ANSWERS (julieki)
Hjem Add Om meg Kontakt

10

ANSWERS

HeiHei!♥

Da har jeg fått svart på spørsmålene dere sendte inn! Ble ikke på noe video denne gangen desverre, funket bare ikke, haha! Og tusen takk for spørsmålene jeg fikk inn av dere !


Hva er det du like best ved deg selv utseendemessig? Hm, må kanskje bli leppene! heheh


Hvilke butikker handler du mest klær fra? Handler mest på BikBok, GinaTricot, Monki, H&M og VeroModa vil jeg si !

Hvilke produkter bruker du til håret ditt? Bruker igrunnen bare vanlig shampo og balsam.

Favorittblogg og favorittsmykke? :) Det må være EirinKristiansen sin blogg! Hun har alltid så interresante og gøye innlegg med mange fine bilder ! Spesielt nå som hun bor i NewYork, HELDIG JENTE !!   Og favorittsmykke må være gullenken jeg har kjøpt på H&M, den passer til så mye og gjør et antrekk så mye bedre ! Leser du noen blogger som ikke er på topplisten? Yes i do, leser jo bloggen til noen av dem jeg er venner med på blogg, men greier rett og slett ikke å skrive ned alle, kanskje jeg kan lage et innlegg å tipse litt om blogger da?  Ja!  det kan jeg  !  Er jo så mange fine blogger der ute som ikke er på topplisten og som fortjener plassen til noen av dem som faktisk er på topplisten!

Hvor gammel er du? Jeg er 18, snart 19 !Woop

har du noen ting som irriterer deg? Jaa! Som når noen går foran deg på gaten, og egentlig går utrolig saaakte, men du får deg liksom ikke forbi, det er liksom sånn.. irriterende..

Rom video? Det har jeg laget for en liten stund siden ! Men lurte på om jeg skulle få prøvd å laget en ny og litt bedre en? Romvideoen Finner dere HER

Spørsmålsrunde på video? Not this time... desverre : ( 

top 3 bestevenner. Catarina, Linn Anita og Susann heter de, og de er supre !! 

Mest brukt sminke. Det må være foundationen fra Lancome, Mascara fra MaxFactor og Coco Leppestiften fra Channel ! Favorittene !! Hvor får du inspirasjon fra, både innen mote og blogging? Inspirasjon får jeg over alt ! Blogger, weheartit, in tha city, blader, tv, og ja, listen er lang ! Inspirasjon for blogging får jeg fra andre blogger, når jeg ser hvor bra og interresant bloggen deres er! Da blir inspiasjonen stor ! 

Hva vil du bli når du blir voksen? Vanskelig å si, jeg vet faktisk ikke heeeilt ! 

 Hvad kan du bedst lide med at blogge? :) Å få søte kommentarer for bloggingen min, kunne dele bilder, meninger og tanker med dere ! 

 Jakken din på bilde *-* ELSK! hvor er den fra? Det var i Tyskland, men jeg husker faktisk ikke hva butikken heter! Den solgte liksom såå masse fint, litt merkeklær og andre merkelige klær... Haha, neida! Men de hadde blandet med klær ! 
 hvilke blogger leser du ? Litt fra vennelisten på blogg, noen av toppbloggene som f.eks Eirin Kristiansen, L0ve, Auroramohn, Krisssy, Ssbk og litt ... mange flere!

 
Favoritt klesplagg? Denne tskjorten, jeg kjøpte på BikBok for en liten stund siden !! Behagelig og super kul! 


 Har du noen forbilder? Jeg kan vel si at EirinKristiansen er et veldig fint forbilde!

Hvilken linje går/gikk du på vgs? Gikk på interiørlinjen, har fullført tredje året og er nå utdannet som interiør konsulent!

Hvorfor blogger du? Fordi det er kjekt å holde på med ! Dele bilder jeg tar, meninger og tanker! Er også en ganske grei hobby, og " dagbok" Skrive ned litt 

hva vil du jobbe med når du blir stor ??? Noe innen Interiør eller mote, Garantert !! 

liker du unge mødre ? Er ikke noe jeg sitter å ser på.. Men absolutt ikke noe imot det! KAAN jo være litt spennende å se på av og til, men ikke noe som interreserer meg noe særlig!Håper dere likte svarene og at dere får en fin Tirsdagskveld videre!♥ Bloggast! • 12.11.2013 kl.20:58
  Bra svart, og så fin blogg du har! :D Lag gjerne et innlegg med blogger du leser! :)
  12.11.2013 kl.21:01
  Gode svar og fine bilder :)
  12.11.2013 kl.21:54
  brae svar :D
  13.11.2013 kl.01:36
  så fine svar!:)
  13.11.2013 kl.08:21
  Haha, så bra svar! Bildene var sykt fine! :)
  13.11.2013 kl.09:03
  Martine Mørk Hjelseth: Tusen takk for det ! :)
  13.11.2013 kl.09:04
  Hannabananna: Thanks :D !
  13.11.2013 kl.09:04
  Helene, kommenterer tilbake.: Takk takk !! :))
  13.11.2013 kl.09:04
  mathilde » kommenterer tilbake: Tusen hjertelig for det :)) !
  13.11.2013 kl.20:13
  Emma: Tusen takk, så koselig å høre :D ! Skal prøve å få gjort det så snart som mulig ! :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  julie Kippersund

  Hei ! Er en jente på 19, ifra selveste Bergen. Bloggen min vil handle om tanker, hverdag, inspirasjon, innkjøp, og litt sånt. Håper bloggen faller i smak! Kontakt/Sponsor: julie.k.b@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde