagene mye bedre nå enn før!  Idag så var kardio på treningsplanen, noe jeg fikk fullført, men ikke såå bra som ønsket. Fikk en utrolig irriterende sting som satt seg fast veldig lenge...såå utrolig KJIPT !! jaja, fikk iallefall fullført den, og deretter med litt styrke på mage.  Når jeg kom hjem så var det et lite middagsbesøk til besteforeldrene mine som hadde invitert meg opp laksemiddag, for de vet hvor glad jeg er i det♥ wii! Kommer iallefall til å holde meg mett på en stund nå.. auu. haha!   Ha en super fin Mandag alle sammen♥

 • 16

  HeiHei♥

  Da nærmer det seg en ny uke med nye muligheter, og jeg har greid å planlegge meg en ny treningsuke, noe jeg ikke har vært så veldig flink med tidligere. Er litt sånn som tar ting på sparket, for jeg finner alltid ut av at jeg alltid planlegger uken feil? haha. Har også pleid å ta cardio og styrke på samme dag hele tiden, men i det siste så har jeg merket at det kanskje kan bli litt mye, og umotiverende? at det er bedre å fokusere på kardio eller styrke, for å så kunne gjøre sitt aller beste innen en av dem! Så jeg tror jeg skal prøve ut dette denne uken, og se hvordan jeg liker å gjøre det best!
  Hvordan ser din kommende treningsuke ut? Noen gode treningstips eller måter på hvordan du planlegger treningsuken din? Tar gjerne imot tips♥

 • 16

  Mornings♥

  Da var det jaggu meg Søndag igjen. Er det bare meg som føler ukene flyr unna ? Startet dagen avslappende og med en liten småplanlegging for neste treningsuke, noe jeg tror var en ganske fin ukes plan! fikset meg også en kjempe god havregrøt frokokst med masse bær og frukt, got to love it ! Elsker å varierer med så mye forskjellig på havregrøt måltider, hehe! 
  Hvordan tilbringer du denne Søndagen?♥

 • 16

  God Lørdags morgen♥

  Våknet 8 av meg selv idag!! Tror hjernen min har innstilt seg på å våkne den tiden uansett om noen ekstra timer søvn hadde vært lov. Jaja, ikke noe gale å våkne tidlig av seg selv, da har iallefall dagen ikke forsvunnet fra meg. Ligger fortsatt i sengen så er vel på tide å bruke litt muskler til å lage en god frokost for dagen. Planen var egentlig å ha treningsfri, men ser at jeg kanskje vil ta turen for litt cardio og styrke likevel, det får jeg se litt ann. Uansett så skal dette bli en fin Lørdag♥

  Litt frisk og god inspirasjon på en Lørdagsmorgen slår aldri feil!   Ha en super Lørdag alle sammen♥

 • 14

  Hei Hei og fin Fredaag♥

  Så langt så har denne dagen vært ganske så fin ! Startet dagen med en liten treningsøkt, kjente idag at jeg ikke greide å gi helt fult for trening, så burde kanskje hørt litt på kroppen, så imorgen blir det nok treningsfri for meg, trenger det! Når jeg kom hjem så lagde jeg meg en god og deilig lakselunch med grønt og godt♥ Mamma fikk forresten ett lite kakekick på kjøkkenet idag, og besemte seg for å lage en fersk sjokoladekake og et svært lappetårn.... Æææ, mamma daa !! Spørs om jeg greier å holde fingrene av fatet.. lukter, utrolig godt..


  Antrekk for dagen, ganske enkelt og greit!

  T-skjorte// Ebay   Jeans//Bikbok   Klokke//Mango

  Hvordan skal dere tilbringe Fredagen deres?♥

 • 16

  God kveld♥

  Ikke så mye spesielt å komme med fra dagen. Som mange sikkert har fått med seg om de har lest de tidligere innleggene så går det i trening om morgenen, noe jeg har fått gjort hver dag denne uken. Senere så har det igrunnen vært en ganske kjedelig men veldig avslappende dag. Har vel bare ryddet litt i huset og laget mat, haha ! 

  Når jeg kom hjem fra trening idag så ble det laging av deilig havrepannekaker med bær og kesam ved siden♥


  Hvordan har din dag vært? Har du trent idag?♥

 • 20

  Hellu♥

  Igår var det som sagt strålende vær i Bergen, as you can see! Og kan endelig begynne å finne frem litt mer vårlige antrekk, uten å måtte gå rundt å fryse hele tiden. Kan kanskje til og med droppe de store vinterjakkene for en god stund nå håper jeg. Her er iallefall gårsdagens antrekk ! 


  Skjerf//Cubus   Genser//BikBok   Jakke//??  Bukse//Bikbok   Sko//Newbalance

  Hva synes dere?♥

 • 12

  Hei og håå♥

  What a beautiful day, or what? Helt utrolig hvordan været kan påvirke humøret såå mye som det gjør! Når jeg stod opp idag så var endelig det perfekte Vår været jeg hadde bestilt kommet, og jeg var så klar for en ny og fresh dag. Startet som vanlig dagen med en god havregrøt frokost og deretter turen for en god økt. Når jeg kom hjem så var det klar for kokkekunst på kjøkkenet som bestod av gode proteinpannekaker. Dro ut en tur til etterpå for en liten godtur i det fine været, til butikken for å kjøpe inn litt ingredienser til bananbrødet jeg skal lage senere, mmm, gleder meg ! 

  Fikk forresten endelig smakt denne herligheten her etter økten idag, Questbar med smaken av chocolate chip cookie dough! Åhh, den var så god♥ Gleder meg masse til å se flere questbarer i postkassen min! Come to mami!! 
  Har du smakt questbarene? Hvordan har din dag vært så langt?♥ 

 • 26

  Helluu♥

  Hadde en kjempe bra økt idag, som bestod av 1 time med kardio på ellipse og deretter styrke på mage og armer. Slo rekorden min idag !! Begynte med å bare klare planken i 50 sekunder og idag klarte jeg å holde den i 2 minutter ! Jeg er stolt over meg selv, og gleder meg masse til å slå nye rekorder fremover!
  Senere så lagde mami en av favoritt matrettene mine til middag, nemlig laks. Åhh, got to love it ♥ Det er virkelig noe helt fantastisk!
  Eller hva synes dere om middagen??


  Ellers så har lagt meg noen mål for uken!

  ♥Stå tidlig opp for å få gjennomført treningsøktene mine.

  ♥0.0000 snop, sjokolade, brus or anything like that. 

  ♥Legge meg tidlig!

  ♥Spise masse frukt og grønt.

  ♥Tenke positivt og være glad!!  Har du noen spesielle mål for uken?♥

   
  //♥Stem gjerne på meg HER, ved å kommentere navnet mitt i kommentarfeltet♥ //

 • 24

  HeiHei♥

  Hadde en ganske så fin start med treningen for uken, og håper den fortsetter slik resten av uken! Når jeg var ferdig så var det rett innpå butikken for å gjøre innkjøp på det nye Shapeup bladet (Favoritt bladet♥), som jeg gleder meg masse til å lese! Når jeg kom hjem så lagde jeg meg noen Bananprotein pannekaker, som forresten var super herlig! Greide bare ikke å vente med å stappe dem i munnen(sulteen), såå, bildene ble ikke sånn super nydelige, haha ! 


  Jakke//Random butikk i Danmark    Tskjorte//Ebay    Skjerf//Cubus    Bukse//BikBok

  Hatt en fin start på uken?♥
   
  Også må jeg bare tilslutt spørre dere veldig såå pent om dere hadde orket å: 
  //♥å stemme på meg HER, ved å kommentere navnet mitt i kommentarfeltet♥ //

 • 12

  God morgen♥

  Nå går veldig snart turen til treningssenteret for ukens første treningsøkt, gleder meg ! Tenkte igrunnen bare å ønske alle sammen en god start på uken og en fin Mandag selvom ikke alle finner denne dagen som noen god venn, men kan jo prøve! Tenkte å skrive et lite innlegg om ukens treningsplaner og kostholdsplaner, en liten challenge, eller noe, hehe vi får se!  Men nå må jeg skynde meg til bussen! Wehoo!

  Ha en fin dag alle sammen♥

 • 42

  God morgen søtiser♥

  Startet morgenen min med en god havregrøt og lagde meg litt bedre tid til å lage den ekstra fin, elsker det! Jeg har virkelig satte mitt elsk på havregrøt, kunne neesten spist det til hvert måltid, haha, er jo såå mye man kan variere med! Meeen det hadde vel blitt litt for mye i lengden! Jeg toppet grøten med kanel, jordbærsyltetøy, cottagechese, gojibær, banan og kiwi, og gud så godt det var ! Ved siden av, hadde jeg min gode elskede pukka te, som jeg ser jeg snart på gjøre nytt innkjøp av ser jeg !!

  Senere så skal jeg iallefall øvelseskjøre med mami, og få slappet litt av! Visst jeg får tid, så skal jeg kanskje legge ut treningsplanen for neste uke♥

  Hva synes dere om frokosten? Liker du havregrøt like mye som meg?♥

   
  //♥Stem gjerne på meg HER, ved å kommentere navnet mitt i kommentarfeltet♥ //

 • 10

  HeiHeii♥

  Kom inn døren for en bitte liten stund siden fra en kinatur.. haha nei..., mener kinOtur med beste lillesøstra! Har hatt så utrolig lyst til å se Frozen så lenge nå, at idag var det virkelig på tide å ta turen for å se den. Hadde høye forventninger, etter å ha hørt så mye bra om den, og vel, jeg digget den ! Åhh, den var så søt, morsom, kjekk og gøy på en gang. Og den søte lille snømannen, aww, slik skal jeg ha til neste vinter♥hihi!

  Ellers så dro meg selv utrolig tidlig ut av døren for å få unnagjort ukas 6 og mest sannsynlig siste økt for denne uken, gleder meg masse til å gjøre klar neste ukes treninsplan! 
  Resten av dagen blir nok bare chilling på høyeste nivå. Skjenner jeg er utrolig trøtt, så skal ikke se bortifra at det blir en tidlig kveld på meg !

  DAGENS ANTREKK ! Ganske så fluffy og godt, men kanskje litt kaldt når vinden står på sitt fulleste utenfor..  Jakke//H&M    Skjerf//Cubus   Genser//GinaTricot   Bukse//BikBok

  Hva synes dere?

  //♥Stem gjerne på meg HER, ved å kommentere navnet mitt i kommentarfeltet♥ //

 • 8

  Hei søtiser♥

  Jeg er så heldig som er blitt en av fem blogger som nå konkurrerer med å vinne ett langt og utfyllende blogginnlegg der det blir skrevet om hva som er bra med bloggen og hva som kan gjøres bedre på http://tinealice.blogg.no/  sin blogg. i tillegg vil bli linket opp på facebooksiden til bloggen hennes, noe som hadde vært såå kjekt.  Jeg er kjempe glad for at jeg ble plukket ut til å få mulighet til å vinne dette!

  Men for å kunne gjøre dette så trenger jeg din hjelp, din stemme! Vil du klikke deg inn HEEER for å stemme på meg? hadde betydd aaaalot♥
 • 20

  HeiHei♥

  Selvom været utenfom var helt dritt, regn, storm over alt.. bleh...Så skulle uansett opp for starte dagen som jeg bruker å gjøre med en god morgenøkt på treningssenteret, utrolig deilig. På vei hjem, så var det bokstavelig talt krig!! Vinden presset paraplyen mot meg, og jeg kunne ikke se hvor jeg tok mine steg. Plutselig endte jeg en helt annen direksjon og havnet nesten oppi en blomsterpotte.. vel...takker for at det ikke skjedde.


  Tenkte jeg skulle gi litt tips, som kanskje vil gjøre det lettere å kunne stå opp om morgenen for en skikkelig treningssboost!
  Først og fremst:

  ♥Prøv å finne deg en fin tid å legge deg på som ikke er for sent.

  ♥ Ha alarmen tidlig på til neste dag, slik at du iallefall har fått 8 timers søvn.

  ♥Hopp i treningstøyet! mye enklere å være bestemt på at idag SKAL jeg trene, når du først har på deg tøyet.

  ♥ Lag deg en god frokost til å starte dagen med! En av de viktigste måltidene om dagen!! 

  ♥Ta en titt på noen inspirerende instagrammere, her er noen jeg følger:

  - yakatharina
  - healthylifebyanni
  - miss_3mma
  - gymxmel
  - eatsleepsquat
  - m_fitnessss
  - the_goodchoice

  ♥ Finn en treningsmetode du synes er gøy og kjekt å holde på med.

  ♥Fortell deg selv at idag skal bli en god dag♥

  ♥ Husk å alltid ha en flaske vann i vesken/bagen din.

  ♥ Belønn deg selv!


  Har du noen fine tips å dele som hjelper deg opp for å trene?♥

 • 21

  Hei go hå ♥

  Idag har vært en god dag ! Startet dagen min på vanlig måte, en god havregrøt til frokokst og deretter turen rett til treningssenteret. Idag var det Cardio og styrke på lår og rompe. Jeg kunne virkelig føle det når jeg var ferdig. Haha, vet ikke med dere, men jeg synes gangsperr er en fantastisk følelse♥ Når jeg kom hjem så var det egentlig bare rett og fikse seg også ta turen ut igjen til byen med en vennine for litt søknadstur og lunchdate, spiste en super god salat, hva stedet het husker jeg faktisk ikke(?) bu! Har iallefall hatt en veldig fin dag ! Hva med dere??  Ettertreningsmat♥
  Hva har dere gjort idag?♥

 • 20

  God kveld søtinger♥

  Føler meg veldig stolt som greier å stå opp når ringerklokken plinger for tiden, bare for å få til en fresh og god frokokst før jeg tar turen for å trene. Idag stod cardio og styrke på lår, rumpe og mage på listen. Og fullførte dette med glans, følte jeg, hehe! Har forresten satte mitt elsk på Ellipse maskinene. Greide 10 km på 1 time, vet ikke om dere synes det er noe bra, men JEG er litt stolt over meg selv iallefall, hihi!

  Ikke så veldig med spennende bilder fra dagen desverre ...  Har du trent idag?♥

 • 6

  HeiHei♥

  Tenkte å vise dere antrekket mitt fra igår. Wow, dette må være det første blogginnlegget jeg viser noe som helst antrekk, noe jeg skjønner jeg kanskje skal bli litt flinkere med? Jeg kunne altså endelig droppe den store vinterjakken min og erstatte den med en litt tynnere jakke. Men tenker skjerfet skal beholdes på i lang tid fremover, jeg elsker skjerf, hehe♥

  Det var min lilleøster som tok bilder, så vi takker hun for det, men kanskje få med føttene neste gang?

  Jakke/Cubus    Skjerf/Cubus   Bukse/BikBok    Genser/Weekday

  Flinkere med antrekksbilder?♥

  Og kanskje jeg skal priotere en ny header snart.. 

 • 10

  God kveld♥

  Tenkte jeg skulle vise dere en super herlig, sund og god oppskrift, på et helt fantastisk bananbrød jeg nettopp laget! Ble kjempe fornøyd med både smaken og resultatet!

  3 modne bananer

  1 egg
  1 eggehvitte
  3 dl havregryn
  3 ss kokosmel
  2 ss sammalt hvete
  2 ts bakepulver
  1/2 ts fiberhusk
  Kanel

  Fremgangsmåte:

  Havregrynene skal males til mel, og her brukte jeg stavmikser som jeg også brukte til å mose bananene. Så tilsettes eggene og deretter resten av ingrediensene.
  Deigen tar du oppi en liten brødform, så setter du den inn i ovnen på 180 grader i ca.25 min.

  ALLE SAMMEN, jeg kan IKKE ta æren for denne herlige oppskriften desverre, for den var funnet på Susanne sin blogg, som forresten også har sååå mange andre herlige, sunde og gode oppskrifter!
  Ta turen innom HER for flere gode oppskrifter!

  Jeg har altså byttet ut et par av ingrediensene ovenfor!   Hva synes dere?♥

 • 18

  God dag søtiser♥

  Tross for en liten hodepine, småvondt i halsen og snufsete nese så greide jeg pina meg å dra meg selv ut på treningssenteret. Ikke søren om noe skulle stoppe dagens treningsøkt. Kom meg veldig fint igjennom dagens trening som bestod av 1 time på ellipse maskin og styrke på mage og litt lår, slo til og med en liten rekord, woho! Været er også super vårlig og fint idag, kunne faktisk droppe den store vinterjakken min, og DET er et stort steg, haha!

  Når jeg kom hjem idag, så stod laks på middagsmenyen, ord kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker laks. Det er en av favoritt rettene mine! ♥


  Tenker jeg snart tar en liten gåtur på butikken for å kjøpe inn litt ingredienser, også tenker jeg å teste ut bakeferdighetene mine på bananbrød jeg har hatt så lyst til å prøve! Visst det blir vellykket så lager jeg selfølgelig et innlegg senere om oppskrift og slikt på bloggen, sounds good?

  Hva er favoritt maten din?♥

 • 23

  Fin Søndag dere♥

  Stod opp med en irriterende tett nese og vondt i hode.. ja, var jo bare snakk om tid før jeg også skulle få æren til å bli forkjølet, takk for det ! Så det ble treningfri for meg idag. Etter jeg hadde stått opp, laget meg noe god frokost og slappet av litt så kjente jeg meg heldigvis litt bedre. Men uansett, tror faktisk forkjølelse er noe av det mest irriterende en kan ha, selvom det ikke alltid er noen store greier... blærh.

  Det er visst fastelaven idag, så kanskje jeg får smakt noe god fastelavens bolle iløpet av dagen. Skal iallefall om en kort stund opp til besteforeldrene mine, hvor jeg får servert god kalkun til mat, mmm, gleder meg ! Må være noe av det best jeg vet♥

  Hvordan står deres planer for dagen?♥

 • 6

  Heii♥

  Nå sitter jeg godt plassert i sofaen etter en lang dag. Dagen startet kjempe bra, med sol og faktisk blå himmel. Så startet først og fremst dagen min med å dra å trene. Når jeg var ferdig, tenkte jeg å gå rundt å se litt rundt i byen. Fant meg en god genser fra Weekday som jeg valgte å ha litt oversized, jeg elsker oversizede gensere♥

  Når jeg endelig kom hjem så bestemte jeg meg for å lage meg noen gode protein-bananpannekaker, som bestod av, 1 most banan, 1 egg, litt sjokoladeprotein pulver, havregryn, sammalt hvete og rosiner. Smakte virkelig himmeeeelsk!   Hvordan har dagen deres vært så langt?♥

 • 11

  God Fredagskveld♥

  Ble litt tacomaking ikveld, med masse godt og grønt og speltlomper. Haha, jeg som hadde stort ønske om å bombe ned lompen med alt som fantes på bordet fant ut at det ikke var så .. smart.. Den er jo ikke såå stort, og vel,det ble lomperas... Men var et godt og vellykket måltid!

  Nå er det keeping up with the kardashian på skjermen og litt godis ved siden. Virkelig, Mørk sjokolade + peanøttsmør + honning = ♥ ! Try it !! 

  Hva gjør dere ikveld?♥

 • 2

  HeiHei♥

  Og fin Fredag dere ! Jeg startet dagen med en herlig treningsøkt, og deretter var det  egentlig bare rett hjem å gjøre litt husarbeid, haha, der har dere meg, på en Fredag, woho! Akkurat nå sitter jeg med fim på tv " Prinsesse på prøve 2 " og skal snart lage litt taco til meg og bruttern, siden resten av familien er reist på en liten tur. 

  Haha, må le ! Er det rart at jeg legger ut så masse mat bilder? for jeg kan ikke la være å legge ut mine kreative sider, haha ! Eller hva sier dere, skal jeg roe meg litt ned eller?


  1. Havregrøt med masse jum jum etter en treningsøkt       2. Bananpannekaker til kvelds!     3. Just a small little selfie before going out

  4. Havrepannekake og masse god frukt til frokost!     5. Enig?              6. A happy day!! 

  7. hundrede av duer som venter på sitt offer å make a shitt på...      8. Klar for en treningsøkt!           9. Regn, regn, reeeegn....

  10. Atter en gang, havregrøøøt!      11. Grove gode rundstykker med laks, egg, avocado og litt til      12. Finee Bergen

  Dere kan følge meg HER♥ • 31

  Heii♥

  Idag ble det en slik treningsfridag, men med god samvittighet, en god stund siden jeg hadde en sist. Lagde meg noe te og litt eplebiter med kanel og honning til rydding og vaskingen jeg tenkte å få utført idag, samt å skrive ned litt ting som skal unnagjøres resten av uken, bla. trening og slikt. Som nå faktisk er unnagjort. Så blir det vasking av sminekoster og nedlasting av ny treningsmusikk!  Hvordan har du tilbringet Onsdagen så langt? OG Noen med god treningssmusikk til meg??♥

 • 20

  Hejj♥

  Hatt en fin Tirsdag så langt? Det har forsåvidt jeg. Når jeg hørte ringeklokken plinge idag, så var det rett opp for å sluke i seg litt god havregrøt frokost og deretter fly av gårde til treningssenteret for å trene litt kardio og styrke på lår og rompe. Merker absolutt at tyngre vekter på til etter tid, noe jeg synes er super herlig, for det vil jo bare si forbedringer. Jeg er absolutt fornøyd med resultatene så langt!
  Ellers så har dagen blitt tilbrakt hjemme med gode bananpannekaker, mmm♥Det er virkelig en av de store favorittene! 

  Litt selfies.. Må LEE, virkelig, når jeg ser igjennom bildene og ser alle mine proffe poseringer.. eller ka?


  Kvakk kvakk sa anden og wadlet sin vei
  Hvordan har dere tilbringet Tirsdagen deres? En happy day?♥

 • 18

  Heihei♥

  Veel... ikke noe pause eller fri Søndag angående trening på meg idag. Dro meg så tidlig jeg kunne(12 tiden, heheh) til treningssenteret, hvor jeg tilbringte hele 2-3 timer! Jeg hadde ikke noe jeg måtte rekke for dagen og det var heller ikke noe særlig med folk der, så jeg brukte den tiden jeg kunne, med Kardio (på ellipsemaskinen i 1 time) og deretter fokusert mest på rumpe og lår, og bitte litt mage. 

  Og fy søren for et vær det er idag!! Bergen på sitt værste/beste, hva skal man si? Typisk Bergen. Folk gikk så og si etter paraplyen og ikke under den,  og alt og alle føk hit og dit. Jeg er glad jeg endelig har fått plassert meg selv i sengen med en god kopp pukka te ved siden av. Her skal jeg nok tilbringe den meste av dagen min på.

  Tenkte å komme med litt treningsinspirasjon for den kommende uken. Det nærmer seg en ny uke og det er rettet og klart for nye muligheter, what are we waiting for?

  Quote | via Tumblr


  Bildene er selfølgelig funnet på kjærligste weheartit

  Synes dere om slik inspirasjon?♥

 • 12

  God Lørdagskveld♥

  Ble ikke en av de mest spennende lørdagskvelden på meg idag. Startet Lørdagen min med en treningsøkt, 1 times tid på ellipse maskin og deretter magetrenings. Ellers så har jeg hjupet til med litt rydding og matlaging her hjemme, som da selfølgelig er hjemmelaget pizza som er en full standard på Lørdagskveldene her, smaker himmelsk ! Resten av kvelden skal tilbringes med litt fransk manikyr(pliis, ikke la det bli velykket!!) og Keeping ut with the kardashian på skjermen, en serie jeg har fått dilla på i det siste. 


  Litt bedre innkjøpsbilde fra igår

  Uansett så ville jeg bare ønske dere alle en fortsatt fin Lørdagskveld♥ Kose dereeeeee ! 

 • 14

  God Friiday alle sammen♥

  Startet dagen med en god frokost før jeg trippet videre til treningssenteret, just couldnt wait! Hadde en veldig fin treningsøkt idag, hvor jeg først hadde litt cardio på Ellipse maskinen i 50 min. deretter så var det trening av lår og rumpe. Jeg ser iallefall at den treningsplanen jeg lagde gikk rett i vasken, pga. jeg måtte lage store forandringer på den, haha.

  Etter jeg var ferdig så tok jeg turen på en sportsbutikk for å gjøre innpå på litt nytt treningstøy, litt belønning, og for å sprite opp ekstra treningsmotivasjon, gleder meg allerede til imorgen !  Havregrøt etter treningsøkt, inneholdt:
  - Havregryn
  - Melk
  - ProteinPulver
  -CottageCheese
  - Syltetøy
  -Brunost (fått dilla på brunost!!)
  Søt lillebror og lillesøster hadde laget søte små muffinser♥  Hvordan tilbringer dere Fredagen?♥

 • 16

  Heii♥

  Etter å lengtet etter litt mer treningsmotivasjon enn det jeg har hatt i det siste, så fikk jeg den endelig tilbake idag.Yeey! Har vært skikkelig slapp og umotivert i det siste, men idag fikk jeg et skikkelig treningskick og kan ikke vente til morgendagens økt!!

   Gjorde også et lite innkjøp idag etter trening, gode forsyninger som jeg gleder meg til å få testet ut. Hadde en liten periode der jeg virkelig var helt crasy etter te, og nå som jeg merker den er på vei tilbake ( wooho) så tenkte jeg å prøve ut litt pukka te, som jeg har hørt så mye bra om. Det samme med Cocosoljen og det øgologiske peanøttsmøret, hehe! 
  lagde meg noen gode havrebanan kaker når jeg kom hjem. Jum jum!! "Vann i munnen "

   Flere som har prøvd ut Pukka teen? Hva synes du om innkjøpene?
  Flere som har trent idag? ♥

 • 16

  Heihei♥

  Så langt har ikke uken gått etter planen, at all! Føler meg slapp, lei og trøtt. Treningsplanen har jeg heller ikke fullført etter planen. Fikk trent Mandag og Tirsdag men idag følte jeg egentlig bare for å ta alt med ro, og prøve å la alt stress fyke ut vinduet for en liten stund. Jeg har noen irriterende smerter i foten, som jeg tror kommer fra overtrening...  noe som gjør at jeg må roe ned løpingen kraftig eller ta en pause fra det, noe som er utrolig dumt, ettersom jeg elsker å løpe : (  

  Resten av kvelden så blir det vel bare å slappe av med "Keeping up with the Kardashian" på skjermen.


  Hvordan har deres dag vært?♥

 • 10

  God kveld♥

  Long time no see! Denne uken har vært utrolig slitsom.. har nesten ikke orket å presse meg selv til å gjøre noe annet enn å trene eller se på serier. Hadde håpt at denne uken ville bringe med seg mer energi, men, ikke så mye som jeg hadde håpt. Men gir ikke opp håpet på det fordi om !  Jeg har laget meg en liten treningsplan på sånn ca. hvordan uken i treningsfronten vil bringe. Jeg er litt usikker på hvordan det blir med kardio delen desverre. Jeg har hatt smerte i foten lenge nå, og burde vel ikke presse for hardt med løpingden da.. TRIST, for jeg elsker å løpe på tredemøllen : ( ææ   


  Satser på en uke med mer blogging! Har skrevet ned en liten liste om tips på hva jeg kan skrive om, så det skal bli bra ! 

  Hvordan ser din uke ut?♥

 • 15

  Heii♥

  Jeg vil starte med å ønske min søte, herlige mamma gratulerer med dagen! Og håper at resten av bursdagen din blir kjempe bra !! ♥

   
  Startet dagen med å lage meg en super god havregrøt frokost! Har fått skikkelig dilla på havregrøt for tiden, og liker spesielt å eksperimentere på forskjellige ingredienser og slikt jeg kan ha i som cottagecheese, frukt, bær, jordbærsyltetøy, rosiner, kanel, banan osv osv. Dro så tidlig jeg kunne ut til byen for å levere søknad og deretter tok jeg turen til en av mine favorittsteder, dam dam daaaam, treningssenteret! Og fikk gjort en skikkelig god treningsøkt, i can feel it, i really do!  
  Før var en typisk kvelds/frokost for meg, grove skiver med noe dill dall på... kjedelig.Kan ikke skjønne at jeg ikke begynt å lage slike måltider mye tidligere..
  Det er jo såå godt, sundt også får jeg en så god følelse etterpå!

  Favoritt treningslåt for tiden!

  Clean Bandit - Rather be feat. Jess Glynne

   Noen frokosttips å dele?♥

 • 16

  Heisann ♥

   Følte kanskje det var på tide å gi fra seg et hei. Fraværet mitt... æææ, ingen kommentar Julie, dette er igrunnen FYFYFY!! og jeg har igrunnen ingen spesiell stor grunn for fraværene mine, bare veldig slapp når det kommer til blogging og ta bilder! Føler en blogg uten nye bilder blir litt kjedelig.. også om jeg ikke har noe interresant å komme med ene dagen.but thats just me. I det siste har fokuset vært rettet mot kjøring, trening, kjæreste, familie og venner. 

  Fikk faktisk meg selv opp 06.00 idag tidlig bare fordi jeg skulle være med kusinen min. Jaja, når man først har fått unnagjort en treningsøkt på tidlig på dagen så får man god samvittighet for det, og hele resten av dagen. Nå går resten av tiden min utpå å skrive ut litt søknader, og kanskje hjelpe til å rydde litt i heimen.
  Dette er meg, undre på hvorfor bloggen min fyker nedover "karusellen" sin.


  Har du trent idag? noe nytt og spennende å komme med?♥

 • 19

  Heeeei♥

  Egentlig bare innom for å ønske alle sammen en kjempe fin Fredag ! Tiden går såå fort, føles som at det var Fredag igår? Haha. Dagen min har igrunnen bare gått utpå å stå opp, lage meg frokostgreier, trene, komme hjem, and just chill out. Merker jeg er super trøtt etter dagens treningsøkt, men det er bare en god trøtther føler jeg, hihi !  Tenkte jeg skulle ha et slags treningsinnlegg i nærmeste fremtiden, maybe maybe! 


  Oldish bilder, not from today

  Ha en fin Fredag søtinger♥

 • 14

  Heii ! ♥

  Guess what ??  Stod opp idag, utrolig veldig nervøs,og enda mer nervøs jo næmere jeg kom. Det var på tide å hive seg ut på farlig føre... haha neida.. Men på tide med å kaste seg ut til å ta teoriprøven for bil! Jeg var igrunnen veldig forberedt på å ikke greie det (må forandre innstillingen min), men gjett hvem som trykket seg frem til Bestått?? Mee ! Jeg er så lettet, dere aner ikke. Det var så gøy! Og håper det går like fint med oppkjøringen!!  

  Ellers så har jeg vært på en liten handletur med besteforeldrene mine, og deretter en liten treningsøkt! Nå skal dagen bare inneholde avslapning og pretty little liars på skjermen ! 

  Tusen takk for respons på forrige innlegg ♥! Skal iallefall prøve å bli flinkere med outfits fremover!

  Hva går deres planer utpå idag? ♥

 • 14

  Heii!

  Beklager veldig for liten oppdatering den siste dagen! Jeg har en del på planen min denne uken, som å øve på kjøring, teori (som nærmer seg med STORMSKRITT) , trening, skrive søknad, og litt slikt. Så bloggfronten vil nok ikke være på sitt beste denne uken. Imens kanskje dere har noen bloggønsker til jeg kommer "tilbakee"?  Noen bloggønsker? Hvordan går det med deree?

 • 20

  HeiHei♥

  Startet dagen med en kjøretime, og deretter turen rett til treningssenteret! Før jeg tok turen hjem så måtte jeg selølgelig innom BikBok for å se litt, and well, kom ikke tomhendt ut derfra for å si det sånn. FIkk kjøpt meg en bukse og 2 par topper, wii! Her er iallefall den ene toppen og buksen. Jeg hadde ikke litt følelse for å ta noen som helst bilder idag, iallefall ikke av meg, for jeg føler meg helt sdofmnås", ja ikke noe Mandagsfotogen. 

  Hvordan har startet på uken deres vært?♥

 • 20

  Heii♥

  Det er allerede Februar, og i Januar måned så har jeg hatt mine addicitons. Jeg er vel ikke den eneste som har disse tingene jeg bare MÅ ha i hverdagen min. Det er en slags avhengighets greie, noe mer enn det andre. Vel, jeg har mine småting som virkelig gjør susen for hverdagen min. Og for de som kjenner meg godt... Lipsylen♥, følger meg uansett hvor jeg går!! 
  Selfølgelig kommer Mobil, mat og alt det der... menne.. sier seg vel litt selv or?
  Duftlys + Escada Cherry parfymen♥

  Ørepropper + Håndkrem + Lipsyl♥

  Nøtter♥

  Vann♥

  Ipad + Weheartit♥

  Noe du bare MÅ ha i hverdagen din?♥

 • 14

  Heeei♥

  Hadde en super god treningsøkt idag! Jeg er virkelig blitt mye flinkere til å presse meg selv enda mer, noe jeg virkelig elsker ! Nå skal resten av kvelden bestå av litt hjemmelaget pizza, og bare slappe av, kanskje med noe serie greier! Har sett alle de siste episode av seriene jeg ser på, eheheh, flinkaa! og det er mange... Må finne meg en ny jeg kan sitte og glo øynene mine av, hehe!   Har du trent idag? Serietips?♥

 • 12

  God morgen♥

  Idag bestod Lørdagens frokost av havrepannekake, ett egg og vann med sitron, nam nam, kan ikke tro jeg ikke har gjort dette oftere! Jaja ! Nå skal jeg bare pakke treningsbaggen så stikker jeg på trening! Snakkes søtiser!!


  Fine lørdagsplaner?♥

 • 12

  Tacoooo!♥

  Got to love it ! Nå er det endelig fredag og Tacoen skal gledelig få plass på bordet ! Kvelden Består altså bare av god mat, kos og avslappning, ikke så veldig mye mer å si om det! 
  Gleder meg til å bare sige ned i nuet, for nåå er jeg supah dupah tired!  Hva består deres Fredagsplaner av?♥

 • 6

  Heisann !

  Bare en kjapp tur innom bloggen før jeg tar turen videre på jobb ! Startet dagen med litt teori greier for angående kjøretimer, og deretter tok jeg turen videre for å trene. Utrolig deilig ! Nå er jeg igrunne ganske så stiv og støl, haha, så gleder meg masse til jobbing idag! Woho!

  Nå skal jeg lage meg noen bananpannekaker! Jum Jum !!


  Ha en super fredag alle sammen!


 • 24

  HeiHei♥

  Gikk i innkjøp av 3 nye produkter idag fra Lush. Leppeskrubb, Lipbalm & Ansiktsskrubb som jeg gleder meg super mye til å prøve. Passer jo også perfekt i vinterkulden! Er vel ikke bare meg som føler jeg trenger litt mer fuktighet i fjes om vinteren? 

  ♥ Leppeskrubben har en herlig Bubblegum smak, og er til å spise opp(bokstavelig talt, hehe)
  ♥Lipbalmen har en slags sjokolade, Appelsin smak. Me like ! 
  ♥Ansiktsskrubben kan jeg ikke heeelt sette ord på hva lukter og ser kanskje litt spesiell ut, hehe, så blir spennende å få prøvd denne ut! 

  Skal selfølgelig komme med noen ord etter jeg har prøvd dem ut! 
  Har du noen favoritter fra Lush?♥

 • 16

  God morgen♥

  Dagen startet med noen gode nystekte Bananpannekaker, men denne gangen med litt blåbær i, mm, smakte utroliig godt !! SÅ gjorde jeg meg igrunne klar til kjøretime, men siden den ble utsatt så fikk jeg plutselig mye mer tid på meg. Og siden jeg har en liten pause fra trening idag, så får det vel bli en liten bytur før jeg tar turen opp til gutten min. 

  Fikk forresten kjøpt meg en super duper søt og god jakke jeg har sett på en god stund, wii, love it. Hvit og fluffy jakke fra H&M.   Resultat etter klippingen ! Håret mitt er AKKURAT slik jeg vil ha det nå♥ Alle slitte tupper er gone with the wind!  Ha en super duper fin dag søtinger♥

 • 16

  God kveld ♥

   Jeg hadde igrunne tenkt til å legge ut treningsplan for uken, men nå er vi jo nesten midt i uken, ehe... så får ta det igjen til neste uke !  Denne dagen startet med en tur til byen for å få klippet vekk de slitte tuppene mine, frisøren var min herlige gode vennine som gjorde en super fin jobb, så jeg er kjempe fornøyd med resultatet iallefall! Etter frisørtimen så dro jeg rett opp til treningssenteret for å dra å trene litt før jeg tok turen hjem igjen.   Bilder fra resultatet av hår eller noe fra dagen har jeg desverre ikke :(  

  Ellers så er treningmotivasjonen på topp, og får å få enda litt motivasjon og inspirasjon så legger jeg med litt inspo bilder funnet fra the lovely weheartit♥

  Hvordan har deres dag vært?♥

 • 22

  Heisann ♥

  Det er mandaaag,  en dag som bruker å føles ganske tung, kjedelig og mørk? Men det føles igrunnen helt det omvendte for meg idag. Det er en ny start på uken med nye muligheter og gjøremål. Gleder meg spesielt til å starte en ny uke med masse trening, forhåpentligvis! Idag skal jeg først og fremst på jobb, og deretter var planen å dra på trening før jeg suser hjem til sengen. La det bli en fin dag og ikke minst en fin uke♥
  Lurer forresten om det er noe ønske om spørsmålsrunde? orrr?

  Har dere noen spesielle planer for uken?♥

 • 12

  Hei og hå ! 
   
  Denne søndagen har vært kjempe bra! Startet dagen med en treningsøkt på treningsenteret, ingenting slår virkelig følelsen etter en god og deilig treningøkt!! Når jeg kom hjem så var det å gjøre seg klar til familiebursdag til kusinen min som blir 5 år imorgen, Hipp Hipp Hurra♥ Der ble det selfølgelig litt kake og kos, namnam nøttekake!! Deretter har jeg vært innom besteforeldrene mine på et lite besøk. En ganske fin Søndag spør du meg !

  Nå har jeg nettopp laget meg en super god kveld. Åhh, det smakte virkelig himmelsk!
  Det jeg brukte var: 

  -Avokado
  -Paprika
  -Grov skive
  -Kyllingskinke
  -Egg
  -Philadelphia

  Lagde meg først et hull i skiven, la den deretter på stekepannen og knuste ett egg i hullet på skiven. Når det var ferdigstekt så smørte jeg på litt Philadelphia, la en skive kyllingskinke på, og strødde på med avokado og litt paprika på toppen! 


  Hva synes dere?♥

 • 10

  Heyy ! ♥

  Det er Søndag og på tide med litt inspirasjon, og snart gjøre seg klar for en ny og fresh uke !  Enjoy! 


  embrace your weirdness


  Synes du om slike innlegg?♥

 • 6

  God morgen♥

  Fikk spørsmål om jeg kunne jobbe idag, noe jeg så klart kunne ! Jeg satte alarmen på slik at jeg fikk meg god tid før jeg måtte hive meg etter bussen! Jeg steiker meg noen bananpannekaker, spiser, fikser meg, pakker treningsbaggen, og når jeg snart må gå så blir jeg stående å tenke... Hva i huleste gjør jeg oppe så tidlig?? Når jeg trodde jeg måtte slepe meg etter bussen så var det fortsatt en time til bussen jeg skulle ta kom!!!  Jeg tenkte 09.30 f.eks var halv 9  og ikke halv 10? What? hahah, gir opp på meg selv her altså.....
  Noen som er like flinke som meg til å beregne (litt for) god tid?♥

 • 5

  Hei♥

  For tiden så går dagene mine på jobb, trening, kjøretimer, slappe av, særeeste, and friends.. innimellom her så skulle jeg gjerne skvist inn blogging også, noe jeg ikke har fått så mye tid til i det siste. For når jeg først er hjemme og ikke har spesielt mye på planen så bruker jeg det på litt avslappningstid for meg selv. 

  Imorgen er det jobb fra 11 til 18, og rett etter dette så var planen å dra for å trene litt før jeg tar meg en velfrotjent Lørdagskveldskos, skal bli så herliig!
  Det blir nok litt "gamle" bilder for idag, if thats okeeey?

  Hvordan går det med dere søtiser?♥

 • 10

  Hei

  Igår stod jeg grytidlig opp får å dra meg selv på glattkjøring, noe som gikk utrolig fint forresten ! Veldig stolt over meg selv der altså! Senere så fikk jeg besøk av gutten min, og bare slappet av! 
  Skal prøve å få til litt mer bilder fra hverdagene og litt flere innlegg,  PRØVE!

  Nå var først og fremst planen å rekke bussen så jeg kommer tidsnok til å trene, så vi snakkes søtiser!♥  Hva skal dere idag?♥

 • 18

  Hei Hei♥

  Gjett hvem som stod opp 6 idag for å dra å trene??  Meg !! Kusinen min ville ha meg med før hun begynte på skolen, og hva er vel ikke herligere enn en treningsøkt tidlig på dagen?  Så takket selfølgelig ja til det! Når jeg kom hjem idag så var en av livrettene mine på menyen. Laaaks, det er så godt ! Ellers så har jeg hatt en ganske avslappende dag. Må nok legge meg veldig veldig snart. Må opp utrolig tidlig for å dra på glattkjøring som kommer til å vare en good stund....! Wish me good luck! 

  God natt♥

 • 18

  God kveld søteste lesere♥

  Idag fikk jeg endelig kjøpt meg ny treningstights! Har lengtet etter en som dekker mer enn knærne, noe jeg ikke har hatt. Og da passet selfølgelig 2xu tightsen helt perfekt, noe jeg har ønsket meg long time! De var på salg på XXL idag så da måtte jeg bare ta tak i lommeboka og dra kortet, hehe ! Jeg er super fornøyd da! Fikk prøvd den idag når jeg skulle trene med kusinen min, noe som forresten var super koselig, endelig en treningsbuddy!

  2xu får et stort pluss i boka! Den var super god å trene i !! 

  Flere som har denne? Har du trent idag?♥

 • 4

  Heiiii♥

  Har dere en god morgen?  Det har iallefall jeg, litt merkelig... det er jo Mandag! Haha, Startet morgenen min med nystekte bananpannekaker, noe som smakte helt himmelsk! Nå driver jeg egentlig ikke med så veldig mye. Venter på at Mamma, meg og søster skal dra ut på XXL for å finne noe treningstøy. Håper virkelig de har mer igjen av det jeg er ute etter! Senere så var planen å dra ut på treningssenteret for dagens treningsøkt!   Driver mine søte lesere på med idag? Har dere en fin Mandag?♥

 • 13

  HeiHei♥

  Denne søndagen startet med en treningsøkt ! Merker også at kondisjonen min er begynt å bli litt bedre enn da jeg begynte å trene og at jeg er blitt bitte litt sterkere, hehe ! Så gøy når man merker slike forskjeller! Så når jeg endelig var kommet meg hjem, så var det middag på listen! Nå tar jeg snart turen opp på besøk til besteforeldrene mine, der også tante og kusine er, blir koselig!

  Kjøpte meg igrunnen ikke sånn utrolig mye på Fredag, men fikk med meg hjem noe da! Kjøpte meg et par nye New Balance sko på butikken Tennis! Love them! De kommer til å bli brukt masse fremover ! Virkelig elsket fargen på dem !! 
  Hva har dere brukt Søndagen på?♥

 • 23

  Heisaaann ♥

  Da var det faktisk Fredag igjen, and it feels good! Idag var planen å dra på en liten shoppingrunde med en vennine av meg. Så får vi se hvor mye innkjøp det blir fra dagen! Og senere så blir det forhåpentligvis en treningsøkt før Fredagen er oveeer. 

  Prøvde meg på litt portrett bilder, og vel, ble litt fornøyd dåe!

  Hva er fine Fredagsplaner?

 • 4

  Heii♥

  What a day !  Startet med en avslappende morgen med en super god frokost som inneholdt bananpannekake, masse bær, brunost og cottagecheese!, Luv it  
  Deretter tok jeg turen videre på jobb, og når jeg var ferdig der, videre for en treningsøkt!
  Nå ser jeg klokken tikker litt for fort her, så burde vel hoppe til sengs ganske så snart ! 

  Om dere har noen bloggønsker eller tips, så si gjerne ifra♥

 • 22

  Hei Hei♥

  Idag hadde jeg kjøretime igjen, og jeg nærmer meg bare mer og mer mot lappen. Må selfølgelig fått overstått teorien så snart som mulig, noe jeg gruer meg utrolig mye til! Får bare øve og øve rett å slett! Etter kjøretimen så dro jeg rett til treningssenteret for en god treningsøkt, noe som var helt utrolig deilig, love it!  

  Så når jeg endelig var kommet meg hjem så bestemte jeg meg å lage meg en litt sunn og god pizza. Jeg brukte speltlumpe til bunn, hadde på litt tomatpurre, deretter stekte jeg kyllingkjøttdeig, og strødde på masse sunt og godt til slutt. Resultatet ble supeeeerrrrt! 
  Hva synes dere?♥

 • 13

  God morgen Sjønnheter♥

  Må si at friselsen på å stå opp om dagene er begynt å bli litt ufristende. Å dra seg selv frivillig ut i kulden er ikke alltids så kjekt, med snøstorm og vind. Men når man først har fått seg opp så er det no greit nok!  Startet dagen med en god frokost, selvom den ikke ser såå god ut når jeg greide å halvsvi den, men det er derfor man legger en salatbit over, for å skjule feilene... hehe! Snart er det turen til en ny kjøretime, og deretter  tenkte jeg turen til treningssenteret for en ny og god økt, wiii ! 
  See u later og ha en fin dag søte lesere♥♥
  Hvordan er deres dag?♥

 • 12

  Heisann♥

  og happy sunday peopleees! Startet Søndagen min med en hard treningsøkt idag. Føltes kjempe godt etterpå! Nå sitter jeg bare å slapper av her med familien, siden vi har fått besøk av mine kjære besteforelde. Etterpå tenkte jeg å kanskje rydde igjennom klesskapet mitt, med et lite håp om å greie å kvitte meg med noe, selvom jeg allerede vet at det kan bli ganske så vanskelig. Finner ALLTID en grunn til å behold det og det plagget, haha! 


  Nå har også snøen falt i Bergen, noe som vil si at kulden er tilbake, brrrr !! 

  Hvordan tilbringer dere denne Søndagen?♥

 • 13

  God Lørdagskveld♥

   Idag har vært en fornuftig dag ! Først og fremst så har jeg fått ryddet og vasket rommet mitt (mmm). Deretter var planen å bare slappe av og bare gjøre, ingenting imens jeg såg på serie! Men siden jeg ble rastløs og ikke orket å bare sitte inne, så tok jeg meg like så godt en joggetur. Merket det begynte å bli liiitt glatt på veiene, så av og til var det som jeg tok 2 steg frem og 5 tilbake. Når jeg kom hjem så tok jeg litt mageøvelser, så nå er jeg fornøøgd! Nå er det bare lørdagskos resten av kvelden! 

  '
  Super fin treningsjakke jeg fikk til jul !  


  Noen av favorittproduktene for tiden ♥♥

  Ha en super fin lørdagskveld alle sammen♥

 • 7

  HeiHei ♥

  Prøvde ut en fantastisk oppskrift for noen få dager siden. Bananpannekaker som jeg endelig fikk prøvd meg på å lage! Fremgangsmåten er absolutt ikke vanskelig og funker som en sund frokost, kvelds, mellom måltid, osv osv.  


  Synes?♥

 • 16

  God kveld ♥

  Da er jeg endelig plassert i sofakroken! Startet dagen med kjøretime og deretter en tur for å trene og dro hjem med en herlig følelse!  Ellers så har egentlig ikke dagen gått ut på så mye mer. Lagde meg en super god kveld isted med grove rundstykker, egg, salat og cottagecheese! Smakte himmeeeeelsk ! !

  Gjort på noe kjekt idag?♥

 • 14

  HeiHei♥

  Startet dagen med en fin treningsøkt! Er så glad for at jeg endelig har klart å starte med trening, så dette skal det bli resultater av. Dro for første gang igår! Jeg som trodde venninen min skulle være, kunne uheldgivis ikke. And i was like " Jeg skal såå ikke inn der alene!!!!"  likefør jeg dro hjem (pyse)..  MEN, jeg greide å pushe meg selv, noe jeg ikke angrer et sekund på. Så visst du er like mye i tvil med å dra på treningssenter som det jeg var/er, ikke frykt ! Det bruker å gå mye bedre enn det tror det vil ! Du vil heller angre på at du IKKE dro. Og den herlige følelsen etterpå, ahhh ! Just do it ! 

  Her har dere meg, leve mitt normale liv de siste dagene! Spesielt det første bildet, kjører stil ! 
   

  Hva driver dere på med disse dager?♥

 • 22

  Hei!!♥

  Her kommer de siste månendene mine i 2013! 

  Denne måneden så var jeg tydeligvis obseesed med kindersjokolade (as always, hehe, my love), te, levende lys, serier, ta bilder, venninebesøk , ble sponset!


  Kjøpte meg en super fin burgunderrød bukse, Tegnet, bestilt ny klokke fra Ebay, var på herlig jentekveld, lagde meg hjemmelaget ansiktsmaske, det begynte å snø, jeg ble syk...


  Kalender, Bursdag, koselige serie kvelder på rommet, leste hunger games, jobbet masse, feiret jul, fikk ny kameralinse og masse mye fint til jul, koselige julefrokoster, julemiddagerprøvde sunspa for første gang, hadde en koselig nyttårsfeiring!

  Synes dere om bildene?♥

 • 12

  Heisann !
   
  Ett nytt år er startet og nye sjanser er på vei. Jeg laget meg ett nyttårsforsett-ish innlegg tidligere før nyttår, håp om at jeg skal greie å fullføre dette. Bare meg som blir me motivert til å oppnå noe, når man er kommet inn i nye året? blir liksom en nesten helt ny start, hvor man får sjansen til å oppnå det man ønsker!

  Er nok ikke bare meg som har streket under "Trene"  ! Dette er noe jeg SKAL blir bedre til, noe jeg har lovet meg selv til å bli bedre til. Jeg SKAL nå målene mine og ikke skuffe meg selv ! 
  Så avslutter man med litt inspirasjon ♥ Liker det! 
     Har du noen spesielle nyttårsforsett?♥

 • 18

  God morgen♥

  Da tar jeg snart turen til en ny kjøretime ! (Nyttårs forsett nr. 1 , Få lappen )  Jeg skal! Etter dette så blir det kanskje en liten bytur med en vennine!  Lagde meg forresten en av de beste frokostene jeg har laget noen gang før, i think. Jeg satt iallefall oppe en stund igår kveld, fant mange fine youtube videoer med mange smarte tips til hverdagen, som jeg sikkert kan vise dere i senere innlegg?

  Formet iallefall et lite hull i brødskiven med et glass, deretter la jeg skivene på stekepannen, både den lille rundingen jeg hadde skjært ut + den andre delen. Stekte dem litt før jeg la et egg i rundingen på skiven,  og stekte det derfra. Smakte kjempe godt og ikke minst sundt ! Hvorfor har jeg ikke tenkt på noe sånt før??

   


  Bare jeg som synes dette var en helt fantastisk ide? ♥ Tar gjerne imot flere frokosttips!

 • 12

  HeiHei herlige dere ♥

  Tenkte å ha et lite tilbakeblikk på året. Blir bare bilder fra det siste halvåret siden jeg desverre ikke har noen bilder før sommerferien ( Måtte slette alt som var på skoledataen før sommerferien ) trist :( 
  Jeg hadde iallefall mitt siste år på skole, noe som føltes veldig rart, hehe ! 
  Det begynte å nærme seg sommerferie, feiret sanktans med min fine familie og reiste til Danmark i slutten av måneden med familie ! 
  Danmarks tur med familien, som innebærer legoland, dyrepark, strandtur, sightseeing, familiekos, og taning! Danmark er så fantastisk synes jeg ! 

  Litt fotoshoot,  var kjempe flink med å trene og dra på fjellturer, var bakemester, dro på fisketurer, besilte fin levis skjorts fra Ebay, hjalp til med å male hus!
  Skjedde vel egentlig ikke sånn KJEMPE mye, litt slappe dager husker jeg det var, Lillebror hadde bursdag, fikk personligalmannak, litt byturer og sliiikt


  De siste måneden kommer i et annet innlegg♥

   

 • 11

  Heisann og godt nyttår alle sammen ♥

  Håper alle hadde en fin nyttårsfeirng igår. Tenk at det allerede er 2014?   crasy! Igår var jeg så heldig å få tilbringe natten I Bergen by på hotell med kusinen min.  Fikk kjempe fin utsikt over byen noe som var helt supert . Vi spilte Uno, og såg på Harry Potter imens vi nøt den fine utsikten over fine Bergen!  Igjen, godt nyttår alle sammen ! ♥

 • 12

  Heisann !! ♥

  Alt for mye fravær her... Har vært på jobb og ikke så veldig mye hjemme, så derfor har jeg ikke fått spesielt tid til så mykje bloggings ! Men here i am, for å ønske alle sammen en kjempe fin dag og et herlig godt nyttår! Startet dagen tidlig for å dra på jobb siste gang i år. Så var det hjem for å gjøre meg klar og fikse meg til kvelden. Nå står først pinnekjøtt på vent, snart klar til å spises !! Nam nam nam, #gledermeg!    Ønsker alle en super fin nyttårsfeiring♥ See you next year ! 

 • 22

  God kveld ( natt ? )♥

  Tenkte å gi fra meg lyd før jeg tar kvelden. Dagen startet ganske rolig, og jeg fikk sovet lenge ( got to love it ) , deretter små ryddet jeg litt. Senere så var det (faktisk) en joggetur ut i det stygge stormværet, to get some fresh air. Når jeg kom hjem så var det hjemmekos med hjemmelaget pizza, litt familiebesøk og KingKong på Tv, så trist på slutten : ( SKulle ønske jeg også hadde en så søt gorilla til friend! Stikker til dyreparken og stjeler en "hysj"

  Nei, nå burde jeg finne sengen tror jeg...  Whatcha sayn? Hatt en awesome Lørdag?♥

 • 14

  God kveld♥

  Nå sitter jeg godt plantet i sengen, reading some blogs and redigerer some pictures ( fin engels u know ). Idag var det tilbake til jobb igjen, noe som egentlig bare var koselig. Hater at været utenfor ikke gir fra seg et eneste lite hvitt snøfnugg.. alt som kommer ned fra skyene våre er bare piss. Det regner og det blåser storm, så det er jo umulig å gå med paraply uten å se ut som en tulling som må vri paraplyen riktig slik at den ikke vrir seg helt i feile veier.

  Flere som har like ekkelt vær?♥

 • 10

  HeiHei♥

  Vi nærmer oss med stormskritt til et nytt år, og det er helt sykelig hvor fort dette året er gått og alt som har skjedd iløpet av året! Blir alltid like overrasket over hvor mye som skjer iløpet av et år, nye utfordringer, glede, sårhet, også videre og videre ! 

  Vært år så kommer vi med nyttårsforsett, noe jeg har begynt å slutte med, for jeg greier ALDRI å oppnå dette på det ene året. Så derfor lager jeg heller et innlegg om hva jeg ønsker og håper å kunne oppnå! Selfølgelig er det aldri umulig å oppnå dette, gjelder bare å ha sterk nok tro på seg selv ! 


  ♥ Trene ! Visst det er noe jeg ikke er flink til så er det å trene jevnlig. Får kanskje mine moments hvor jeg er veldig flink, men ønsker å holde dette hele tiden og ikke bare i temperary! 

  Sunn! Er faktisk ikke så aller verst med dette, men ønsker å finne en god rutine jeg kan holde hvor jeg holder godsakene bare i helgene, og drikke mye mer vann ! 

  Sleep ( zZ zzZ z ) ! Bli en flinkere sover! Mer søvn! Jeg er vel ikke den eneste som ønsker å oppnå dette?
   
  Live healthy

  Lappen! Ææææ, jeg vil ha lappen ! Jeg har begynt med timer og slikt, og håper veldig jeg kan greie å fullføre lappen FØR sommeren !! 

  Positiv & mindre stress! Jeg har mine tider der jeg virkelig ikke finner lyset i tunnelen. Er den personen som tenker det værste først, just to be prepared, haha, rart! Vil snu dette, og bli en mer positiv person ! 

  ♥ Spare ! Spare penger, og tenke litt smart om pengebruken ! 

  Reise ! Jeg ønsker å reise til New York! Seriøst, IM COMING NY!! bare vent ! ( Visst dette skjer så kan jeg selfølgelig bare stryke over "spare" greiene.. if u know what i mean!)
   
   
  Noe DU ønsker å oppnå til nye året? ♥

 • 9

  Hey Sweeties♥

  Så utrolig herlig med litt juleferie! De koselige innestundene, gode frokosten, julekake, familiemiddagene, og ja, everything! Veldig snart så går turen opp til Besteforeldrene mine for den tradisjonelle familiemiddagen, hver andre juledag,  hvor vi blir servert verdens beste kalkun !!  Ææ, som jeg gleder meg!
  Bildene ble knallgule !!! Så måtte redde saken med litt black and white! 

  Hva skal dere denne dagen? ♥

 • 22

  Hei & Hå og GOD JUL !!! ♥
   
  Tenk at tiden har gått så fort! Dagen jeg har sett frem til lenge, er nå over, men det betyr ikke at den koselige juletiden med god julemat, familie og julekake er over. Lille julaften så jobbet jeg sent, og på selveste julaften måtte jeg tidlig opp for å dra på jobb, gikk desverre glipp av den lange gode morgenen med julesokk og koselige juleserier, jaja, heldigvis var jeg tidlig ferdig da !
  Når jeg var ferdig så var det hjem, slappe av og kose meg før det var videre til besteforeldrene mine, hvor mange av de andre av familien også var! Kjempe koselig ! Pinnekjøtt, god dessert, familien samlet, og "dam dam dam" gaveåpning! Brukte ca. 3 timer på å åpne gaver, men tiden gikk såå fort, så det var ikke noe jeg la merke til at all!


  Fikk såå masse fint ! Bla. ny kamera linse: 50mm, 1.8 !! Skal bli så mye bilder fremover ! 


  Hvordan var deres Julaft? Fått masse fint?♥

 • 18

  Hei Hei♥

  Long time no see ! Utrolig dumt å bare forsvinne fra bloggen så lenge, men motivasjonen har ikke vært på topp, masse jobbe denne måneden og når jeg ikke jobber så fokuserer jeg på slappe av, venner, kjæreste og julehandel. Desember vil alltid være en travel måned, men liker det! 

  Idag har jeg vært med Mamma og lillesøster på IKEA for å handle inn litt nødvendigheter, og til kjøkkenet vi holder på å pusse opp ( kommer til å bli såå fint ) som jeg gleder meg veldig til er ferdig. 
  Nå har jeg nettopp sett ferdig siste episode av the carries diarie som var kommet ut, og snart er det god hjemme laget pizza for tur!    


  Hvordan går det med dere? Noen som ikke er helt ferdig med julegaver? for det er ikke jeg...♥

 • 24

  Hei søte♥

  Idag har det vært full timeplan. Startet Lørdagen med å stå opp tidlig opp for å dra på jobb, og fy så kaldt og windy det er ute idag. Etter jeg var ferdig så tok jeg turen opp til en vennine for å lage oss noe god middag, Chicken Tandori ( mmmm ), imens vi såg film og tok det helt chill etter en lang dag på jobb. Er utrolig trøtt, så får vel hvile ut til en ny dag på jobb imorgen!

  Last Christmas - Ariana Grande
   
  Hatt en fin Lørdag? ♥

 • 8

  Heyy♥

  Da stikker jeg veldig snart på jobb, så need to hurry !!  Lurer forresten litt på om dere har noen ønsker til blogginnlegg? noe spesielt dere vil jeg skal skrive om? Kommenter gjerne om det er noe! 


  Upps! BH-stroppen viser.. brutalt ! 

  Noe bloggtips?♥

 • 19

  Heii♥

  Bare innom for å ønske alle en fin fin dag før jeg stikker på jobb! Fristelsen av å stikke foten ut døren idag er ikke stor, det regner ute, og jeg kommer til å drukne på vei til jobb. Neida, så lenge jeg tar med meg svømmeføttene så skal det nok gå great!   Ha en super dag alle sammen♥

 • 8

  God kveld♥

  Idag var det jobbings igjen, og koste meg som vanlig! Kan heller ikke tro at det faktisk er mindre enn 2 uker til jul !! ? what?  Tiden går så alt for fort, men akkurat nå liker jeg det ! Før jobb idag så fikk jeg også tatt meg turen på BikBok for innkjøp av en ny bukse, Super flex bukse, tenker jeg viser det imorgen ! ♥
  Ellers så får jeg vise siste updates på instagram så lenge ! 

  ♥ Julehandel med bestejenta, og litt god ettershopping mat!      ♥ Sunday morning, gjør meg klar for middagsbesøk    ♥ MILKA sjokolade !! Omg, jeg ble helt gira når jeg de hadde begynt å selge dem her i Bergen !! Ææ, visst du er like glad i Milka sjokolade som meg, og da spesielt med Oreo, og bor i nærheten av Bergen! Ta turen innom Åsane senter !! 

  Nå må jeg løpe, fjerne masken jeg har klesset i ansiktet, jeg S-t-i-v-n-e....r

  Hva har dere søtiser gjort på idag?♥

 • 14

  Hei & Hå♥

  Dagen idag startet med en liten shopping runde med mor og søster, deretter var turen videre til jobb! Før jobb idag, fant jeg et nydelig skjørt jeg endelig fikk kjøpt meg. Gleder meg masse til å kombinere det med mange forskjellge antrekk, wii, fikk det for 90,- så prisen var absolutt ikke noe gale! 
  Et par nye sko jeg fikk til bursdagen fra min søte familie ♥ Love them

  Hvordan har deres dag vært?♥

 • 14

  God kveld ♥
   
  Da satt jeg endelig godt plassert i sofaen etter en liten dag på jobb, ikke så mye mer enn det jeg har drevet på med idag egentlig, så ikke så veldig mye spennende å skrive. Tenkte uansett at jeg skulle tipse dere litt om hvordan jeg redigerer bildene mine. Jeg er vel ikke den eneste som sliter med gule, eller mørke bilder i vintertiden?  Helst ønsker jeg selfølgelig bildene mine minst mulig redigert men fortsatt lyse og fine, men det er litt vanskelig å få til nå for tiden. 

  Jeg bruker Picmonkey.com til å fikse bildene mine.

  ♥Trykker først og fremst på "Colors" og drar "temperature" knappen ned til ca 11- ( så lenge det ikke blir for blått og unaturlig ) 

  ♥Deretter fikser jeg lyset på "Exposure" og drar "Highlights" knappen opp en del hakk. Det ser man egentlig litt selv på bildet, at det ikke blir alt for kornette og for "blendet", alt ettersom hvordan man ønsker det selv! 

              

  Under ser dere litt eksempler på gule/orange ish og mørke bilder, det er altså bildene til venstre som er uredigert

  Har du noen tips&Triks og dele?♥ 
   

 • 16

  Heii♥

  For meg så innebærer julestemning, Snø, Mandarin, Kakao, Juleserier, Mørke kvelder med peisen, julegavehandel, julebakst og kalender! SPESIELT så MÅ det være snø, uheldigvis så kom regnet idag, men heldigvis så dro den ikke med seg all snøen. Var jo på middagsbesøk idag som var veldig koselig, fikk god mat og stemningen var toppers! 
  Ellers så håper jeg på å få sovnet litt tidligere idag enn de andre dagene, det er et mål! 
  Ønsker alle en god natt ♥

 • 16

  Hei Hei♥

  Jeg er her fortsatt !  Blir en del jobb fremover denne uken, men skal prøveee å få til god blogging fordiom, selvom den ikke har vært noe serlig de siste dagene, ehe.. sorry for that. Om ikke lenge så drar jeg og familien til Mormor og Besten for middagsbesøk, nam nam! Alltid så koselig, gleder mej ! Utenom det så skal jeg nok bare ta søndagen med ro! 


  Hva er dine søndagsplaner?♥

 • 20

  God morgen ♥

  Beklager for at det ikke ble noe innlegg igår. Hadde ikke noe nettverk før jeg dro meg selv til jobb og kom ikke hjem før sent.

  Ville forrsten vise dere 2 utrolig fine youtubere! Bare elsker videoene deres! Husker når jeg først fikk øye på videoene deres så ble jeg sittende langt på kveld, hehe ! SÅ visst dere kjeder dere, ikke har noe å gjøre, or anything, ta dere gjerne en titt på videoene! Veldig inspirerende ! 
  Evelina   ♥  Zoella  ♥

 • 8

  God kveld ♥

  Innom for å ønske alle en fin kveld og en god natt ! kjenner jeg har en liten headache og føler meg ikke på det beste, så det skal bli godt å treffe puta ikveld! Imorgen er det jobb, og er nok ikke hjemme før langt påkveld. Tenkte kanskje å få prøvd å handle inn litt julegaver før jobb, men det får jeg heller vurdere imorgen tidlig, hehe !  Ha en god kveld alle sammen♥

 • 18

  Heisann ♥
   
  Da tar jeg snart turen på jobb, må si fristelsen over å bare ligge i sengen å se på film var veldig stor idag, men det går nok ikke idag.  Har ikke så veldig god tid på meg! Tenkte jeg skulle laste ned et par nye sanger til den lille turen, spise litt og kledd på meg noe annet enn nattåy, selvom det faktisk frister litt å bare gå slik... haha ! 
  Btw. JEG har begynt å lese! Og vel... siden jeg er helt obsessed av Hunger Games så måtte det jo bli den ! 

  Hva skal dere idag?

  Ønsker alle en fin dag♥

 • 14

  Its my Birthday !!
  Tenk at tiden har gått så fort, nå er det ikke særlig lenge til jul heller ! Jeg har faktisk ikke lagt noen store planer for dagen, ingen er hjemme i huset og jeg er helt forlatt, hehe, neida det forandrer seg utover dagen! så får vel bare ta den som den kommer! 

   

  Ønsker alle en super dag♥

 • 26

  Heii søte lesere ♥

  Idag var jeg med bestemoren og bestefaren min på handlings for å være med å plukke ut litt julegave og bursdags gaver, heldig er jeg, fant så mye fint! Gleder meg masse til å pakke opp gaver i nærmeste fremtid! Fikk til og med kjøpt inn litt julegaver selv, så tror faktisk dette kan gå bra, hehe, at jeg faktisk får unnagjort alt uten at jeg må løpe rundt som er galning for å finne de siste gavere! Senere så kom Pappa hjem fra en liten Danmarkstur med jobben, kan vel kalle ham litt nisse, for han hadde så klart fraktet med litt snop til oss !    

  Var forresten også så heldig å vinne en konkurranse idag på Sara sin blogg! Wii, gjett om jeg var glad! Dere kjenner den følelsen når DU av flere folk er den heldige vinneren av en premie, ja , that feeling!!

   


  Nå må jeg egentlig skynde meg! Skal ned på serie date til en vennine, hehe, Walking dead`s siste episode før de har pause ??! i think ! Gleder meg ! 

  Flere som har fått unnagjort litt gavehandlings?♥

 • 44

  HeiHei♥

  Åhh, så herlig, endelig er det Desember, den koseligste måneden i året! Var så heldig å få en av de beste kalendere jeg noen gang kunne fått, kinder sjokolade (favoritt sjokoladen deluxe !!) wii. Føler meg mye bedre idag heldigvis, og har fått gjort mine søndagsplaner. Har ryddet, vasket, dekorert litt på rommet, og har tent det første adventslyset! Resten av søndagskvelden skal tilbringes med koselige adventsserier/episoder, ønsker alle en fortsatt fin søndagskveld!   To innkjøp fra de siste dagene! Faktisk min første YSL leppestift, og et par nye Converse (noe jeg virkelig trengte). Når jeg såg hvor hvite converse EGENTLIG skal være så fikk jeg litt sjokk når jeg tok et blikk på hvordan mine såg ut... jeg bare " okey... skal de være SÅ hvite???" flere som skjenner seg igjen?

  Hvordan tilbringer dere 1 desember?♥

 • 10

  Heisann♥

  I skrivende øyeblikk sitter jeg i sofakroken, hvor jeg har tilbringethele dagen min! Følte meg ikke noe bra når jeg kom hjem fra jobb igår, og endte opp med oppkast.. WOHO  ( nei...) Er på bedringens vei nå da heldigvis! Men uff, bloggingen har vært helt nede de siste dagene! Absolutt ikke bra ! Torsdag var jeg på jobb til 6, siden det var nattåpent denne dagen så måtte jeg jo selfølgelig se litt! Og Fredagen var det jo også jobb! Satser på en god dag imorgen, hvor jeg også kanskje får vist litt av innkjøpene mine!  Hvordan går det med dere da?♥

 • 26

  Heisann♥

  Uff, jeg må virkelig beklage den helt utrolig bloggingen! Lysten til å blogge har ikke vært her de siste dagene, og jeg vil blogge fordi jeg vil og ikke tvunget, if you know what i mean? Hehe, uansett ! Igår var jeg å såg cathing fire, noe jeg virkelig digget ! Hunger games er rett og slett min favoritt film og Jennifre Lawrence er virkelig super ! 
    
  Jeg har forresten sett litt rundt på, og jeg har satte min interrese for St.tropez selvbruning mousse !  Jeg er vel ikke den eneste som ønsker sommer brun og fin hud ikke bare om sommeren men vinteren også? Føler meg 10 ganger bedre når jeg har litt farge på kroppen!  Så lurer litt på om noen av dere har noen gode ord om st.tropez eller andre selvbruninger som er gode? Blir super duper glad for svar!!   


  Peace♥

 • 20

  Hei Søtiser♥

  Idag fikk jeg sovet lenge ut, noe som var super herlig! Lagde meg en god frokost, og ikke lenge etter så kom heldigvis sis hjem fra skolen og kunne ta litt antrekks bilder. Planen for resten av dagen er ikke stor utenom en liten tur ned til Susann, alltid koselig!


  Late som man går poseringen

  Jakke Cubus, T-skjorte Gina Tricot, Bukse Carlings, Skjerf Cubus

  Tycks?♥

 • 15

  HeiHei♥

  Jeg må bare skynde meg å skrive her ! Blir snart hentet av Mormor og tante for å være med på teater for å se jul i blåfjell, aw så koselig ! Kusinen min er med å spiller, som er utrolig flink, så det blir nok bra ! Fikk tatt litt antrekks bilder, og heldigvis rett før mørket satte seg og snøen begynte å dale ned. Det var flinke lillesøster som var så snill å kunne ta bilder av meg. Skal prøve å få hun til å hjelpe til med det flere ganger, hehehhehe!


  Jakke ??, T-skjorte BikBok, Bukse BikBok, Skjerf, BikBok
  Ja, vi får vel gå for BikBok idag !

  Noe kjekt som skjer idag?♥

 • 8

  Heii♥

  På lite med en liten søndagsinspirason! Samle opp litt inspiasjon for den kommende uken:   I know the secret of Victoria | via Tumblr

  (100+) Tumblr

  Hva skulle jeg gjort uten weheartit?

  Tycks?♥

 • 0

  Hei og hå♥

  Hadde en kjempe fin kveld med jentene igår! Var så koselig å kunne samles igjen, og merket det var mye å cathe up, rett og slett masse snakkings.  Utenom det så lagde vi god mat, chicken tandor (mmm, det er så godt), og deretter litt film, og det ble selfølgelig en animasjons film, hehe! Veldig kjekt !   


  Skulle få til et bra bilde her men.. så var det et jordskjelv og sånt, såå..

  Åjj, not again,  jeg som skulle legge meg tidlig, heheheheheheheheheheh...Didnt happen!

  Flere som synes det er koselig med slike kvelder og what?♥

 • 24

  HeiHei♥

  Da var det endelig Lørdag igjen, og denne lørdagen skal tilbringes med gode venner. Alle jentene skal samles igjen og ha en god jentekveld, noe som begynner å bli veldig lenge siden sist. Vi er mer opptatt enn før, og når alle først har tid så skal det nytes. Så det er mine planer! Tar nok snart bussen på butikken med de andre for å kjøpe inn litt varer. 

  Skjorte BikBok, Skinnjakke Cubus, Jeans BikBok, Skjerf Cubus

  Hva er deres lørdags planer? ♥

 • 4

  God fredags kveld♥

  Det begynner å nærme seg Desember med stormskritt, noe som vil si " snart bursdag og jul" Wihuu! Tiden har gått fort, det er ikke noe tvil om en gang ! Nå har jeg endelig fått laget meg en liten ønske liste, og er nok mer enn det som står på listen, NewYork tur ( Kan jo drømme... ).
  Neglelakker, Opprøret av Ally Condie, Daniel Wellington klokke, Kameralinse 50mm, Michael Kors veske, Dr. Martens sko, Bodybutter fra the body shop, Jorgobe Maske, Moroccan oil, Ole henriksen produkter, cocochanel leppestift, "Vakker" Bok, Lulu`s sminkemappe, St.Tropez mousse selvbruner, Nye hvite Converse, Klær fra Ivyrvel

  Hva er deres ønsker for jul/bursdag? ♥

 • 10

  Heisann ♥

  Igår var en dårlig dag for bloggen. Var på jobb igår og var ikke hjemme før veldig sent. Haha, siden jeg måtte vente på bussen igår og  samtidig var super tørst så bestemte jeg meg for å kjøpe meg noe å drikke på Statoil, når jeg kom til kassen og skulle betale med kortet så ser jeg forvirret rundt meg( hvor er bankterminalen?) så sier jeg "emm, jeg skal betale med kort.." , mannen peker rett foran meg, og ja.. der var den." hehe, vel, jeg er litt trøtt..."  Uff, går det an å væe så blond!!

  Forresten så har jeg tenkt litt på om jeg skal farge håret mitt!! Jeg har alltid sagt sånn at jeg aldri noen gang skal farge håret, gidd ikke det, bare go for the natural. Men har vært så fristet med å farge ombre, har egentlig veldig lyst! Men så er det den lille skrekken med å sette seg i frisørstolen, no way back! Men tror det kunne blitt veldig fint! Såå, What to do? Hva synes dere??  Eller bare gå for det naturlige som jeg allerde har?


  Hva synes dere?♥

 • 23

  Heisann♥

  Trodde det skulle være enkelt å måtte kle seg i varme klær.. men nei! Jeg ender alltid opp med å fryse med en gang jeg stikker foten ut fra døren. Nå som snøen er kommet så får man vel vende seg til det. Idag er det forresten min storebrors bursdag, så må gratulerer han masse med dagen ! ♥ Nå stikker jeg snart til byen tenker jeg, så får vel prøve å skynde meg.  Flere som synes det er vanskelig å kle seg varmt? haha♥

 • 2

  Hei ♥

  What a day ! Har ikke vært så trøtt på lenge. Startet dagen med å dra på jobb og som vi ALLE har fått med oss, enten ved å lese på facebook, eller bare se ut vinduet så har begynte det å snø her i Bergen by også. Veel, det er jo koselig men liker ikke når snøen blir slafsette, bussene alltid er for sein og alt bare er kaldt. Etter jobb så dro jeg å møtte en vennine for så å spise litt god china food (Nam,Nam), Kongereker og stekt ris, jeg synes iallefall dette var super godt! Litt etter jeg hadde kommet hjem så sovnet jeg (!!) noe jeg aldrii pleier å gjøre!! Har rett og slett vært utrolig utslitt og trøtt idag, så derfor very very bad bloggings...............  Hva har du gjort idag? Flere som også er veldig disse dagene?♥

 • 14

  God kveld ♥

  Innom for å si God natt ! Skulle jo legge ut antrekksbilder og alt, men alt gikk rett i dass for å si det slik..   Som skrevet så skulle jeg jo opp til Bestevenninen min, noe som var veldig koselig, ble serie og litt snikk snakk!  Så nå blir det en episode av Top model Norge før jeg hopper til sengs, for å imorgen blir det tidlig opp på jobb. Skal likevel prøve å få til litt bedre blogging imorgen!   God natt søte dere ! ♥
   

 • 17

  God morgen... eller, god dag!♥

  Idag har jeg fri og planen min var å få vasket, og fikset litt på rommet, deretter ta turen ned til min godeste vennine for en liten walking dead date! Hehe, ny episode kommer ut og den måå bare sees! Tenkte nettopp at jeg skulle få til en antrekkbilde ute idag, også løfter jeg blikket ut og bare.... " its rainy outside ". Jeg hater det... men skal nok få til noe uansett ! 

  Hatt en fin start på dagen?♥

 • 27

  Hei søte leser ! ♥

  Det begynner å nærme seg jul med stormskritt og den tiden man burde begynne å tenke på julegaver. Det skal faktisk ikke alltid være så lett å finne gaver! Og visst du er sånn som meg så venter man vel til siste uke der man har så liten tid at man bare løper rundt og rundt senteret for å finne the perfect gift, hehe ja. 

  Tro det eller ei, så har jeg noen små julegavetips for han og henne, dere kanskje kan få noen tips fra!  1. Bodybutter fra Bodyshop   2.Neglelakker i forskjellige farger   3. Ansiktsmasker fra diverse butikker som Kicks  4. Smykkestativ  fra   6. Sminkemappe fra Lulu`s  1. Boksere   2. Parfyme   3. psp/Xbox spill han liker   4. Skjorte eller div. gensere   5. Små høytaller

  ET TIPS TIL: Du kan jo også avtale med venninene dine at dere dropper julegaver og heller tar en kveld ute å spiser, eller en kveld hjemme hos en av dere der alle spleiser på masse god mat og tilbehør ! Hehe, slipper alt julegavestress og win win situation! 

  Hva synes dere om innlegget?♥

 • 8

  God morgen♥

  Var til en ny vri å våkne til blå himmel og litt sol? fra storm og regn. Men klager absolutt ikke! Så langt så har jeg bare fått tid til å spise meg en god frokost, ellers så får dagen min gå som den går! Take it as it comes! 

  Har forresten meldt meg på schwarzkopf  til konkurranse, hvor man kan vinne en photoshoot i DET NYE! Hvor gøy og spennende hadde ikke det vært? Jeg har iallefall et veldig VELDIG stort ønske om dette! Så om dere vil så kan dere veldig gjerne stemme på meg HER HER HER   ... hehe, ja, hadde blitt super happy!   Setter veldig stor pris på alle kommentarer dere legger fra dere på bloggen min, er så kjempe koselig !! 

   Ønsker alle en fin søndag !!

 • 18

  God lørdags kveld♥

  Har et lite velværetips til dere idag, om hvordan lage en super hjemmelaget ansiktsmaske. Man trenger ikke nødvendigvis kjøpe kjempe dyre produkter for ansiktet når man kan bruke ingredienser man allerede har hjemme for å lage en.

  Jeg startet med å vaske ansiktet skikkelig med en vaskeduk for bedre effekt på masken. Deretter blandet jeg Honning, sukker og kanel og lot masken være på i ca 10 minutter, så vasket det av! Huden ble kjempe myk og følte det gjorde ansiktet mitt så mye bedre og freshere! Denne skal garantert prøves flere ganger, se litt om hvor bra effekt den gir etter tid!


  Føler meg pretty prettyy..

  Honning er jo full av proteiner, antioksidanter og bare bra for huden. Sukker og kanel virker som fin skrubb! 
  Dere kan gjerne føle litt selv på hvor mye sukker og kanel dere ønsker!

  Hva synes dere?  Noen som har noen andre tips til ansiktsmasker?♥

 • 20

  God Morgen♥

  Starter dagen med 4 bloggere jeg har plukket ut fra linkerunden! 


  http://juliaagnes.blogg.no/
  Når jeg klikket meg innpå bloggen hennes så fikk jeg virkelig lyst til å scrolle meg nedover!  Den har et fint, enkelt og ryddig design! Bildene er i veldig god kvalitet og antrekkene hennes er helt utrolig inspirerende! Super søt jente! 


  http://linnyy.blogg.no/
  Herlig jente, med super fin blogg, fine bilder og fint design ! Fant også masse fin inteiør inspirasjon, noe som iallefall interreserer meg veldig! En jente som venter en søt prins, ønsker deg all lykke med det! 


  http://idsa.blogg.no/
  Liker denne bloggen  veldig godt! En sprudlende og glad jente med en blogg som inneholder mange fine bilder, outfits, hverdag og innlegg som gir inspirasjon! Designet hennes er også ryddig og fint! 


  http://emmasinblogg.blogg.no/
  Kjempe søt jente med en kjempe fin blogg! Tar helt utrolig fine bilder og med et veldig fint design, også kjempe flink med oppdateringer! Bildene hun tar er virkelig av kvalitet, verd å ta en titt! 

  Tusen takk for alle som ville melde seg på, appreciate it! Blir nok linkerunder flere ganger, med så mange fine bloggere som er der ute!!

  Noen av dem du allerede leser?♥

 • 20

  Heisann♥

  Hvor gøy er det ikke å få pakke i posten? Og når den kommer helt uventet! Idag kom iallefall denne herligheten i posten til meg. Wii! Super fin og kommer nok til å bli brukt masse fremover! Har lenge ønsket meg en worldmap klokke, og når jeg såg de selgte en super billig på Ebay, så var det bestill med en gang! 
  Link HER

  Tycks?

  PS: Dere kan fortsatt skrive dere på LINKERUNDEN for dere som ikke har gjort det enda!!

 • 18

  God morge søtinger !♥

  Da tar jeg veldig snart turen på jobb !  Burde egentlig lastet ned et par nye sanger på den lange bussturen idag... Skynd meg !!!  Også tenkte jeg å bare kjøre igang en linkerunde, såå mange utrolig fine blogger der ute, så bare til å skrive ned blogg adressen sin, trekker jeg ca. 3 blogger, så blir det linkerunde om ikke alt for lenge !   Ønsker alle en fin Torsdag! Snart Fredag folkens , woo! ♥

 • 26

  God morgen ! ♥

  Tenk at jeg fikk til å skrive et innlegg før jeg tar turen ut fra døren! Drar snar på jobb, og er heldigvis så heldig at jeg får bli kjørt av min kjære besten ! Heldige meg! Været er ikke så stabilt eller noe særlig varmt sååå... gleder meg masse til å komme meg hjem etter jobb, slappe av med en god serie.  Ønsker dere alle en super awesome Onsdag ! ♥

 • 10

  HeiHei!♥

  Da har jeg fått svart på spørsmålene dere sendte inn! Ble ikke på noe video denne gangen desverre, funket bare ikke, haha! Og tusen takk for spørsmålene jeg fikk inn av dere !


  Hva er det du like best ved deg selv utseendemessig? Hm, må kanskje bli leppene! heheh


  Hvilke butikker handler du mest klær fra? Handler mest på BikBok, GinaTricot, Monki, H&M og VeroModa vil jeg si !

  Hvilke produkter bruker du til håret ditt? Bruker igrunnen bare vanlig shampo og balsam.

  Favorittblogg og favorittsmykke? :) Det må være EirinKristiansen sin blogg! Hun har alltid så interresante og gøye innlegg med mange fine bilder ! Spesielt nå som hun bor i NewYork, HELDIG JENTE !!   Og favorittsmykke må være gullenken jeg har kjøpt på H&M, den passer til så mye og gjør et antrekk så mye bedre !   Leser du noen blogger som ikke er på topplisten? Yes i do, leser jo bloggen til noen av dem jeg er venner med på blogg, men greier rett og slett ikke å skrive ned alle, kanskje jeg kan lage et innlegg å tipse litt om blogger da?  Ja!  det kan jeg  !  Er jo så mange fine blogger der ute som ikke er på topplisten og som fortjener plassen til noen av dem som faktisk er på topplisten!

  Hvor gammel er du? Jeg er 18, snart 19 !Woop

  har du noen ting som irriterer deg? Jaa! Som når noen går foran deg på gaten, og egentlig går utrolig saaakte, men du får deg liksom ikke forbi, det er liksom sånn.. irriterende..

  Rom video? Det har jeg laget for en liten stund siden ! Men lurte på om jeg skulle få prøvd å laget en ny og litt bedre en? Romvideoen Finner dere HER

  Spørsmålsrunde på video? Not this time... desverre : ( 

  top 3 bestevenner. Catarina, Linn Anita og Susann heter de, og de er supre !! 

  Mest brukt sminke. Det må være foundationen fra Lancome, Mascara fra MaxFactor og Coco Leppestiften fra Channel ! Favorittene !!   Hvor får du inspirasjon fra, både innen mote og blogging? Inspirasjon får jeg over alt ! Blogger, weheartit, in tha city, blader, tv, og ja, listen er lang ! Inspirasjon for blogging får jeg fra andre blogger, når jeg ser hvor bra og interresant bloggen deres er! Da blir inspiasjonen stor ! 

  Hva vil du bli når du blir voksen? Vanskelig å si, jeg vet faktisk ikke heeeilt ! 

   Hvad kan du bedst lide med at blogge? :) Å få søte kommentarer for bloggingen min, kunne dele bilder, meninger og tanker med dere ! 

   Jakken din på bilde *-* ELSK! hvor er den fra? Det var i Tyskland, men jeg husker faktisk ikke hva butikken heter! Den solgte liksom såå masse fint, litt merkeklær og andre merkelige klær... Haha, neida! Men de hadde blandet med klær ! 
   hvilke blogger leser du ? Litt fra vennelisten på blogg, noen av toppbloggene som f.eks Eirin Kristiansen, L0ve, Auroramohn, Krisssy, Ssbk og litt ... mange flere!

   
  Favoritt klesplagg? Denne tskjorten, jeg kjøpte på BikBok for en liten stund siden !! Behagelig og super kul! 


   Har du noen forbilder? Jeg kan vel si at EirinKristiansen er et veldig fint forbilde!

  Hvilken linje går/gikk du på vgs? Gikk på interiørlinjen, har fullført tredje året og er nå utdannet som interiør konsulent!

  Hvorfor blogger du? Fordi det er kjekt å holde på med ! Dele bilder jeg tar, meninger og tanker! Er også en ganske grei hobby, og " dagbok" Skrive ned litt 

  hva vil du jobbe med når du blir stor ??? Noe innen Interiør eller mote, Garantert !! 

  liker du unge mødre ? Er ikke noe jeg sitter å ser på.. Men absolutt ikke noe imot det! KAAN jo være litt spennende å se på av og til, men ikke noe som interreserer meg noe særlig!  Håper dere likte svarene og at dere får en fin Tirsdagskveld videre!♥ Bloggast!

 • 16

  Heisann!♥
   
  Jeg er vel ikke den eneste som ofte får en liten trist regnsky over meg når helgen er over og når tanken på alt som må gjøres til neste uke igjen er rett rundt hjørne? Og når Mandagen er her ( Dagen vi alle elsker♥♥), og allerede føler oss litt nedtrykt, plutselig ser det høljer ned med regn, og kulden slår til med en gang du løfter dyna! Hva er ikke mindre motiverende enn det??.. Men nå skal jeg ikke fortelle dere alt det er å hate med nye harde uker, men hva som kan løfte hverdagen litt opp! Jeg føler jeg trenger en liten Reminder med det iallefall! Jeg har merket at noen av disse punktene faktisk kan hjelpe stort med vanskelig og tunge dager!

  ♥Ny uke, nye mulighter, og what? Skriv ned mål for uken og fullfør dem!

  ♥Lag deg en god frokost, og prøv så godt å lag deg god tid til å nye den før du må ut! Grovt rundtsykke + te ! Mmmm

  ♥Prøv, prøv, prøv å legg deg tidligere dagen før!

  ♥Smil til folk du møter på din vei! (Gjør dagen til de du møtes bedre også)

  ♥Vær positiv med deg selv! 
   
  ♥Gled/overrask noen som trenger det

  ♥ Ta kontakt med noen du ikke har snakket med på en stund

  Og sist men ikke minst !! 
  ♥ Fortell deg selv " Dette skal bli en god dag " 
  Håper alle får en en fin uke videre !  ♥
   

 • 12

  Heii! ♥

  Var såå utrolig ufristende å våkne idag. Hørte regnet pisket mot vinduet mitt og en helt galvind utenfor! Det var faktisk helt crasy!! Jeg trengte ikke stå opp såå tidlig idag heldigvis, men sku gjerne lagt litt lengre, men men! Skulle forresten endelig prøve å spille inn spørsmålsrunden på video! Men gjett hva, jeg kom til "Da er det spørsmålrunde" så slo kameraet seg av, LOW BATTERY!! Er ikke det veldig typisk eller? Nå har jeg iallefall satte det på lading, så får vi se om jeg rekker det før jeg må ut!

   

  Forresten noe tips til blogginnlegg fremover?♥

 • 5

  Hei og håå ! ♥

  Litt sein bloggings men sånn kan det gå!   Idag er det jo Farsdag så da vil jeg bare begynne med å gratulere My DAAAD så mye med dagen, kunne ikke hatt en bedre far enn deg !! ♥ Har jo også vært rundt på besøk til besteforeldre, hvor det ble servert litt godsaker! Alltid så koselig å besøke familie !  

  Uttenom dette så holder vi på med et kjøkkenprosjekt her hjemme. Og det ser bare ikke ut!! Dere vet den følelsen av å vite hvor alt er, også plutselig har 0,00 peiling på hvor ting ligger fordi alt bare ser ut som et mess og alt er bare ommøblert! Jeg liker iallefall å ha kontroll over ting, istedefor å løpe rundt som en forvirret veggalus for å finne ting!  Gleder meg til dette er ferdig og se det ferdige resultatet ! 

  Hvordan har dere tilbringet dagen?♥

 • 28

  Heii ♥

  Da fant jeg endelig dataen min igjen. Ettersom vi holder på å pusse litt opp her hjemme, og at jeg da samtidig legger fra meg dataen i det åpenlyse så måtte jeg på leteaksjon! Ellers så var det en vellykket og fin bursdagsfeiring igår! Nå føler jeg det er Søndag og igår følte jeg det var lørdag. Jeg har virkelig begynt å forskyve dagene fremover! Ellers så satser jeg på en avslappende kveld idag ! 


  Har fortsatt spørsmålsrunde HER !!!!

  Noen lørdagsplaner?♥

 • 25

  Mornings♥

   ÅhhSå gøy å se hvor mange spørsmål jeg har fått inn av dere! Blir mye kjekker å svare når jeg faktisk får inn en del, så skal jeg se om jeg kan få svart på Søndagen ! Så dere kan fortsatt stille noen spørsmål HER !! 


  Fredag folkens ! Hvem liker vel ikke den dagen? Idag skal jeg ut å feire bursdagen til min fine kursine som fylte 18 år på onsdag, som helt sikkert blir veldig kjekt! Har fortsatt ingen anelse om hva jeg skal ta på meg ! Kjole, skjørt, jeans... you name it ! Noen tips??

   

  Kan ærlig si at bildene ikke er tatt idag. Er så utrolig vanskelig å få til lyse fine bilder for tiden! Jeg trodde det var jeg som var helt blond som ikke visste hvordan man kan stille inn kamera på slike mørke tider, helt til jeg leste at det var flere bloggere som slet med dette ! Im not the only one ! 

  Noen fine fredagsplaner?♥

 • 18

  HeiHei! !♥

  Tenkte jeg rett å slett skulle kjøre igang en spørsmålsrunde! Har ikke hatt det på denne bloggen før, så kanskje noen av dere har noen spørsmål på lur eller noe spesielt dere lurer på? Tenkte først og fremst å ha spørsmålsrunden " skrivende " men er ikke helt umulig at jeg vil ha den på video heller! I dont know!   Spør i vei!♥

 • 44

  Heiii♥

  Kommer med en liten anbefaling her ! Kjøpte med meg noen helt fantastiske bukser for noen få dager siden! Jeg har satt mitt elsk på Dr.denim buksene. Men denne gangen ga jeg en sjanse til BikBok igjen.. Er ofte slik at de alltid er for lange i beina, sitter ikke helt fint på, ja, you name it! Men wæ, jeg virkelig elsker denne burgunder fargede buksen jeg fant. SItter perfekt på, helt perfeect lengde og super billig ( 199,- ).  Jeg er forelsket!! Haha, neida... eller... jeg er vel ikke den eneste som smiler av glede når man FAKTISK finner en bukse som sitter fint på?  Tycks? Hvor kjøper du dine favoritt bukser?♥

 • 12

  Mornings♥

  Våknet med en herlig følelse! Fikk sovet lenge, og når jeg åpnet gardinene og var forberedt på kjipt vær og gråe skyer så ble jeg overrasket med fin sol og blå himmel. Luv it! Laget meg en god frokost og tenkte meg snart en liten tur ut! Ellers så må jeg bare gratulerer min supre kusine med 18 års dagen !! HIPP HIPP HURRA FOR DEG ! ♥ Gleder meg til å feire bursdagen med deg! 
  Honning & brunost er bare SÅÅ godt ! Nam nam!

  Hva er deres planer for dagen?♥

 • 12


  God kveld fine lesere♥

  Et lite sjønnhetstips innlegg til dere, hope u like! Legg gjerne igjen en kommentar om du har noen gode tips eller triks og komme med! 


  ♥Ikke klem kvisene, ta heller en klut under varmt varm og hold den på kvisene i ca. 1 min. 

  ♥Langt hår og fort floker? Sov med en slapp flette/hesteheale om natten. Gjør det mindre flokette om morningen!

  ♥Drikk masse vann!!

  ♥Skrubbe føttene, deretter smøre dem inn i baby olje & Smør babyolje på føttene før du barberer dem. Og føttene blir super myke og får ekstra fuktighet! 

  ♥Fjern ALLTID sminken hver kveld!!

  ♥Hold 1 agurk skive på over hvert øye i ca. 15 minutt. Hjelper mot trøtte og mørke ringer rundt øynene.

  ♥Rense ansiktet jevnlig!!

  ♥Ønsker lengre øyevipper? Smør vaselin på øyenvippene før du legger deg!

  ♥Kok opp vann og hold ansiktet over det kokte vannet hold en håndduk over hodet, i ca. 10-15. Fin måte å drepe bakterier og passer perfekt til før du tar ansiktsmaske! 
  raluca-1 - Polyvore
  Har DU noen gode sjønnhetstips?♥

   

 • 14

  Heiii♥

  Fikk sovet godt ut idag, noe som var utrolig godt! Har egentlig bare hjulpet mamma med å rydde litt og ellers bare tatt alt med ro. Ikke såå spennende for dere å vite eller? haha. Mellom ryddingen så fant jeg disse 3 gamle flaskene, noe pappa nok samler på. Synes de var litt tøffe, så knipset litt bilder av dem, jeg ble litt fornøyd med.

  Tycks? Noen planer for dagen?♥
   

 • 6

  Hei fininger♥

  Dagen startet med en super dag på jobb! Etter dette så var det kjapt hjem for å spise noe, og deretter rett ut igjen på familiebesøk for feiring for min supre kusine som blir 18 år !! Skal bli feirings for det på fridaay! Akkurat nå er jeg kjempe trøtt & got some headache.... fortsatt ikke helt frisk. Gleder meg til å legge hode på puta, MEN først, litt serie, bla. Top modell Norge! 

  Har forresten fått dilla på denne sangen !! Luuv it !  


  Monster - Eminem ft. Rihanna

  Hva synes dere om sangen?♥

 • 10

  God kveld søte♥

  Føler det er så mye å glede seg til fremover! Og tiden går super fort! Selvom sommeren må være den beste årstiden i året, og kulden og mørket begynner å ta sterkt over, så kan vi også ha en del gleder i denne vinter perioden, spesielt Desember, heheh ! 
   Hva gleder dere, dere til fremover? ♥

 • 14

  HeiHei♥

  Først og fremst må jeg beklage veldig for dårlig blogging. Jeg har vært syk, og dagene har ellers gått i ett! Bloggmotivasjonen var ikke på topp i og med at jeg ikke har orket å tatt noen bilder heller...  Ellers folkens, en helt ny måned med nye muligheter. Allerede November, helt crasy. Det er faktisk ikke lenge til juletiden kan komme for fult, tiden der vi kan kose oss med kalendere, sitte inne ved peisen, Bursdagen min og JULAFTEN! Woho, gøy !  

  Litt insta throwback!


  Lørdagsmorgen på vei til jobb                Selfie.... (kjedemodus..)                         Awesome art på Lagunen senter

  Enda litt awesome art                          Fine fjeset                              Selfie bilde fra bloggjiii

  Det regner og paraplyen er min bestevenn                                           bloggselfie                                          Høstantrekk (Begynner å bli cold)                


  Hvordan har helgen deres vært?♥

 • 12

  Heii♥

  Hadde akkurat lagt meg godt til rette i sengen og skulle slå på en serie for en litt fin avslutning på kvelden men så kommer torden og ødelegger, for da er vel det smarteste å slå av nettet, som vil si ikke noe serie... Greide heldigvis å bufre opp 2 episoder før nettverket forsvant OG publiserer dette innlegget! Resten av dagen har vært grei men slitsom. Jeg har greid å få på meg en forkjølese som også pleier å bære med seg øreverk, ( noe arvet fra mamma... Fy deg mamma". Øreverk er seriøst noe av det VONDESTE jeg har vært borti, det er rett og slett helt forferdelig!!! Så håpet på at jeg skal bli bedre er MEGA STORT!!   For dere som ikke har hatt øreverk! BE HAPPY! ♥ 

 • 12

  Heihei ♥

  Fikk sovet ut idag og tok deretter en liten tur til senteret for å se litt og handle inn litt nødvendigheter! Ellers så ja.. Ikke så mye mer spennende som har skjedd. Merker jeg plutselig ble kjempe trøtt nå! Orker ikke være trøtt, hehe ! Og tenk dere!! Imorgen er det 1 November allerede, er jo snart jul jo!! Dagene går fooooort!

  Dagens antrekk:


  Tycks?♥

 • 15

  God kveld♥

  Idag har dagen gått ut på jobb, og liten sentertur med noen venniner! Først og fremst så har jeg fått en dum forkjølese, og når jeg får det, så mister jeg nesten hørselen på ene øret mitt.. sdakjføsndfn, hate on that! Ellers så tok vi en liten tur på Mc donalds, men siden jeg prøver å holde meg unna det, så dro meg og en vennine å kjøpte og delte en kylling hver, haha! Der satt vi snikende med en kylling på mcdonalds.. 

  På veien hjem så viste jeg et bilde fra instagram av Miley Cyrus hvor hun faktisk hadde langt hår:
  Jeg: Se her da !
  Linn: Åj, det var jo kjempe fint, men du såg litt annerledes ut! 
  Meg: Det er jo ikke meg en gang...

  Altså dette bildet:


  Hva synes dere, ligner eller ikke?♥

 • 14

  God morgen ! ♥

  Laget en "liten" onsdags collage med masse inspirasjons bilder til dere ! Hope u like ! 
  Keep Calm and Relax | via Tumblr
  GossipGirlXoXo


  (Forhådsskrevet innlegg. Akkurat NÅ er jeg probably ute å svømmer i regnet... eller noe sånt)

  Hva synes dere? ♥

 • 22

  Heii!♥

  Da var jeg endelig plassert godt i sofaen etter en litt slitsom dag! Startet dagen med jobb og var ikke ferdig før halv 5. Da måtte jeg løpe i det fæle Bergens været for å rekke toget! Tross for det helt forferdelig regnværet, dagene som blir mørke før man får kommet seg hjem fra skole/jobb, og forkjølelse så er jeg faktisk i et veldig goodie good humør idag! Wihu, for that!


  Jeg har fått dilla på TEEEEE! Rart med det... for før hatet jeg det..

  Hvordan har deres dag vært?♥

 • 28

  Heisann♥

  Snart tar jeg turen opp til min bestie for en ny episode av The walking dead. Er jo såå spennende! Selvom det freaker meg skikkelig ut, så må jeg liksom bare følge med, noen andre som føler det samme? Er også noe med det å skremme seg selv som er litt gøy også, haha! Jeg håper bare været holder seg greit nok så jeg slipper å svømme, ser ikke så veldig lyst ut for å si det sånn....  Hva er deres planer for resten av dagen?♥

 • 15

  God morgen ! ♥

  Uff, for et vær det er ute. Jeg som alltid er beredt og alltid har en paraply i vesken og da forventer at den faktisk funker når regnet kommer... vel.. Når regnet kom på sitt værste og jeg tenkte " lurer ikke meg! JEG har faktisk paraply" så bestemte den seg for å ikke slå seg opp. Og jeg kom vandrende med paraplyen nedslått i hånden.. DET såg dumt ut...     

  Fant forresten denne super fine klokken isted på Adrienne sin blogg! Den er fra Ebay, super fin og ikke minst super billig! 

  Finnes HER
   
  Hva synes dere? Flere om liker å handle på Ebay?♥

 • 26

  HeiHei♥

  Beklager veldig for dårlig blogging! Har egentlig ingen veldig spesiell grunn for at det ikke ble noe innlegg igår... rett og slett bare 0,00 motivasjon, uheldigvis! Men men..
  Men woho, en ekstra time på oss idag, siden vi stiller klokken en time tilbake, elsker å kunne stille den bak og ikke frem.. for da blir det liksom en ekstra dyrebar time, hehe!
  Planen idag er vel for det meste bare å slappe av. Kanskje en tur til byeen !   Ønsker alle en fantastisk Søndag ! ♥

 • 12

  Hei og hå♥

  Idag startet jeg fredagen min jobb, og deretter en liten rundtur på senteret for å se litt. Skjenner også begynnelsen på en ekkel forkjølelse.. PLIS ikke la det forværre seg over natten !!!  Senere så var det hjem og slappe av litt før jeg fikk øvelseskjørt litt i den nye bilen til mummy and daddy, som igrunnen gikk ganske fint!  Når blir det fredagsavlslappning med New girl på dataen. Love that serieee ! P

  røvde forresten ut en "ny" sjokolade (jeg har iallefall ikke sett den) idag! Sukkerfri, sunn og glutenfri sjokolade med blåbær i. Smaken var spesiell, men god! Kjente liksom den friske bær smaken samtidig den gode sjokoladen! 

  Noen som har smakt sjokoladen før? Hva er dine fredagsplaner ?♥

 • 10

  Heii! ♥
  Fikk denne herligheten fra Carriealong i posten idag! Elsker slike lommebøker, de er praktiske, super fine og kan lett bæres med seg når man skal ut. Min gamle lommebok begynte å bli veldig slitt å ødelagt, så denne her vil nok komme i stort bruk, der det også er plass til masse kort og moneey ! 

  Link HER

  For de som ikke har hørt om Carriealong.dk så er det en side hvor du finner alt ifra mange fine vesker, kofferter, ryggsekker, lommebøker, ipad og data vesker, mobilvesker og accesories. De har mange forskjellige merker og også bla. den kjente Fjällräven. De har kvalitets produkter! Ta deg gjerne en titt innom HER  ! 

  Har du hørt om siden deres før?  ♥

  #Sponset, med egne meninger ! 

  kjøpe Haglofs online

 • 6

  HeiHei! 

  Uffaaaa MEEG! beklager for utrolig dårlig blogging... Var på jobb til 3 idag og ellers har jeg og en vennine av meg gått å trakket litt i bydn! Har ikke noe dagens bilde så får bli disse! Men bedre enn nothing right?

  Hva har du gjort idag?♥

 • 14

  Heihei♥

  Beklager for så seint innlegg! Har jobbet fra 9 til halv 5 idag. Så beskrivelse på meg nå trøtt og sliten! Når jeg var ferdig så hadde Bergen tenkt til å slå til med regnvær igjen! Liker ikke! Vil ha sol eller regnfrie dager takk! Når jeg endelig kom meg hjem så var det å lage en god varm te ( Fått dilla på te !! ) og litt god hjemme laget lapskaus? slik vi skriver det laps..kaus liksom?? heh! 
  Fikk med meg to gratis produkter fra Lush idag! Er ikke jeg bare lucky! 


  Hva har dere gjort på idag daa?♥

 • 18

  God kveld ♥

  NÅ er jeg trøtt ! Har ellers hatt en ganske så fin dag! Startet som sagt dagen med jobbintervju, og vel jeg begynner faktisk imorgen, så det blir jo spennende! !!  
  Senere så var jeg med gode venner etter gammelt! Såg siste episode av the walking dead. Og fysj ! Må være en av de ekleste episodene... skal ikke gå innpå detaljer for å spare dere for mareritt, eller oppkast om dere var mitt i kveldsmaten. 

     Nå roper sengen! 

  God natt fine lesere ♥

 • 14

  God morgen♥

  Er absolutt ikke vandt med å måtte stå så tidlig opp... Høres sykelig dumt ut, men når man ikke går på skole eller har noe jobb så blir det jo nesten litt sånn. Om ikke lenge så drar jeg på jobbintervju..!!! ææ! Og etter det så blir det vel kanskje en liten tur på IKEA. Senere så skal jeg være med noen gode venniner av meg så blir nok bloggings senere også! 

     Noe spennende som skjer idag? ♥

 • 6

  Hei hei dere!♥

  Nå sitter jeg plantet i sofaen med familien til stede og leser litt bloogs! Var nettopp vitne til at Pappa greide Candycrush banen han har sotte fast på en stund nå... gleden i øynene hans! haha, morsomt å se! Ellers så har jeg vært på et fint besøk til mormoren og min å de, som jeg nevnte tidligere på bloggen, som var utrolig koselig!  Har altså hatt en ganske fin avsluttning på uken! 

  Har noen bilder fra dagen, men ikke såå mange... Fy deg Julie!   Håper alle har hatt en fin Søndag! ♥

 • 20

  Heyhey♥

  Søndagen er her igjen, og dagene går super fort! Om ikke så alt for lenge så skal jeg og familien opp til Mormoren min og de, der Tanten min er på besøk. Siden hun bor opp i Nord og av og til er på reise med jobb og slikt så får jeg nesten aldri sett henne. Så deet skal bli koselig! Mamma har som vanlig laget gode boller til besøket, så det skal bli goodie good! 
  Ellers ønsker jeg alle mine søte, fine, fantastiske lesere en fin Søndag! ♥

  Tskjorte BikBok   Bukse BikBok   Smykke H&M

  Hvordan tilbringer dere siste dagen i uka?♥

 • 21

  Red

  God kveld♥

  Da sitter jeg godt plassert i sofaen etter å ha spist super god hjemme laget pizza. Idag har det vært barnepass for lillesøsken, som gikk ganske greeit. Ellers så var kvelden ganske rolig til det kom et hellikopter svevende rett over huset.. En nabo hadde fått hjertestopp noe som selfølgelig var helt forferdelig! Vi gikk bort for å se til hvordan det gikk, og det såg heldigvis ut som at de fikk grei nok kontroll over alt til slutten. Håper det beste, at alt vil gå fint ♥


  Elsker denne fargen på neglene! 

  Hva gjør dere ikveld fine lesere? ♥

 • 30

  God morgen finfolk♥

  Brr, det begynner å bli utrolig kaldt om morgenen! Jeg har skrudd ovnen på "fult" på rommet mitt og så snart jeg stiger tåen min utfra rommet så får jeg frysninger. Har til og med begynt å få litt små julestemning av og til, litt for tidag?  Jaa.

  Tenkte jeg skulle publisere gårsdagens antrekk som jeg ikke fikk lagt ut igår.   Hva skjer her mon tro? Løsning: En super kul sang! 

  Ellers så ønsker jeg dere alle en super fin lørdag!

 • 12

  Hei og Håå! ♥

  Wii, endelig fredag! Idag fikk jeg i å oppdrag å fikse søsteren min litt. Hun skulle i bursdagsbesøk og ville krølle håret. Haha, i begynnelsen så sa jeg at dette kanskje ville bli en utfordring, for jeg synes det å krølle mitt eget hår var enklere, men det ble bedre etterhvert, haha. Brukte min MAST krølltang som jeg er super fornøyd med, og jeg synes iallefall resultatet ble ganske bra! Jeg bruker denne hver gang jeg skal krølle håret mitt og får alltid et veldig fint resultat, en liten anbefaling bareee! 

  Flere som har prøvd denne?♥

 • 23

  Mornings♥

  Visst det er noe jeg virkelig liker så er det interiør. Bare å tenke ut ditt eget drømme hjem og hvordan du drømmer at det skal se ut, er så gøy. Iallefall og scrolle se ned weheartit og cathe masse gøy inspirasjon. Har laget meg en liten interiør&hjem collage jeg tenkte jeg skulle dele med dere! 
  Flere som er like glad i interiør som meg? ♥

 • 14

  Heisann ♥

  Smakte noe helt nytt idag.. Nemlig avocado! Jeg har sett det er så " populært " på blogger, og at det skal være så godt til mat og slikt. Så jeg bestemte meg for å endelig teste det ut.  Må innrømme jeg var litt skeptisk, selvom jeg absolutt IKKE er den kresne personen. Jeg la litt på skiven og deretter stekte egg å la på. Smaken og konsistensen var litt rar, men samtidig god, så tror absolutt det ikke er siste gang jeg prøver dette.


  Hva synes dere om avocado? Noen tips til matlaging med avocado?♥

 • 17

  Mornings ♥

  Så langt så har det ikke skjedd så mye spennende.Tar snart turen til Lagunen storsenter for å se litt. Planene for resten av dagen er fortsatt uklare, så tar det som det kommer. Lurte forresten på om jeg skulle ha en liten spørsmålsrunde? om det er noe ønske for det! Er fortsatt litt usikker på om det blir på video eller bare skriftliig da.   Topp VeroModa   Bukse Dr.Denim   Skjorte Monki   Smykke H&M

  Hva er deres planer for dagen?♥

 • 0

  Heihei ♥

  Først og fremst må jeg bare fortelle hvor glad jeg er for hver kommentar jeg får fra dere! Det er så koselig og SÅ motiverende! Blir så glaad !! ♥

  Ellers så har jeg vært med Linn idag. Startet med å se a cinderella story, hehe, den er søt da ! Så tok vi turen til senteret for å se litt, og deretter dro opp til Susann, der vi satt og snakket litt, veldig koselig. Vi såg også første episode av walking dead på nyeste sesongen som er kommet ut nå. Den er så ekkel, men må liksom se, haha, uff.   NÅ sitter jeg trygt plasert i senga og tenkte jeg skulle se noen episoder av New girl, den er så gøy!!  Anbefales virkelig !!

   

  Synes? Flere enn meg som ser på New girl? ♥

 • 24

  Heihei fine ♥
   Nå tar jeg snart turen ut til min gode vennine, vet ikke helt hva planene er helt enda, men tar det som det kommer. Først og fremst tenkte jeg å vise dagens antrekk, med en av mine favoritt jakker og skjerf.   Skjerf Cubus   Jakke husker ikke,( :( ) men kjøpt i Tyskland   T-skjorte Monki   Bukse Dr.Denim

  Tycks? ♥

 • 10

  God kveld søte lesere♥
  Må si det har vært en (veldig) slapp dag også har jeg vel heller ikke følt meg helt vel idag. Har egentlig bare sullet frem og tilbake i huset, haha! Må si jeg ble utrolig overrasket når jeg tittet innom noen blogger og såg det var kommet snø der. Whaat? Jeg mener, det er absolutt ikke lenge siden sommeren var her ( føles det som ) også kom høsten sakte men sikkert inn, og kulden slo fort til! Jeg er virkelig ikke klar for vinter, hva med dere?

  Savner denne tiden og denne dagen, fikk så mange fine bilder når lyset var perfekt ute:  Er dere klar for snø? Om dere ikke allerede har fått det! ♥

 • 15

  Heii ♥
  Satte sammen litt collager til dere idag. Litt inspirasjon på en tirsdag er vel ikke feil?

  gif ;) | via Tumblr

  Hva synes dere?♥

 • 10

  God kveld! ♥
  Er så utrolig trøtt idag ! Fristelsen for å sove har vært stor men å vente til kvelden for å ikke snu døgnrytmen helt opp ned er vel ikke er så gale plan?  
  Resten av denne dagen har jeg bare tilbringet hjemme med serie og slappet av !

 • 5

  Hei og hå ♥
  Idag var det min tur til å måtte dra meg selv til tannlegen. Var faktisk 3 år siden sist jeg var ! Og som normalt så er det alltid sånn #tannlegen spør deg om spørsmål imens han plukker deg i munnen #Skrekken for å ha hull.. Jeg kom meg fredelig ut, UTEN hull, wihu! Så var det turen hjem igjen for å fikse meg litt til jeg skal tilbake til byen igjen, der jeg bla. skal på et jobbintervju! Wish me luck!  


  Satser på et mye bedre innlegg senere ! 

  Hva er deres planer idag? Noe nytt? ♥

 • 31

  Hey♥
  Søndag, nok en uke nesten over. Er ikke helt sikker på hva dagens planer er, men kanskje det blir en tur til byn eller noe, I dunt knuw!
  Uansett, så ønsker jeg dere en fin Søndaaaag! 

  Hva skal du idag?♥

 • 30

  Heihei♥
  Det er allerede lørdag, tiden går så FORT! Noen som er enige? Planen for denne lørdagen er ikke så stor. Startet med en god frokost, ryddet huset til familien kommer hjem igjen siden de er bortreist, noe som vil si jeg er alene hjemme med broren min, ganske herlig egentlig. Lurte litt på om jeg skulle gå en liten tur til butikken for å pante litt flasker, været er jo såå fint! 

  Her er toppen jeg kjøpte meg igår, 139,- på BikBok ! Wii
  23 - Mike will made it ft. Miley cyrus, Juicy J & Wiz Khalifa

  Skal dere idaaag?♥

 • 14

  God kveld♥
  Har hatt en super koselig dag idag. Dro først og fremst opp til bestevenninen min for å hjelpe hun med noe greier, og deretter bestemte vi oss for å dra ut å spise. Så vi tok turen til byn og rett på Peppes, nam nam. Heavy Heaven! Deretter var vi i et par butikker for å se litt. Og når jeg såg skiltet " 30 % " på hele butikken,  BikBok (En av favoritt butikkene) så måtte jeg bare ha noe. Jeg kjøpte meg en super fin topp som jeg kan vise dere tomorrow!  

  Jeg som hadde tatt med kamera og skulle ta masse bilder... didnt happen! : ( 

   
  Ellers så ønsker jeg alle sammen en fortsatt fin Fredags kveld ♥

 • 20

  Fin Fredag alle sammen♥
  Det er freedag og jeg skal snart ta turen opp til en vennine av meg for å hjelpe hun med noen greier, ellers så er jeg ikke sikker på resten av planene for dagen. Skal PRØVE å få tatt litt bilder utover dagen. Det er nydelig vær ute og jeg vil være turist i eget nabolag... haha, what? Vil være litt fotograf iallefall! Ellers ønsker jeg dere alle en fin fin fredag,  så snakkast vi!  (Bildene er ikke fra idag, men kan forsikre deg at jeg ser helt lik ut som alle andre dager)

  Hva skal dere idag?♥

 • 17

  God kveld ♥
  Fikk besøk av en super søt pusekatt isted. Var såå nusselig, og så heldig som jeg var så ville den være modell for meg ! Wii, elsker å ta katte bilder, iallefall når det er så fint høstvær ute.

  Her har dere en nye genseren min fra BikBok som jeg fikk fra mine søte besteforeldre, hehe! Super herlig svart strikke genser med åpning på ryggen. Et must til høsten! 

  Så hva synes dere?♥

 • 16

  Mornings! ♥
  Nå tar jeg snart turen til Storsenteret! Men først og fremst tenkte jeg å vise dere dagens antrekk! Har et ganske godt humør idag. Føler lykken har snudd seg til min side og solen skinner max! Ønsker alle en fin Torsdag!
  Jakke Only   Celine tskjorte Ebay   Bukse Dr.Denim   Skjerf Cubus

  Watcha think?

 • 15

  Heisann fine lesere♥
  Fikk en forespørsel om jeg kunne  vise litt mer av den ene ola jakken min, ooog selfølgelig kan jeg det ! Så når jeg først skulle gjøre det, så tenkte jeg å likevel slenge med alle jakkene! Et jakkeinnlegg hvor jeg viser alle jakkene mine! 

  PSSSS : Må bare takke for de søte kommentarene fra Sminkevideoen i forrige innlegg ! Ble så glad ! Var så usikker på om jeg skulle puiblisere den eller ikke, om jeg kom til og angre! Men etter kommentarene jeg fikk så er ikke angeret på det så stort! Tusen takk dere! ♥   Millitær jakke med nagler  fra random butikk i Tyskland


  Jakke med nagler fra Only


  Dongeri jakke fra Cubus


  Millitær jakke fra BikBok


  Jakke fra Modstrøm (Danmark) ?


  Skinnjakke fra Cubus


  Dongeri jakke arvet av tante


  Biker jakke fra H&M


  Svart dongeri jakke fra BikBok


  Hva synes dere?♥

 • 12

  Heihei ♥
  Jeg greide til slutt og manne meg opp til å lage en video og... legge den ut.. Hvem skulle trodd det? Ikke jeg iallefall. Før dere nevner det, ja, jeg vet jeg ligner en padde. Uansett, håper dere liker den, hehe !
  Hvilke sminke jeg bruker kan dere lese HER !  Hva synes dere? heheh♥

 • 34

  Hei fine ♥
  Hater å være så lite kreativ.. Det er øse pøse vær utenfor. Og jeg aner ikke hva jeg skal finne på idag. Prøvde meg faktisk på en sminkevideo isted, hehehe, dør!  Spørs om jeg ikke må ta det der en annen gang. Vet ikke. Skal prøve å redigere den nå da, så får vi se!

  Ellers! Noen ønskelige blogginnlegg fremover?? ♥

 • 20

  Hei♥
  Har en slik  #vetikkehvajegskalbloggeom dag. Så blir litt bilder fra Instagram den siste tiden. Heter juliekb94 (LINK)

  1. Kos med lys, ipad og The carries diary    2. På vei til bussen med nydelig vær    3. En tur til byen for å levere søknader

  4. Får inspirasjon fra Youtube ( skummelt bilde ) heheh        5. Antrekks bildee                              6. Antrekk før Nattåpent tur

  7. Tre dumme fakta...     8. Selfie! Fin i trynet..         9.  På bryggen og spiser lunsj med bestien! 

  10. Selfie    11. En litt kjedelig dag    12. Prøver ut GTA  V med my big brotha! Fun

  Har du instagram? Isåfall, what`s your name? ♥

 • 16

  Heihei♥
  Som sagt så skulle jeg på et lite besøk til besteforeldrene mine, og mami hadde laget litt kake for denne søndagen, ikke noen spsiell anledning. Kjempe koselig å se litt av familien igjen. Fikk til og med tatt litt bilder, bla. litt fristende kake bilder, hehe! 


  Søte kusineee ♥ (LINK)

  Apple produkt all the way, haha! Måtte jo ta et bilde!  Den til venste er kusine sin, to midterste er lillesøster sine og til venstre er min!

  Har DU gjort idag? ♥

 • 18

  God søndag folkens♥
  Nettopp spist en god søndags middag og skal snart ta turen opp til besteforeldrene mine, noe som sikkert blir veldig koselig! Mamma har også tatt seg tid til å lage god eplekake og litt brownies til å ta med, så det blir nok nam nam. Ellers så har jeg valgt et ganske enkelt antrekk idag, as you can see! 
  Satt faktisk å lurte litt på om jeg skulle lage en sminkevideo, menne tør jeg? haha, det er iallefall noen få prosenter på at det faktisk KAN skje! Men vi får sjåå!
  Ellers så ønsker jeg dere alle en fin Søndag ♥
  Hva er deres søndags planer? Noen ønsker om sminkevideo, hehe? ♥

 • 17

  Hei hei ♥
  Har ikke fått gjort så utrolig mye idag egentlig.. faktisk så har jeg ingen anelse om hva jeg har gjort på idag? haha, bare slasket rundt og ikke gjort noe( fy meg !!  ) har bare ikke hatt orket..
  Nå har jeg iallefall tent litt lys på rommet, blir så mye koseligere da ! Så er ikke planene for resten av dagen heller noe store tenker jeg! Kjedeli lørdag... eller avslappende lørdag for å la det høres litt koseligere ut, hehe!   Topp #1 sjokoladen man kan finne, Kinder ! 
  Tinie Tempah - Children of the sun

  Hva driver dere med idag? ♥

 • 15

  God morgen! ♥

  Vil bare nevne 2 store inspirasjoner for meg! Nemlig selveste Miranda Kerr & Cara delevigne! To nydeligheter med to av de nydeligste fjesene! Hvor mye inspirasjon kan ikke hentes fra dem? Vellykkede Victoria`s Secret modeller med en stor karriere og som virker som 2 jordnære personer. Jeg blir iallefall veldig inspirert! Stil, sminke, ja det meste!   beautiful | via Tumblr

  Hvem er din/dine stor(e) inspirasjon?♥

 • 23

  God kveld fininger ♥
  Fikk dratt til byen en tur tidligere idag og flaaks for meg så møtte jeg på min gode kusine, også kalt som min gode beste venn. Veldig koselig! Når jeg kom hjem så hadde mamma laget gode pannekaker (jum jum). Hadde ikke spesielt mye å gjøre etter det, så prøvde like gjerne litt klær ( denne søte kjolen) jeg fikk fra kusinen min hun hadde kjøpt i England for en god stund siden. Super søt! 

  Ellers så har jeg fikset bitte litt på designet  ( headeren ). Ikke store forandringen , men jeg er iallefall fornøyd ! Hva synes dere?

  Synes?♥

 • 28

  Hei fine! ♥ Dagen er langt ifra fin som den var igår. Det er regn, humøret er ikke med meg og jeg er i et skikkelig giddeløst humør ...æsj! Men det kan ikke stoppe meg i å gå ut. Må ut å levere litt søknader! Så da er det vel bare til å ta på dykkermaske og svømmeføtter før jeg" svømmer "min vei... Noen som forresten har noen fine bloggønsker til fremover? Lurte litt på spørsmålsrunde men vet ikke om det hadde vært fun?  Hva er dine fredagsplaner ?♥

 • 24

  Hey! Her har dere dagens antrekk.. neida.. Det var dette jeg hoppet rett i når jeg kom hjem idag! Så utrolig deilig å bare hive på seg slaskeklær og ta dagen med ro! Så resten av dagen blir fokus på å slappe av, litt sånn spa dag! Har rett og slett ikke så særlig mye spennede å skrive om idag..  Hva går deres dag ut på?

 • 31

  Heihei søtinger ♥ Må bare hive innpå noen antreks bilder før jeg hopper videre til byen en tur. Været er perfect ute, men fortsatt kaldt, truely høstvær, liker det ! Ellers så ønsker jeg alle dere der ute en fin Onsdag! 
  Hva synes dere? ♥

 • 12

  Åhh, for en herlig morning ! Når jeg våknet idag tidlig så skinte solen inn vinduet, bare elsker den følelsen. Man skjenner det godt på humøret og dagen blir så mye bedre. Det er slik jeg liker høsten. Måtte jo selfølgelig ut å ta litt bilder. Blir jo så mange fine motiver og farger ! loove it !

  Senere på dagen så har jeg ryddet og deretter hjlupet store bror med båten. Fikk nemlig oppdrag med å skrubbe hele taket på båten... (Sånn man kan ta av altså). Hele var jo dekket av grønske og alt, så jeg stod der og skrubbet, til det ble mørkt! TRO MEG, jeg følte meg helt nedkjørt etterpå, haha! Men tjente på det da, taddaaaa !  Så nå er jeg ganske så trøtt og sliten og tenker jeg slukker lyset og sier god natt ganske så snart !♥  Hvordan har din dag vært ? Synes om bildene?♥

 • 10

  Heiiee! Som fleste andre så har jeg mine ønsker " sikleee" Vil ha ! Så har laget meg min egen lille (store) collage av noen av ønskene mine! Jeg lurer alltid på hvor mine rike onkel fra Amerika er når jeg trenger ham... neida, joda... Admit it! Hadde jo vært hyggelig med denne onkelen.. ehehe

  Noen felles ønsker? Hva er dine/ditt ønsker?

 • 34

  God kveld ♥ Denne dagen har virkelig gått i ett ! Startet med å fikse på litt jobbsøknader, skrive ut og slikt. Tro meg, dere vil ikke vite hvor mange ark jeg måtte skrive ut av den printeren, samtidig så var printeren helt crasy (DA mener jeg crasy !!) , bare spyttet ut en hel haug av ark og blekket til en stor del av dem...  Mesteparten av dagen var iallefall ganske fornuftig for å si det sånn. Når jeg endelig var ferdig med dette, så tok jeg turen hjem og måtte så og si løpe ut igjen av døren for å rekke bussen opp til en vennine av meg, koselig var det ! Så nå er jeg Tiiired, og kan ikke vente til å treffe puta! 

     Mamma hadde laget god eplekake♥  THAT annoying moment, når håret kommer i veien for bildet...

  Må bare takke for alle de søte kommentarene jeg får av hver og en av dere ! Dere er så søte! Og blir så utrolig glaaaad !♥
   

 • 56

  Heihei søtinger ♥ Snart tar jeg turen til byn for å møte en super god gutt! Flinke meg fikk også tid til litt bilder før jeg løper min vei! Til antrekket passer jo det nye skjerfet også super fint inn! Kjøpte det på Cubus, også synes jeg fargen var såå super fin !! love it ! Ett pluss med at det begynner å bli kaldt ute må være alt det fine utvalget av skjerf man kan bruke! 


  Synes? Hva skal dere denne søndagen? ♥

 • 18

  Hei søte ! ♥ Tok tiden til å ta litt bilder isted. Synes det er gøy å se etter måter å sminke seg som kjendiser og slikt på youtube av flinke youtubere! And so i did ! Her har dere resultatet;


  Hva synes dere? Liker dere også å få inspirasjon fra youtube? ♥

 • 18

  Heihei ! Det er lørdag, en av de beste dagene i uka, og jeg har nothing to do, ganske kjedelig egentlig.. Men nei, jeg skal IKKE klage. Mamma kjøpte til og med hjem favoritt sjokoladen til meg, KINDER ! Nam ! Jeg kan ikke forklare, det er bare såå godt. Ellers så er planene mine zero. Skal iallefall sette meg ned med en god serie å bare slappe av, men før det lurte jeg litt på om jeg skulle ut å ta bilder, fortsatt litt usikker. Så får se hvor langt ut døra jeg kommer. Ellers, noen som har noe tips til hva en kan gjøre på?♥

  Hva gjør dere denne lørdagen?♥

 • 16

  Heyy! Åh, de har så mye fint på Sheinside ! Har aldri kjøpt noe derifra men fristelsen er absolutt stor. Prisen er ikke så ille og om jeg ikke mener feil så skal det være fri frakt. Hvor bra er ikke det? Har iallefall plukket meg ut noen favoritter, men fortsatt mye mer fra siden jeg ønsker meg, men vil ikke bombadere bloggen med ting og tang akkurat, hehe...Greier ikke bestemme meg for hva jeg liker best som jeg vil bestille! Hva mener dere?  Light Blue Hooded Long Sleeve Bleached Denim Crop Jacket
                                                    HER                                                             
  Navy Fur Hooded Long Sleeve Drawstring Coat           
    HER

  Black GROVER 32 BASKETBALL Stripe Print Sweatshirt
                                                           HER                                                         
  Grey EXIT RUN AWAY GALAXY Print Sweatshirt
       HER

  Grey Contrast Long Sleeve Lion Print T-Shirt
                                                       HER                                                   
  Black Trumpet Sleeve Tiger Letters Print Oversize T-shirt

   HER

  Har dere bestilt fra siden deres før?♥

 • 12

  God morgen ♥Sitter nå barnevakt for min søte lillebror siden han er syk og ikke kunnee dra i barnehagen, så måtte super nanny.. haha.. slå til! Men siden han bare sitter å ser film så er jo ikke det noe probleem ! Han har alltid sine søte ord, som når jeg tok på filmen isted så sa de på filmen  " ikke vær redd " Så sa lillebror til meg " Ikke vær redd, Julie" haha søtt ! (Han er 3 år )

   Gårsdagen så var jeg på nattåpent med noen venniner for å se litt ! Siden  jeg bærer på en ganske empty wallet for tiden så prøvde jeg jo helst å holde meg unna ting, haha ! Fikk gjort innkjøp på et super deilig skjerf på Cubus da, var såå godt å ha på ! Ellers så kjøpte jeg meg bare en nødvendig mascara. Kan kanskje vises i neste innlegg.

  Merker temperaturen bare synker for hver dag. Er så super trist. Må skru ovnen på fult, stresse med å komme meg opp fra den varme senga, kan ikke gå uten sokker uten å fryseeee, det er liksom bare ka-a-l-d-t.  Men nå skal ikke jeg klage. Er jo igrunnen masse positivt med høsten som siger inn da ! ♥
  Jakke arvet fra tante   T-skjorte Ebay   Smykke H&M   Bukse BikBok

 • 25
  Hva synes dere? ♥

 • 12

  Hei og håå ! Da tenkte jeg at jeg skulle komme opp med litt ting som kan være utrolig irriterende! Det kan være fra små ting til store ting som irriterer hodet av deg! Hehe, enjoy!


  -Når folk har musikken på full guffe i øreproppene / headsettet og man hører på bare dunking og masse bråk fra dem.

  - Når jeg skal ut av bussen/bybanen/toget og folk løper og presser seg inn før jeg i det hele tatt har fått meg ut.

  imgfave - amazing and inspiring images

  Sitat fra søster: Lille søster: Sånn som det derre!  meg : Ka?  Lillesøster: Når du synger fortere enn sangen...

  - Når man går bak noen som går utroliig sakte, men kommer liksom ikke forbi..

  - Når noen skal fortelle deg noe såå viktig men så plutselig " glemte det". Går ikke an til å glemme noe som er viktig!!


  - Når man virkelig må på do i offentlighet steder og alt som heter toalett bare vil ruiniere deg med penger.

  Sitat fra mamma: de som ikke vil betale for bæreposer på butikken    Meg:  hahaha..... em.. (gidder i grunnen ikke jeg gjøre heller)

  - Når vettverket blir tr-e-e-e-e-e-e-i-g-t

  goSupermodel - Forum - ben ik mooi? :$

  -  Når folk maser og maser og maser når jeg er kjempe trøtt ! 

  - Når jeg legger fra meg noe og glemmer det etter 2 sek, KUN 2 SEKUNDER ! Er det mulig? 

  Sitat fra pappa: "Når folk setter skitten oppvask i vasken"... Heheh, hvor ellers skal det stå når vaskemaskinen er full?...

  We're All Mad Here

  - Når foten min sovner og folk prøver å dulte på den ! '" U just dont simply do that !!"

  - Når jeg hører en fin sang på spotify og er helt inn sangenl, så plutselig dukker det opp reklame..

  - Når man glemmer sitt eget språk! Haha, man husker det på f.eks på engelsk men ikke på norsk? er det muliii...


   Noe du kjenner deg igjen i ? Hva irriterer deg? ♥

 • 14

  Heihei ! ♥ Var så deilig å se solen skinne for fult når jeg åpnet gardinene idag! Deilig følelse! Så jeg dro til byn for å møte en vennine. Var igrunnen bare å såg litt og tok litt bilder. Bergen by er så fin, iallefall når solen skinner, og da blir det seklfølgelig også masse bilder. Jeg kunne forresten gå i helt normale klær uten å fryse eller koke i hel, wihu! 
  Hva synes dere & Hva har dere gjort idag?♥

 • 8

  Heisann! Uff for en blogging det er på meg...  idag hadde jeg i begynnelsen en ganske kjedelig start på dagen. Til slutt tok mami, og mine to lille brødre en liten gå tur, veldig koselig. Deretter, senere så fikk jeg mamma med ut på øvelseskjøring! Wihu! Ikke noe krasj eller kollisjon, guess thats a good sign?  hehe. Må nå kjøre litt mer før jeg får noe lapp i hendene da..  Merker også det har blitt utrolig kaldt ute. Varmen forsvant alt for fort!! Jeg gikk ute idag med vinterjakke og stilte meg selv spørsmål om hvordan i huleste jeg skal greie å overleve vinteren når jeg allerede fryser i starten av høsten..,  Ser dere en is skulptur så er det meg.. 

   

  Flere som fryser til is?

 • 34

  Mornings ♥ Først og fremst så må jeg si Gratulerer så mye med dagen til Bestemor som fyller år idag! ♥ 
  Også ønsker jeg alle sammen en fin søndag ! 

  Hva synes dere om bildene & hva er deres planer for dagen? ♥

 • 6

  God lørdagskveld! bloggen er blitt skikkelig slapp.... buu .. . . Har den irriterende dagen der jeg kjeder meg, men samtidig for slapp til å finne på noe(?). Jeg føler meg rett og slett ikke noe bra, alt går liksom bare nedover. Lurte på om eg kanskje skulle rydde litt i klesskapet og litt småting, sette tankene på andre ting. Ellers, kanskje noen som har noen serier å anbefale? Ikke pretty little liars, 90210 eller walking dead!, har sett dem og tør IKKE se walking dead alone! Så, bare skrik ut!  Hva gjør dere idag? Noen serier å anbefale?♥

 • 18

  1God kveld! Dagen har ikke vært så utrolig spennende. Var en tur til Lagunen og Elkjøp med søster og mami! Deretter var det taco senere på kvelden! Jum Jum, skikkelig fredags mat! Månen var også utrolig shiny idag, så da måtte jeg selfølgelig prøve meg på å ta litt bilder av den. Skulle virkelig ønske jeg hadde hatt litt mer ferdigheter med hvordan jeg burde stille kamera for å få best mulig detaljer på månen, men  meen !

  Hva gjør dere ikveld?♥

 • 7

  Heei! Kreativ overskrift? For dagen min har vært 0 % spennende. Startet dagen med en sykelig hodepine, men det gikk seg etter et par paracetter heldigvis! Ellers så har jeg bare slappet av, håpe jeg ikke blir noe mer syk fremover. Har ryddet i huset, vært veldig flink med det ! Siden jeg ikke har vært i toppform, og heller ikke har noen bilder fra dagen, så tenkte jeg at et slikt kjedelig innlegg hadde vært helt uinterresant!

  Uansett så tenkte jeg vise dere en av mine store inspirasjoner ! Iggy Azalea ! Utrolig inspirerende og flink artist ! Synes måten hun rapper/synger på er så utrolig spesiell ! 

   Work~Iggy Azalea | via Tumblr

  change your life | Tumblr

  Iggy Azalea - Change your life

  Elsker denne sangen!  Hva synes dere om Iggy? ♥

 • 34

  Heihei♥ Denne dagen har ikke bestått av så mye. Kjenner meg rett og slett ikke i form. Vondt i hode og halsen ! ng?!"!)#="(€U"Un !! Hate on that !   Uansett, så har jeg redigert og fikset litt på bilder fra turen i dyreparken vi var i, i sommer! De hadde jo super søte apekatter der. Er det bare jeg som synes disse skapningene er utrolig facinerende og interresante. De oppførte seg å menneskelig ( de er jo for såvidt litt mennesker) . Det var alltid en som passet på den lille tassen som surret seg rundt og koste seg. De hjalp hverandre hele tiden! Hvor søtt er ikke det?


  Skjekk denne stillingen da!  Skikkelig laid back! Tar livet med ro liksom! Dette er min nye stil.. 
  Hva synes dere?♥

 • 14

  Hei dere! ♥ Da har jeg jaggu meg en romvideo til dere. Og igjen så må jeg beklage for den svarte raslingen som kommer frem på noen av klippene.. det er absolutt ikke meningen! Trodde jeg hadde greid å endelig få det bort denne gangen, men så lett var det ikke. Et stort mysterium! Noen som vet? Jeg er tydeligvis ikke smart nok. Ellers så håper jeg dere liker videoen ! 

  ( FOR noen ustødige hender jeg har, ser ut som jeg skjelver i hele filmen... Uff, jeg må på kurs, ... nei..vettuka..jeg blir flau... )  Hva synes dere? Noen innlegg dere ønsker fremover?♥

 • 22

  God kveld søte lesere ! Da jeg skulle være med mami på butikken så kom det plutselig 2 sauer vandrende på fortauet, haha, mamma " hva i all verden" Meg " hæ, what?" . Ikke akkurat helt normalt i det strøket vi bor i... Ellers så har jeg vært med gode venniner og hatt litt girl talk. Alltid like koselig!    OOOG, angående romvideoen, så har jeg faktisk " dam dam dam" redigert den klar og ferdig! Så den kommer best sannsynlig imorgen!♥  Så, må jeg takke dere alle som besøker bloggen min OG legger igjen så fine kommentarer, er så koselig også blir jeg så utrolig glad!  Hva har dere dag gått utpå? Fått noen sauer på besøk eller?♥

 • 30

  Mornings ! Haha, fikk den sangen på hjernen nå... for de som ikke skjønte hvilken sang, HER. Tidligere i år ( Januar ) så reiste jeg til Tyskland (køln) med klassen for å dra på stor internasjon møbelmesse, som var utrolig spennende for meg som elsker interiør. Vi bodde på et Hostel, ikke noe Hotel, Motel, men Hostel faktisk.. Hadde selv ingen anelse om hva det var, men fant jo fort ut av det. Selve hostellet var sick skummelt om du ikke skulle hatt noen med deg hele tiden, haha! Det var lange ganger med rom og noen av gangene var utrolig mørke.. Vi var her i 3 dager? 4? Husker ikke. Veldig koselig var det iallefall.

  Vi dro på gode restauranter, besøkte domkirken og for de som ville kunne gå alle trappene HELT opp på toppen, nå husker jeg ikke hvor langt det var, men tro meg.. det var LANGT! De første mange minuttene så gikk trappene rundt og rundt og rundt. Det var liksom som du aldri kom til en enda, og du kunne liksom ikke snu heller, så begynte å lure på når i huleste man skulle komme til en enda, men det gjorde vi da, heldigvis.  Ellers så fikk vi av og til frie tider til å shoppe på!  Wii, Her hadde de masse fint! Så når vi først skulle ut å shoppe, så skulle det shoppes, hehe! 

  Tenkte iallefall jeg skulle dele er par bilder med dere fra turen jeg ble ganske fornøyd med! Bildene er ganske mørke og dystre, men det var vinter og ikke en så veldig fargerik årstid eller plass. Hvorfor jeg forteller dere om dette helt utav noe sammenheng aner jeg ikke, haha! Ville bare fortelle dere litt om denne turen  og vise dere litt bilder ! Hope u like..

  Okey .. wow, litt mye tekst her, skjønner om dere ikke gidder å lese ass... haha, skal ikke lage noe mer tekst for dere nå...    

  SÅ, hva synes dere? ♥


 • 26

  Heihei! Idag tok jeg turen til byn med en vennine for å se litt og fikse piercing til henne. Og siden jeg ikke greier å gå i byn (som oftest) uten å kjøpe noe så måtte jeg selfølgelig innom BikBok for å se! Fant en god super flex bukse på salg, så det var jo ganske fantastiiic. Ellers så startet dagen med fin sol og ganske grei høst temperatur så jeg tok med kamera og tenkte vi kunne få til noen shoots i byn, hadde så mange fine ideer til hvor vi kunne ta bilder. Men så plutselig når vi skulle ut fra en butikk så høljer det ned, akkurat som at værgudene akkurat hadde bestemt seg for at Bergen skulle få restene av vannbøtta over hele byen... Takk....virkelig... det var de bildene!!

  Vi fant oss en fin tunnel å søke ly under!
  Genser Monki    Levis shorts Ebay     Skjerf BikBok     Smykker BikBok, Gina tricot & ?     Veske Hennes & Maurits

  Hva synes dere?♥ 

 • 19

  God morgen! Satte sammen noen klipp ifra sommeren min. Jeg satt på med storebroren min på vei til Danmark, imens de som kjører fremvfor oss er rest of the family. Jeg hadde jo store planer om å få filmet masse og laget en fin film fra ferien, men ble det masse filming? nei... desverre, og det angrer jeg på. Men de klippene jeg filmet fikk jeg laget en film av.

  Desverre så er ikke jeg noe flink med redigering (øving øving øving) beklager, og jeg bruker MovieMaker som redigeringsprogram, vet ikke om noe annet. OG pga. av dette, så blir det sånn skurrette svart greie i begynnelsen av noen av klippene som irriterer meg helt (utrolig) mye, for det ødela kanskje mye ... Men håper dere liker den likevel♥  Tenkte jeg også skulle prøve å få laget en romvideo, noen down for det?♥

 • 7

  Heihei ♥ Først må jeg bare takke masse for nydelige og hjelpende kommentarer fra forrige innlegg! Å vite at så mange bryr seg gjør meg så glad! ♥ Dere er gode !!

  Ellers så startet dagen med en fjelltur med mummyy. Var litt windyyy på veien opp, trodde jeg skulle lette å fly min vei, men kom oss heldigvis trygt opp. Senere så var det å fikse seg klar til familiebursdagen som vi skulle ha idag for broren min, deretter nyte de altfor gode kakene som ble servert. Var koselig da ! 

  Haha, ble veldig mye kakebilder her.. sku gjerne sendt et kakestykke over pc-skjermen til dere, men de har vel ikke funnet opp noe slikt enda..

  Hvordan har deres søndag vært?♥


 • 30

  Alt er fint, har bare en dårlig dag, dårlig periode. Putter på smilet av og til for å vise at alt er bra, iallefall for at folk ikke skal tro jeg er helt misserabel, vil ikke la dem tro jeg er for svak. Skjenner liksom et lite stikk for hver gang alt roter seg til. Hva gjør jeg gale? Hva må jeg gjør bedre?  Jeg prøver jo mitt beste, men hva når det beste ikke er godt nok? Skal jeg sette meg ned å bryte sammen igjen eller prøve enda hardere? Alle disse spørsmålene, tankene, alt. Livet kom ikke med en bruksanvisning, eller er det bare jeg som ikke har fått tilgang til den?. Ingen sa noe om at ting ville bli lett, motganger kommer og går, men av og til føles det som at de kommer for å bli. Føler jeg dytter alt og alle jeg er glad i fra meg. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg prøver å smile bort alt og tenke, morgen dagen er en ny dag og ny sjanse, og DEN vil jeg ta!  Ingenting er lett ! Alle har sine utfordringer, er bare om å møte "frykten", motgangen og slå den, ikke la den slå deg ut til sidelinjen ! Alt går bra til slutt, liker jeg å tenke! 

  Me

  Tanker?♥

 • 12

  Fin lørdag alle sammen! Dro tiden så langt jeg kunne idag tidlig før jeg stod opp, super deilig! Idag har også min lillebror bursdag og ble så mye som 3 år! Han fikk sin egen lille kake som var fint pyntet! Hipp Hipp Hurra for lille bror Markus ♥ Ellers så har jeg ryddet huset (igjen), ettersom at mamma har stått som baker på kjøkkenet for familiebesøket vi skal ha imorgen, så stod jeg for oppryddningen!

  Resten av dagen et jeg ikke hva jeg skal enda.. take it as it comes.. Tok litt bilder isted bla. litt interiør inspirasjon!


  Min egen fine Macbook pc, (helt ny på markedet)..... i wish...


  Hva synes dere om bildene?  Noen planer for helgen?♥

 • 6

  (1) lana del rey | Tumblr


  Lana del rey er virkelig en av favoritt artistene mine! Stemmen hennes, stilen, utseende, ALT! Og denne sangen har virkelig satte seg klistret på hjernen, synes den er såå fin! Og gjør humøret mitt så mye bedre!

  Hva synes dere om Lana del Rey? ♥

 • 29

  Godkveld søtinger ♥ Ikveld stod deilig lasagne på menyen, og det er absolutt en av favoritt rettene mine! Elleeeers, så har vel dagen ikke vært så innholdsrik eller spesiell. Tenkte jeg skulle slå på en serie nå, som selfølgelig blir 90210 som også skremmende nærmer seg slutten !! (shittcrasy!) Neste på lista blir vel once upon a time, heheh..

  Skjer hos dere denne fredagen? Og hva er din favoritt rett, mat, ja..?♥

 • 17

  Hei fine lesere! Var så heldig å finne en herlighet i posten idag, rettere sagt, min søster løp ut til posten. Fikk Almanakken jeg hadde bestilt på Personligalmanakk .Og super fornøyd ble jeg! Den skal bli brukt masse dette året og følge meg de fleste veier, haha! Satte meg også ned med litt blader og begynte å klippe og lime inn smarte ideer og inspirerende bilder til almanakken!

     Flere som har en slik? ♥

 • 18

   La vie est belle | via Tumblr

   h | via Tumblr

  Litt torsdagsinspirasjon for you guys !

  Hva synes dere? ♥ • 6


  Idag ble det en "curly day", når jeg til vanlig har veldig stritt hår så er det godt med litt forandringer i hverdagen. Og fornøyd ble jeg! 

  Hva synes dere om krøller/bølger?♥

 • 9

  Heyhey! Så bra dere musikklisten min ♥ Dagen min  begynte med barnepass for min lillebror som var litt for dårlig til å dra i barnehagen, noe som gikk utrolig fint. Han har sine gullkorn og alltid så søt og grei! Ellers så har jeg ryddet, vasket litt og støvsuget huset, såå, har vært flink idag synes jeg! Ellers så får dagen gå som den vil, så følger jeg den slik den ender. Dere kan forresten følge med på Instagram ved å trykke på bildet og nederste finner dere en link til å følge meg på Bloglovin for de som ønsker! 
   


  Follow my blog with Bloglovin   Hvordan har din onsdag vært så langt?♥

 • 22  M.I.A - Bad girls


  One Republic - Counting stars


  Macklemore & Ryan - Make the money

   


  Cher Lloyd ft. T.I - I wish


  Miley Cyrus  - Wrecking Ball


  Avril Lavigne - Rock N Roll

  Noe musikktips♥

 • 12

  Heyy dere!! Da tenkte å ha noe så morsomt som 10 ting dere forhåpentligvis ikke visste om meg! Hver gang jeg lager et slikt innlegg så sitter jeg som et spørsmål og lurer på om jeg faktisk vet noe om meg selv, haha. Smarte meg får jernteppe hver gang, men denne gangen har jeg vært flinkis ! 

  ♥ Favoritt fargen er blå

  ♥ Aldri farget håret

  ♥ skjærte bort mandlene mine når jeg var mindre

  ♥ Favoritt sjokoladen er Kinder (NAMNAMNAMNAM)  ♥ Får alltid en ball i trynet når jeg prøver meg på fotball ( kanskje derfor jeg ikke er så stor fan av det). Når dette ikke skjer så er det fordi jeg løper min vei når ballen kommer mot meg.

  ♥ Livredd for grusomme gabriell (hahaha) begynte å grine når jeg var mindre og såg på showet i kristiansand, var redd han sku stjele smokken min.  + for en liten stund siden og det plutselig dukket opp en gjenkjent sang så fikk jeg frysninger fordi jeg følte jeg hadde dårlig minne fra det, viste seg å være grusomme gabriell sin sang... 

  ♥ Synes det er tristere at dyr dør i filmer enn mennesker da.. nå følte jeg meg.. ufølsom, neida, joda


  ♥ Når jeg først har fått dilla på en sang, da går det på repeat repeat repeat og repeat, got it?

  ♥ Røyker eller snuser ikke, aldri prøvd og skal aldri prøve! 

  ♥ Var til syden for første gang i fjor! Tusen takk til tante og kusine som dro meg vekk fra "nordpolen"   Noe dere visste? Eller kanskje har til felles?♥

 • 20

  Heihei! I dag tidlig ble det en tur til Åsane for å se litt der. Og jeg kom selfølgelig hjem med 2 nye skatter. En super fin skjorte/bluse fra GinaTricot og Foundation(Bobbi brown) fra kicks og jeg gleder meg masse til å få prøvd den ut! Bildet av toppen ble veldig dårlig.. hadde ikke akkurat fotogenish trynet med meg idag.. neida, men lyset ble skikkelig dårlig og kameraet hadde super lite battei igjen, need to load it!! Får bare vise den litt bedre i et antrekk en annen gang, værre e det itje!  Ellers så greide jeg å dra meg selv til å stemme! Så ja, første gang jeg har stemt, woho, nå vil verden bli so much bether!.. håper vi...
  Skjorte fra Ginatriocot  Bobbi Brown fra Kicks

  Hva synes dere? Flere som har fått brukt sin stemmrett?♥

 • 36

  God kveld søtinger! Fikk desverre ikke blogget før jeg dro ut idag, hadde plan om det, men så måtte jeg plutselig skynde meg til bussen! Men now i can ! Dagen har bestått av en liten tur til byn for å møte en der. Deretter var turen hjem igjen! Skjenner meg utrolig trøtt nå, så vil egentlig bare sette meg ned med en serie før jeg tar kvelden. Serie gal er jeg blitt ! 

  Hvordan har deres søndag vært?♥

 • 31

  Jeg har fått helt dilla på serie, hva skulle man gjort uten det? Visst jeg vil putte tankene på andre ting, kjeder meg, ikke får sove eller noe sånt  så slår jeg på en serie og bare glemmer alt rundt meg,  det er så godt! Det værste er jo når seriene tar slutt og du sitter som et spørsmål " Hva skal jeg gjøre med livet mitt nå? " fordi du har vært så opptatt med de andre sine liv i serien at du helt glemmer ditt, ikke det at det er så bra.. eller? haha, uansett, serier er veldig fin kur på veldig masse. Så seriene jeg har fulgt mest med opp igjennom er disse. 

  Pretty little liars

  Home and away

  90210

  Once upon a time

  Walking dead

  Eneste jeg aldri kan se ALENE!! Var hos bestevennen min å såg på den en gang, og når jeg skulle hjem fikk jeg heldigvis sjåfør hjem, men gjett hva? jeg måtte selfølgelig gå inn i kjelleren for å komme inn og der var det ikke HELT mørkt sant?..... En annen ting er at jeg ALDRi kan ha foten hengende utenfor sengekanten, for da vil den vil spist..

  Flere som følger med på noen av disse?♥

 • 24

  Heihei! Hadde en rar drøm i natt om zombier (koselig å våkne til), noe sier meg at jeg må slutte å se på walking dead, selvom det er flere uker siden, haha. Våknet også med en irriterende hodepine og skikkelig slapp i formen, var sånn dømt til å bli en slapp lørdag (tror jeg), er ikke helt sikker på hva planene for dagen er, men akkurat nå ser det ikke så mye ut.  

  Hva skal dere idag?♥

 • 23

  Heii ! Tenkte jeg skulle vise dere sminken jeg bruker til vanlig. Er ikke hver dag jeg bruker alt dette da, men det er disse produktene som blir brukt mest, og som jeg synes gir et veldig fint resultat. Vurderer å prøve en ny foundation etter denne, kanskje Bobbi brown sin, noen som har noen erfaring med den? eller andre anbefalte produkter dere ønsker å dele?


  Øyenskyggepalett Cubus, Smashbox øyenbrynsfarge, smashbox øyenskygger, Id bare minerals, Maxfactor Mascara, Teint idole ultra 24 H foundation, Lipliner Nr 7, Øyenbrynspenn H&M, Leppestift Channel, Navnet på den helt til høyre står helt stille for meg... huske.. huske...

  Noe sminke dere vil anbefale?♥

 • 20

  Godkveld fininger! Sitter i skrivende plasert på gulvet rett ved siden av sengen, siden gulvet kan være så mye mer behagelig av og til. Uansett, denne dagen har jeg vært å feiret 40 års dagen til min onkel, hipp hipp hurra for ham! ♥ Ellers så har ikke dagen gått ut på så mye. Utrolig dumt at jeg ikke tok med kameraet eller noe idag, så for å gjøre det godt igjen så poster jeg disse fine bildene fra Danmark som jeg fant på mamma og pappa sin pc, haha! Det er normalt slik jeg poserer...


  Me and daddy♥


  Hehe, hva synes dere? Flere som er like poserende som meg? ♥

 • 23

  God morgen! Akkurat nå holder jeg på å passe lillebror, som absolutt ikke er noe problem, han blir 3 om mindre enn 2 uker og sitter stille for seg selv og ser på tv. Planene for resten av dagen er å forhåpentligvis få til en liten treningsøkt og mest sannsynlig bursdagfeiring for onkelen min! Haha, fant disse fantastiske bildene, synes de var litt morsomme!

  Hva skal dere idag?

 • 24

  Heii! Her kommer resten av sommerbildene DEL 3. Som jeg savner det stedet , var så avslappende og herlig sted.   Hva synes du om bildene? ♥

 • 12

  Heihei ! Dagen startet med litt styrketrening deretter møte med en vennine for å dra å spise. Visst du lurer på hva jeg spise, så dro jeg på butikken, kjøpte et grovt rundtstykke og lunchkake og deretter stappet denne lunchkaken i rundtstykke, enkelt, godt og billig, haha!  Satt litt på bryggen, så deretter dro hjem igjen! Planen for resten er nok ikke så stor, blir nok serie, slappe av og slikt! Resten av sommerbildene kommer snart ♥  Hva er dine planer for dagen? ♥

   

 • 20

  God morgen fineste lesere ! Tenkte jeg skulle komme opp med til onsdags trenings inspirasjon. Visst det er noe jeg elsker så er det å scrolle nedover weheartit siden og bare bli inspirert av alle salgs mulige fine bilder, der har de jo også veldig fin treningsinspirasjons bilder.

  Jeg personlig synes det å trene eller begynne med det ikke er noe lett!! Når man ikke trener til vanlig og plutselig skal legge opp til en vane å trene, så er det ikke så lett å fortsette det til en vane heller. Det som gjør det lettere er å se bilder som gir deg inspirasjon, og pushe deg til å begynnee. Så deretter presse seg selv til å gjøre deg ikke bare første gangen men andre gangen, osv... Her er iallefall noen fine inspirasjons bilder ♥
  Hva synes dere om bildene? ♥

 • 30

  Heihei! Startet dagen med en god frokost og deretter en liten (veldig) slitsom joggetur, dere aner ikke.. jeg kom krypende inn i stuen. Var godt da, eller.. (veldig) torturerende, uansett så var det unnagjort for denne dag! Ellers så har jeg ikke gjort stort. Med tanke på at jeg ikke går på skole eller fått noe jobb helt enda så føler jeg dagene er ganske tomme, veldig dumt, men holder fortsatt på med søking og slikt da, så håper ting går min vei veldig snart !  Ellers så var planen å se litt på serie, ryddet litt og få slikt unnagjort !    Hva har din dag gått ut på? ♥


 • 22

  God morgen søte lesere! Igår prøvde jeg meg på en oppskrift jeg hadde funnet på Eirin sin blogg. Får såå utrolig mye inspirasjon av å lese den bloggen! Iallefall, så bestemte jeg meg for å prøve ut denne her oppskriften, og jeg synes resultatet ikke ble så verst, oppskriften er heller ikke særlig usunn! Kjeksene ble kanskje litt mektige, men det gjorde ikke mye ! Siden jeg var litt snopesyk idag og vi hadde litt sjokolade jeg kunne smelte og dyppe dem i, så valgte jeg å gjøre det på noen av kjeksene, tasted goodie ! Her er iallefall oppskriften: ( 180 grader i ca12-13 min)
  Jum jum jum ! 


  Har du noen fine oppskrifter på lur? Hva synes dere om resultatet?♥

 • 18

  Heisann fine lesere ! Her kommer bilder fra sommeren del 2. Og yes, det kommer en del 3 også! Kjenner savnet på å reise bort kommer snikende inn på meg når jeg ser igjennom dem igjen! Be strong Julie, haha ! Here you goo; 
  Hva synes dere om bildene? Noen flere som har et sterkt savn til å reise? ♥

 • 14

  Heihei Folks ! Idag er en såkalt sminkefri og daffe dag for meg. Begynte jo på en liten sykdom, men den har heldigvis begynt å snu vei, bare litt vondt i hode og svimmelheter når jeg reiser meg ( annoying ). Så slik ser jeg ut idag. Er jo også utrolig godt å ikke trenge å sminke og fikse seg til hele tiden. Så her er det ikke noe mascara, øyenbrynsfix, pudder, eler noe, null komma nix. Haha, got it?    

  Flere som liker sånne dager?♥

 • 18

  Heisann ! Jeg synes det er veldig viktig å holde sminkekoster reine. For oss som bruker sminke daglig er det iallefall veldig viktig for! Det legger seg gamle sminkerester i kostene og skaper bakterier, ikke så veldig deilig å tenke på akkurat. Så jeg vasker iallefall sminkekostene mine jevnlig når jeg føler jeg trenger det ! Altså, trenger ikke og overdrive heller! Jeg vasker dem ca. 2- 3ganger i måneden (?) ja, noe sånt, det er iallefall det jeg gidder, haha!

  Hvordan jeg vasker dem: Skylder dem først i lunkent vann, deretter vasker jeg dem i helt normal shampo ( siden jeg ikke har egen såpe til kostene ) noe jeg synes funker veldig bra, vask dem helt til såpen blir hvit for det vil nok renne litt (masse ) skitten vann ut, deretter tar jeg en liten dråpe med balsam, og woallaa de er vasket. Det du ikke må gjøre er så sette kostene med busten opp, da renner vannet nedi limen og hårene på kosten vil falle av ( ikke gøy ). Jeg bruker å legge dem på en håndduk/vaskeklut til de tørker.
     Så hva synes dere? Pleier du å vaske sminkekostene dine? Noen smarte ideer? ♥

 • 32

  Heii fine lesere!! Kjøpte meg først og fremst en super fin vinter/høst jakke for noen dager siden, som jeg gleder meg veldig til å bruke. Jeg hadde lyst på noen annet enn parkas denne gangen, noe jeg har brukt hver eneste vinter, og som jeg ble ganske lei ikke nok med det, men så var den absolutt ikke noe varm. Så jeg er kjempe glad jeg fant denne jakken fra H&M for 499,- synes dette er en grei pris for å være så fin og god jakke, og som helt sikkert kommer til å bli brukt masse ! Kjøpte også denne grå lange genseren fra BikBok. Litt spesiell var den, men absolutt rå kul også! Kan brukes jo også brukes som "kjole" å bare ha en strømpebukse eller tights under! Iallefall blir den veldig god på kalde dager ! 


  Jakke Hennes & Mauritz 

  Genser BikBok

  Hva synes dere?♥

 • 30

  Heiheei!  Stod opp idag og reiste på en så kalt boligmesse som  sku være idag , hvor de har mange boder med forskjellige ting til boligen da selfølgelig. Tenkte det ville være litt interresant, og det var det jo, men sku gjerne vært litt mer interiør ting til huset og litt annet forskjellig, men men ! Så var det heimatt og sette seg ned og tenke " what the hell am i gonna do today? " haha, har ingen anelse! Finner nok ut av det snart tenker jeg.. håper jeg..! Her kommer iallefall dagens enkle antrekk ! Tenkte forresten jeg skulle vise 2 nye innkjøp i senere innlegg.

   
  Genser BikBok   Smykke H&M   Bukse Dr.Denim  Amatør som jeg er så får jeg aldrii til en normal dott på hodet. Halloo? Bare sette den opp i en dott, til og med det greier jeg ikke...

  Hva er dine planer for dagen? Synes om antrekket?♥

 • 14

  Heisann! Dagen min startet ikke på sitt beste. Hadde vondt i halsen,  og følte meg dårlig. Etter litt frokost og daffing så begynte heldigvis formen å forbedre seg litt , heldigvis! Så var heldigvis ikke noe stort. Forhåpentligvis blir det ikke noe forverringen ( krysser fingre). For jeg HATER med store bokstaver, å være syk! Senere ble jeg med mamma og lillebror til lagunen for å hjelpe til med litt handling! Og nå sitter jeg hjemme og just chilliiin ! Her er forresten antrekket for dagen. 


  Tskjorte Monki    Skinnjakke Cubus   Bukse BikBok   Smykke BikBok


  Hva synes dere? ♥

 • 10

  Heyy! Har et veldig lite ønske om å si dette men.. sommeren er snart over, og tidene begynner å gå mot høst! Høst er jo igrunnen ikke så ille da, med de flotte fargene som kommer, motenytt, og at det ikke blir så alt for kaldt( får vi håpe )!  Det jeg tenkte iallefall, var å få oppsumert litt om hva sommeren min har gått ut på. Nå hadde jeg ikke noe vennine tur til syden, eller noe som helst SYDEN å gjøre, buu :(  Da hadde jeg ellers enten et valg om å bli med familien til Danmark or stay home. Valget var igrunnen ganske lett, at jeg ble med ! Bedre å komme seg vekk fra Norge litt uansett ! Utenom dette så har jeg bare nøte sommeren fult ut, solt meg, hengt med venner, vært på fisketur, og rett og slett bare slappet helt av! Her er iallefall litt bilder fra ferien min. Tror nesten jeg må ha en part 2 her også! 
   

  Hva har dere gjort denne sommeren? ♥

 • 10

  Heihei !  Det er fredag folkens. Og det er så utrolig deilig ! Planene er ikke så store idag heller.. Planla å ta meg en liten joggetur (om jeg gidder å dra meg selv ut døra). Har forresten kjøpt meg en super  vinterjakke / høstjakke som er såå fin ! Viser den senere på bloggen tenker jeg !!

   Hva skal dere idag?♥

 • 4

  Godkveld! Først og fremst vil jeg si sorry for dårlig bloggins idag. Blogghumøret har ikke vært helt på topp og jeg har vært så utrolig trøtt, sliten og ja.. idag. Må jo ha noen slike dager også! 
  Ellers ønsker jeg hver og en av dere en god natt ! ♥

   

 • 14

  God kveld! Kom så og si nettopp hjem fra byn etter å ha sett litt der og spist på kinarestaurant, og jeg sverger på at jeg nesten rullet ut derfra. Ble såutrolig mett på en lunsj rett! Er det mulii! Så var det hjem og rydde litt før jeg setter på pretty little liars (wihu). Såg forresten MTV video music awards idag og jeg må bare si hvor utrolg... flau jeg ble.. når miley cyrus skulle opptre! Hun trenger virkelig ikke twerke alt hun ser...  Flere som såg på Mtv Video music awards? Hva synes dere? ♥

 • 12

  Mornings fininger! Idag er planen først og fremst å dra til byn for å se litt der. Ellers så har jeg ikke satte noen andre spesifikke planer for denne dagen! Sku forresten prøve meg på en oppskrift igår, Resultatet ble godt men ikke så veldig vel seende ut.. Aner ikke hva som skjedde! Var iallefall Sunne lapper av Cottagecheese, havregryn, egg og kanel! De ble liksom veldig "smuldrende" Men smaken var faktisk helt nydelig. Skal prøve å lage igjen med litt bedre resultat snart tenker jeg!   Hva skal dere denne onsdagen? ♥

 • 10

  Heisann! Tenkte jeg skulle vise litt innkjøp fra sommeren min. Tror jeg fikk med meg alt.. nesten ! Legg merke til at nesten alt er svart, hvitt og grått!  Haha, her snaker vi regnbuens farger ♥  1. Levis shorts Ebay         2. Topp VeroModa           3. Genser (kryss på ryggen) Gina Tricot         4. Jakke Modstrøm (Dansk)       5. Genser BikBok         6. Tskjorte Monki        7.Genser Random skatebutikk i Danmark       8. Tskjorte BikBok          9.Vest BikBok           10. Bandana Trend  (Danmark) , Escada parfyme Kicks, Øredobb Trend (Danmark)

   
  Såå, det var mine innkjøp! Favorittene må være shortsen og jakken, tror jeg ! Iallefall veldig fornøyd med alt.

  Hva synes dere? ♥

 • 8

  Hey hey!  Dagen startet atter en gang med fjelltur, håper jeg greier å holde slike rutiner ( noen treningsøkter og turer hver uke). Ellers så var ikke planene store for dagen. Blir nok bare rydde litt, og slappe av!
  Hva skal dere idag? ♥

 • 10

  Heiiheii! Nå er jeg ikke bare litt utslitt, men veldig !!  Startet jo dagen med en ca 2 timers lang fjelltur, deretter var det hjem fikse seg og dra til byn for å møte på en herlighet! ♥ Så dro jeg hjem siden det vært år er en slags tradisjon å være med på en sånt løp som er hvert år, så da måtte jeg jo være med på det ! Jogget uten stopp ( veldig veldig stolt over meg selv). Sååå, ja, SLITEN er det riktige ordet for nå. Nå skal jeg bare legge meg ned i sengen og slappe av med serie før jeg tar kvelden ! Fin avslutning på dagen ! Blir bare mobilbilder desverre.. men det er vel bedre er ingenting?  Flere fjellgeiter der ute? Og hva har du gjort denne mandagen? ♥

 • 12

  God morgen!! ÅJ, ÅJ, ÅJ, skulle aldrii trodd at jeg ville stå så tidlig opp når jeg ikke skal på skole eller noe, bare for å dra på FJELLTUR?  Jeg er offisielt blitt gal! Men når jeg satte meg et mål om å bli mer sporty så gjorde jeg pine meg det og! Bare et raskt god morgen innlegg før jeg drar meg selv ut på fjelltur...  Flere som er like " gal" som meg? hehe ♥

 • 6

  God kveld fine lesere! Etter litt ryddings, hvor jeg forresten fant en hel haaaaug med penny bøker, haha! Noen flere som var med i den klubben før eller? Jeg var helt gira på å være med i den, uansett om jeg ikke hatt hest.. altså det kom jo bare hesteutstyr, og hva skulle jeg bruke det til? og bøker.. jeg var ikke akkurat lesehest, så de ble jo bare trykt inn i et skap. HELT unødvendig, haha ! 
  Etter dette, så tok jeg turen ut for å møte bestien! Vi kjøpte en is og satt på bryggen til det ble litt kaldt, da var det turen rett hjem før forkjølelsen kom å tok oss.. Koselig da iallefall !

     Så, hva synes dere om bildene? ♥

 • 8

  Hei! Hadde såpass god fantasi til overskrift idag..  Dagen begynte med en fjelltur, tusen takk til mamma som fikk meg med, hehe ! Ellers så var planen å ryddet litt i gamle ting i skapet og fått litt mer plass der. Tusen takk for fine ideer til blogg innlegg forresten, kjempe glad for det ♥  Lover å få til et bedre innlegg til dere senere, men først må jeg gjøre meg ferdig med søndags ryddingen min ! 


  Hva består søndagen deres av idag? ♥

 • 8

  Heihei, søte , fine lesere!! Har det typiske humøret der kroppen bare skriker "gidd ikke...", er en slik typisk orker ikke dag, der man bare slapper av, koser seg med en god serie og ikke bare dropper sminken for en dag, eller to.. Til nå så har jeg faktisk sotte barnepass for lillebror og ryddet huset. Har også skrevet ned en liste over smarte ting jeg kan få blogget om fremover, så får vi se hvor bra jeg får gjort det. Litt anbefaling, tips og slikt! Håper å få til så snart som mulig iallefall!   Forresten veldig koselig å se at statistikken har steget litt, blir så utrolig mer motivert da ! ♥

  Hva har dagen din gått ut på?  Noen smarte tips eller ønsker til innlegg fremover?
   

 • 25

  God lørdag alle sammen !  Været er helt perfekt idag. Høsten er absolutt IKKE kommet enda, sommeren er ikke forsvunnet enda! Startet dagen med en god frokost og deretter steikte meg selv i solen en liten stund, selfølgelig kommer det er monster og ødelegger hele tiden.. Ligger fredelig i solstolen da jeg plutselig kjenner noe som går oppover foten min, ser ned, og der står den ekleste edderkoppen! GO AWAY! Så har jeg laget en liten" liste" over ting jeg virkelig skulle likt å hatt. Want want want ! 

  1# Michael Kors vesken ! Virkelig et must, den er skikkelig effektiv, stor og plass til masse!  GIVE ME
   
   I Just Love It ! Isabel Marant Chanel Michael Kors | ВКонтакте

  2# Acne Skjerf! Nå som høsten og ikke minst vinteren kommer snikende innpå, hva er da bedre en et godt, behagelig og fint skjerf?
  Burgunder fargen er da selfølgelig favoritten! 
   
   Chanel Cherie ♥ Inspiration ♥

  3# Marc by Marc Jacobs Klokke! Kjempe utrolig fin! Klokke er jo også en veldig smart & fin ting å ha på armen!

  Luxury watch by M.J.That shit cray


  Noe av det over du også ønsker deg? & hva er ditt favoritt ønske?♥

 • 4

  Godkveeld ! Kan si jeg skjenner meg ganske trøtt etter dagen. Dro ut for å hjelpe til å male, så når dette var ferdig så var det rett hjem. Fikk plutselig en sånn sterk motivasjon til å trene(?)  så tok litt mageøvelser først og deretter en joggetur ut i det fine været. Det var vel litt derfor jeg fikk så god motivasjon, været var ikke for varmt eller kaldt men helt perfekt for en joggetur. Når jeg kom hjem fikk jeg servert god taco, deretter tok jeg meg en velfortjent spatid før jeg satt meg til rette i sengen. En prettey day ! 
  Får ting på øyet....


  Gjort noe spennende idag?♥

 • 0

  Hei dere!! Til nå har jeg egentlig bare tatt dagen chill og ryddet litt i skuffer og slikt. Så går turen snart ut igjen for å male siste strøk fra igår. Har igrunnen litt dårlig tid så får se hvor bedre innlegg jeg får til senere ! 
   


   Hva skal dere denne fredagen? ♥

 • 0

  Hei! Dagen startet med å dra ned til byen med beste venninen hvor hun skulle levere noen søknader. Deretter dro turen hjem å finne noen maleklær og deretter dra ut igjen for å hjelpe til å male litt! Tok oss 3 timer,  men 3 koselige timer med snakking og maling. Fikk også utrolig god grillmat og ikke nok med det så var været helt fantastisk! Har derimot hatt en veldig bra dag ! Haha, lignet noen bonder på nye oppdrag...

   

  Er du også en malemester? Hva har du gjort idag? ♥

 • 2

  Heiheii!  Lite bloggings i det siste, ikke bra ! Det siste så har jeg vært på jobb invtervju, noe som gikk ganske bra !! Vært med gode venner og beste gutten! Livet smiler atm!♥ Har desverre ikke noen bilder tatt fra disse dagene, da må det vel bli mobilbilder desverre. Nå blir det pretty little liars før jeg tar kvelden !

   


  Hvordan har mine søte lesere det? ♥   Nattaa

 • 2

  Wæ, ble med bursdagsbarnet idag for å ta piercing i tungen, selv skjønner jeg ikke hvorfor folk ønsker det.. meeen, hversin lyst ! Hadde også veldig lyst til å være like spontan, og ta en piercing. Altså, ikke noe tunge piercing, nesepiercing eller noe på meg, men en i øret, helt oppe?  eller hva nå det heter! Oppe på ørekanten da kan man si? haha. Uansett, var ikke helt sikker, hva synes dere?
  Senere var det hjemme og legge seg ned med en serie. Men bleh, hadde jo tenkt til å ta med kamera idag, men neida, smarte meg lot det ligge igjen hjemme.  Hva synes dere om piercing? Og hvor ville dere valgt å ha det?♥


 • 4

  Heihei ! Snart tar jeg turen for å møte på kjære bursdagsbarnet Linn som blir så mye som 19 år idag. Hipp hipp hurra for henne ♥ . Skal møtes nå snart så blir det sikkert spise et sted eller noe sånt, koselige blir det nok uansett ! Antrekket for dagen. Begynner å bli kaldere og da må man ty til med flere klær også... bu! Hørte de skulle melde opp til 20 grader iløpet av uken ? what? Lets hope..
  Svart kåpe Modstrøm ( butikk i Danmark )  Bluse BikBok  Skjerf Only  Bukse Drdenim

  Hvordan var skoledagen da for dere som begynte idag? ♥
   

 • 5

  Julie redigerer bilder, da hun nesten er ferdig så klikker programmet så hun må starte på nytt, jaja, dette har skjedd før tenker hun så å redigere på nytt gjør ingenting, andre gangen og NESTEN ferdig, klikker programmet igjen! This makes me so irritated! Så var det å redigere bildene igjen for tredje gang.  Neste gang pc-en bestemmer seg for å irritere så er neste tur for min kjære data rett ut vinduet. Neida, men er et bitte lite ønske for fremtiden. Nå er jeg iallefall snart klar! Det nedenfor ble nok ikke antrekket. Gikk igjennom mange prøverunder før jeg fant et...  Peaceee! ♥

 • 3

  Tok turen ned på et lite" lite lite lite " Senter  vi har her i nærheten for å handle inn litt småting siden jeg skal i bursdags fest senere til bestevenninen min som blir 19 år på mandag, woho! Men så kommer dilemmaet, kjole, bukse, shorts.. what to wear! Alltid samme problemet! Kanskje jeg får blogget og vist det final resultatet før jeg tar turen ut idag. Så lenge må dere nøye dere med bilder ikke tatt fra idag. Savner sommer, varme, sol og ikke noe bekymringer. Selvom jeg ikke skal gå på skole dette året så har jeg liksom den skole følelsen likevel.. haha, rart ! 
  Savner dagen slike dager som disse:

  Noen som allerede er begynt på skole?  Hva er deres planer denne lørdagen? ♥

 • 6

  B&W

  Going crasyy!  Dataen min er så utrolig treig når det gjelder redigering. Så blir jo sittende i evigheter for å bare justere på farger og slikt på bildene..Uansett, så fant jeg ut at jeg skulle prøve meg litt ut på forskjellige sminke måter. Søkte på Youtube og prøvde meg etter dem. Veldig fornøyd faktisk, at jeg ikke har gjort dette før aner jeg ikke faktisk! Etterpå blir det kanskje en liten tur på kjøpesenteret og deretter blir det nok bare chill out. Black and white pictures idag ! Enjoyy

  Har du noen spesielle planer for denne fredagen?

   

 • 4

  Heyy! Startet dagen med en god frokost og deretter en kjapp tur til byn for å levere en søknad. I løpet av den lille byturen så fikk jeg forhåpentligvis gjort et bra innkjøp, altså en anstiktsmaske. Har prøvd en del ansiktsmasker, men føler ikke noen av dem var noe spesielt "hokkus pokkus", og  siden jeg ikke har giddet å prøvd å kjøpe noen heller, så har jeg laget maske av egg og sukker de siste ukene, haha.. funket litt da !  Men nå var det på tide å prøve en ny, så spurte på kicks om de hadde noen å anbefale og da viste de frem en med navnet "Origins, clear improvement". Så jeg tok sjansen på den ! Om denne er bra så vil jeg si ifra om dette på bloggjeeen! Ble shortse vær idag, "wihu" så her er antrekker fra dagen ! 
  Topp Vero Moda   Gull smykke H&M   Shorts Levis

  "The maaask"

  Noen som har prøvd denne masken før? Bloggees ♥


 • 2

  Wæ, har fått helt dilla på sangene til Lana del rey, hun er så utrolig flink ! Vel, bortsett fra det så har det vært en ganske avslappende da, planen er å få skrevet og få levert jobbsøknader så fort som som bare mulig !! Har fullført skolegangen min og valgte å ikke søke skole dette året men heller jobbe, noe jeg føler jeg vil få mere ut av, tjene penger ! Men er jo ikke bare bare å finne seg jobb, krever masse... Så er vel bare til å stå på så godt som mulig til jeg finner noe!

   

  What makes us girls - Lana del rey

 • 4

  Heyy! Dagen startet med en god frokost og deretter hjelpe mummy med handlings. Var på besøk til min besteste vennine igår der hele kvelden bestod av "walking dead" maraton. Helt til jeg måtte hjem.. var så heldig å bli kjørt hjem men den lille veien opp til huset og da jeg åpner døren og et helt mørkt hus møter meg, så følte jeg meg ikke akkurat så utrolig trygg. Var bare å løpe igjennom hele huset og slå på alle lysbrytere, that feeling! Her er forresten antrekket for dagen.

  T-sjorte(real life) Monki    Shorts Levis

  Hva har du gjort idag? • 2

  Heihei ! Endelig kom min elskede Levis shorts. Gjett om jeg var spent om den faktisk passet, for først så tenkte jeg bare " shitt, ser litt liten ut"   men " dam,dam,dam"  den passet Peeerrfect. Og jeg er stor fornøyd, kunne ikke vært bedre ! Brukte vel bare 160 for denne elskede shorten som jeg kjøpte via Ebay.com som jeg synes er en perfekt side å kjøpe seg billige varer. Har bestilt noen gensere der fra før av, og kan ikke si noe annet enn at jeg er storfornøyd! 


  Beklager for helt forferdelig blogging i det siste... BUU + tommel ned på meg !  • 2

  Heii ! Dagen startet med litt styrketrening, deretter videre på Lagunen senter for å se litt. Kom hjem med 3 nye ting. En super deilig hettegenser uten armen, kjempe søt morgenkåpe og gull lenke.
  Nå som motivasjonen for å jogge var innom, så tror jeg nesten jeg burde benytte sjansen. Været er ikke så aller værst heller, så blir for dumt å heller sitte her inne.


  Hettegenser Bikok    Morgenkåpe H&M   Gull lenke H&M

  Hva er dine planer for resten av dagen?

 • 8

  Lite blogging på meg idag ( igår blir det vel) , og veldig lite bilder tatt fra dagen. MEN, greide endelig å bestemme meg, så nå er et par Levis shorts på vei hjem til meg ( Pliis, la dem passe ).
  Her er forresten 2 tegninger jeg har tegnet de to siste dagene. Har selfølgelig sett bilder fra weheartit. Ellers så ble jeg ganske fornøyd med dem ! 

  Nightyyy ♥ Hva synes dere? 
   

 • 5

  Heiii !  Denne dagen så skjer det ikke så mye heller. Blir en slik inne dag fra regner idag og. Tenkte kanskje å klikke hjem et par Vintage Levis 501 Shorts fra Ebay, men er så utrolig usikker på hvilke størrelse jeg burde velge, det er selfølgelig alltid lureste å kjøpe for store enn for små, men helst helt passe da selfølgelig. Et par blir det iallefall ! Ellers tenkte jeg å ta noen mageøvelser før jeg slapper helt av for dagen. 


  Noen av dere som har bestilt levis shorts fra nettet før?

 • 2

  Prøvde meg på en kjapp video. Jeg har absolutt ikke satte meg inn i hvordan redigerings programmet funker, og bruker heller aldri å lage noe spesielt med videoer, spesielt ikke til blogg. Men en gang må jo bli den første, så her er en liten video jeg satt kjapt sammen. Ikke noe spesiell, bare en liten "inspiarsjons video" kan jeg vel kalle det ! Enjoy! 


  Sangen heter Passenger - Lifes for living Synes den var så søt!

  Hva synes du om videoen?

 • 0

  Mornings! Her kommer det en herlig oppskrift på de beste havremakronene. Jeg synes iallefall de smaker helt utrolig nydelig. Slår aldri feil!  De er enkle og kjappe å lage, så dette er en fin oppskrift å prøve seg på. Passer perfekt til småsnacks! 

  Du trenger:
  75 g Margarin (Romtemperert(
  3/4 dl sukker ( altså ca. 75 g )
  1 egg
  3 dl havregryn, store
  ss hvetemel ( du kan altså også ta det litt grovere melet)
  1 dl rosiner ( visst du absolutt er imot dette, så kan du droppe det)

  1. Rør margarin og sukker ilag til det blir kremaktig
  2. Tilsett egget og rør godt. Bland i havregryn, hvetemel og rosiner.
  3. Ta ca. en ss av "røren" og sett dem på rad på bakepapiret
  4. Sett dem i ovnen på 180 grader midt i ovnen i ca. 10-12 minutter ( til de er lysebrune)
  Hva synes dere om oppskriften?

 • 2

  Heiii! Da er vi kommet til den slappe dagen av uka( ifølge meg). Den dagen man bare vil slappe av og ta dagen med ro. Synes faktisk søndag er den kjedeligste dagen i uka. Aner ikke hvorfor, men det blir så kjedelig uansett hva. Men selfølgelig, kan jo alltids ta en fin treningsøkt denne dagen. Uansett så tror jeg alle trenger fresh ny inspirasjon denne dagen. Så laget meg en fin collage! Elsker slike bilder ! 

  Kommer forresten med en utrolig god oppskrift snart!

  Hva gjør du denne søndagen?
 • 10

  Heisann!! Igår prøvde jeg meg på å lage frokost muffins. Altså, smaken var slett ikke dårlig, men resten.. kan vel si at bunnen av muffinsene satt fast i papiret.. Tror jeg ville trengt større muffinsformer eller hatt de mindre inni ovnen. Oppskriften fant jeg iallefall på Eirin Kristiansen sin blogg. Så visst du scroller litt ned der, så kan jo dere prøve dere på baksten.  Peace out ! Noen av dere som liker å bake?

 • 10

  Heii søte dere!! Fikk noen fine timer med varme og litt sol, og da passet det jo perfekt med noen antrekks bilder. Søte Amalie til fotograf!


  Alt fra BikBok uten om skoene ( husker ikke hvor de er fra)

  Ønsker alle en fortsatt fin Lørdag ♥

 • 12

  Morniings! Våknet atter en gang av brak fra tordenværet.. begynt å bli en vane nå. Hadde et creepy mareritt så var vel like greit.  Så ettersom det var regnfult ute, så bestemte jeg meg for å prøve meg på en liten morgenbakst med hjelp fra kusinen min som er på helgebesøk her, som også er eier av denne bloggen her www.aamaliess.blogg.no . Prøvde oss på Frokostmuffins, resultatet ble ikke HELT etter forventningene, men ble ikke helt misslykka heller. Kan vise resultatet av det senere♥   Fikk låne bilder og kamera av søte kusine som var med i går, så her får dere litt bilder! 

   

  Da blogges vi soon!!      Masse torden der du bor?  

 • 8

  Heihå! Er så utrolig trøtt etter dagen. Begynte med at torden vekket meg fra drømmeland, fikk umulig til å sovne igjen. Dagen først var veldig kjedelig, til jeg tilslutt fant ut at jeg skulle begynne å male litt på rommet. Etter dette så ble det fisketur med litt av familiyen, hvor vi var å fisket i sikkert over 4 timer! Haha!  Synes det er veldig koselig å bare kunne dra ut ved sjøen å bare slappe av med litt fisking. Alltid så koselii!  Jeg greide selfølgelig å glemme kamera, og etter alle de rare skapningene vi såg på denne turen så synes jeg jo det var utrolig kjipt, men men, så kan det gå. På veien hjem så fikk jeg øvelseskjøre hjem med tanten min, noe som gikk veldig fint. Håper på lappen om ikke så aaaaaalt for lenge. Krysse fingrene! 

   
     

  2 Bilder da, fra turen + det siste bildet hvor jeg forteller lillebror om at jeg"stjal" alt snopet hans... hahah, reaksjonen er uglemmelig !! 

 • 8

  Fin freddaann!  Her kommer de fantastiske innkjøpene mine fra gårsdagen. Love them ! Escada parfymen, lover dere, det er absolutt den beste!! Den lukter så sommerlig, friskt, og jeg får så deilig følelse av den, og av en eller annen sær grunn så blir jeg så glad, kanskje bare fordi den er så god. 


  Styletop fra VeroModa                Parfyme fra Kicks          T-skjort fra BikBok  

  "Wow, litt mye svart hvitt her... ops..  "   Noen andre som er obsessed av parfymen?


 • 3

  Heihei dere! Denne dagen har vært veldig frem og tilbake, at jeg skjønner egentlig ikke hvordan jeg har orket alt. Begynte dagen først og fremst med å dra til Lagunen senter for å se litt, deretter dro jeg til byn for å møte to venniner av meg, deretter dro jeg hjem og hadde absolutt ingen planer om å dra noen andre steder denne dagen, for skoene jeg hadde på meg var.. vel.. TORTUR ! Var sånn at jeg nesten planla å legge meg flat på bakken i byn...   Men dagen var ikke over, for meg og Helene ( lillesøster) tok en spontan tur videre til Åsane, der de har den fantastiske GinaTricot. Sliten etter dagen, ja! Fikk ikke kjøpt meg så mye som det  høres ut som jeg burde gjort, men kom meg hjem med noen få skatter.


  Skjort fra Monki           Bukse fra Dr.denim       Sko fra (cant really remember)       Smykke fra GinaTricot


  Innkjøp kommer i neste innlegg !  Peaceee ! 

 • 3


  Heii dere !  Åh, bare elsker den "quoten" , så utrolig søt og oppmuntrende. De siste dagene har det ikke gått i så mye spennende, og da blir det heller ikke så mye å fortelle om på bloggen. Heldigvis så har jeg masse bilder jeg fortsatt kan dele med dere fra sommeren, håper det går fint for dere? 

  Såå, hva synes dere om bildene og den søte quoten?


 • 0

  Mornings!! tenkte å vise dere noen få bilder fra ferien min. Jeg reiste å langt som til Danmark ( ikke no syden her nei) , og da dro vi selfølgelig til en dyrepark, noe jeg synes er ganske koselig.  Elsker dyr og ikke minst å kunne ta bilde av dem så da passet jo dette bra. Fant blant annet en Rødpanda jeg skal adoptere i nærmeste framtid. Jeg mener, se så søt da, når du scroller nedover ! Sitter i sitt søte lille tre.


  Se så fluffy lama!  " Its so fluffy im gonna die " .   Hva synes du om dyreparker?

 • Stikkord:
  0

  Godkveld ! Hadde et veldig stort håp om at neste episoden av Pretty Little Liars hadde kommet ut, men fikk en irriterende overraskelse der. Elsker å kveldene der jeg bare kan ligge å slappe av med en god serie på. En dags ventetid kan vel ikke skade, eller jo litt, faktisk!  Tenker kanskje å få fikset litt på designet og redigere litt bilder, litt småpussing. 

   


  Becky G ft. Pitbull - Cant get enough

  Ellers så ønsker jeg dere vidunderlige mennesker god natt og at dere skal høre sangen jeg har fått dilla på !

 • 3

  Heii! Bergens typiske regndager er kommet, og det er slik dag der jeg ikke orker å gå noen sted. Har funnet denne utrolig fine bloggen (garantert en av favoritt bloggene) inekristine hvor jeg har fått så utrolig mye inspirasjon på liten tid. Redigerer utrolig mange fine bilder, som umulig ikke går an til å like. 
  Jeg prøvde meg iallefall litt frem og her har dere mine resultater ! Tusen takk Ine Kristine for fin inspirasjon ! 
  Nå er det visst pannekake tid, så blogges vi ganske snart ! 

 • Stikkord:
  2

  Heii!  Sommerregnet kommer snikende og det er en slik typisk mandag hvor jeg ikke aner hvor jeg burde gjøre av meg..  Derfor så blir det bare et lite ryddeprosjekt for dagen. 
  Rydde og vaske rom. Jeg er ikke bare fornuftig av meg, men ryddig også. Følelsen når jeg er ferdig, LoVe It!   Såå, hva gjør dere på en mandag som denne?

 • Stikkord:
  0

  Ny

  Heihei !  Det er meg Julie som nå prøver seg på å starte en ny blogg. Så får vi se hvordan det går ! Jeg har hatt en blogg før denne som jeg desverre måtte "avslutte" pga mangel på lyst til å blogge og 0 motivasjon.  Jeg var veldig usikker på om jeg skulle orke å lage en ny en, men ettersom jeg leser blogger hver dag, tar bilder jeg vil vise andre, og inspirere andre, så bare måtte jeg prøve meg ! 
  Så, yes, her er jeg.

   

  Ønsk meg lykke til da, for det trenger jeg! Bloggverden er ikke akkurat det letteste å holde på med.

   

 • julie Kippersund

  Hei ! Er en jente på 20, ifra selveste Bergen. Bloggen min vil handle om tanker, hverdag, inspirasjon, innkjøp, og litt sånt. Håper bloggen faller i smak! Kontakt/Sponsor: julie.k.b@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde